Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Én boltoltam bobsurffel egy palominot. Mikor kiszerelte, észrevette, hogy nincs meg a sarka, de mivel azt mondta így használja régóta, megvettem. Azóta sem csalódtam, jó kis proci ez. Szemernyi kétségem sem volt, hogy át akar vágni, sőt, találkoztunk Neonoize-al meg egy haverjával is :P
-
-
_Volkovy_
nagyúr
Mondtam én,hogy az összeset felsoroltam?:D
Párat említettem,ahogy kérted volt.
Egyébként kihagytam Uma Thurmant,amit a Kill Bill 1-2-ben produkált(most nem a vérfürdőre gondolok),az nem sámli.Simán feliratkozott a legnagyobb színésznők mellé.
Popcornfilmeket nem nézek(na erre lehet mondani h a kill bill is popcornfilm,sztem nem).Sajnálok rájuk 1.5-2 órát az életemből. -
Bash
őstag
Töltöm fel a képeket eredetiben, még kb. egy óra, amíg felvánszorog.
Egyébként jó látni, hogy mekkora összefogás van ilyenkor. Tök ismeretlenül is mindenki segíteni akar. Nekünk is el kellett hagynunk a házunkat (a B hurrikán evakuálási zónában lakom), de mivel dolgoztam egész idő alatt, ezért ez nem volt probléma. A nagy áruházak ki lettek fosztva, mindenki vizet, gyertyákat, elemeket, vett, a Home Depot-ban is hatalmas káosz volt, az összes nagy falemezt elvitték. Nagyon sok helyen bedeszkázták az ablakokat, kirakatokat. A képeken viszont olyat is látni, hogy a hurrikán deszkástól kitépte a nagy kirakatot. :( -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
rock témában absz hozzá nem értő ősbuta vagyok:(
na jó, aerosmith pump cd-m megvan, meg a metallica-metallica és az öcsém punk zenékkel rakta tele a gépet, de kb itt ki is merül nagyjából az érdeklődési köröm rock témában:))
jazz-t még nagyon szeretem.
a miles daves féle komolyabb stílust -
tildy
nagyúr
FIkázni csak a számomra nem tetsző dolgokat szoktam.Pl. a Magyar építészetet sosem fikáznám, ellenben azt, hogy egy nyamvadt 3 ezer forint/vödör festékre nem futja, de a francos rózsaszin ruzsra igen pl. a 8. kerben a tavaszmező út környékén, nos azt fogom fikázni a későbbiekben is.(Nem igaz, hogy nem bírják lefesteni, látszanak még az 56os repeszdarabok is:(:(:( )
Na mára azt hiszem kidühöngtem magam...
faster:ha hiszed ha nem, ott is vannak (emberi) rossz szokások.Pl. nem tudsz senkivel egy jót vitázni. Mert tök kedvesen fordul feléd.(Ottani magyar hölgy mondta).Szal nem fenékig tejfel ott sem az élet.(Néha hiányzott az itthoni mentalitás, persze nem a kreszben;])
Lehet túl idealista vagyok??
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ÉS pénztárca a földön, hm?
Ne jöjjetek azzal , hogy gazdagok.Csak azóta azok, mióta olajat szednek fela tengerből.Előtte elég csórók voltak, mégis evidens volt.Talán nem véletlen az sem, hogy ausztriában ki volt írva:Magyar ne lopj.Ez persze nem jelenti azt , ha magyar vagy , akkor lopsz is, de pár kedves honfitárs biztos ''jóhírünket'' vitte.
Volkovy:meglepően kedves vagy velem azok után, hogy nem is tudom kitől tudtad meg, hogy megnyerted a ph!-n a tft moncsit.Micsoda pálfordulás, gratulálok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest