Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
szerintem kifejezetten üdítő folt, amolyan normálisabb jim carrey, tud nagyon idióta lenni és nagyon komoly is. nagyon profi all rounder szerintem.
az őőőő jeeeee ahaaha ööö jeee videóklipjeit meg nem nézem meg nem hallgatom:D
de a sumertime száma az továbbra is az egyik örök kedvencem, azt egyszerűen hibátlan, akármilyen vén zene is már:)) -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
amúgy én több volt barátnőmet is a saját autómon tanítottam meg vezetni
szóval hidd el, szívtam én a fogamat rendesen, egy egy elváltásnál vagy fulladásnál
de a honda jó autó, nem lett semmi baja
és gyorsan megtanultak rendesen vezetni
látdnád hogy váltanak, pasik megirigyelhetnék őket, komolyan... :)) -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
látod, az oktatónak pontosan ez lenne a dolga, kutya kötelessége, mindig mindenkor absz higgatnak lennie.
aki meg nem ilyen, azt elkell tiltani a fenébe az oktatástól...
nekem nem volt vele bajom, de képzeld el hogy ez az ember egy gyengébb egyéniségű fiatal kissráccal mit csinált volna, hogy alázta volna. szegény gyerekkel úgy megutáltatta volna a vezetést hogy aztán az lett volna a csoda, hogy ha megkapja a jogsiját és nem okoz balesetet.. nagyon is felelős az oktató a tanulókért. -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
tisztázzuk, az oktató autója arra van hogy a tanuló megtanuljon vele vezetni.
vagy nem így gondolod?
ez azzal is jár érthető okokból, hogy a tanuló lefullad, elront egy váltást, kanyart, kézifékkel indul lámpaláz miatt és még sorolhatnám?
nincsen igazam?
vagyis az oktatói autónál ezek bevannak kalkulálva alaból. igaz?
a saját autóm egy teljesen más kategória, nem oktatói autó, ne keverd ide, mert semmi köze a témához. igazam van?
szólja ha nincsen.
:D -
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
tudod, az oktatok (tanarok/fonokok) ilyenek
ok ugy szulettek, hogy mindent tudtak...;]
egyebkent nekem nem az uvoltozessel volt a bajom, hanem azzal, hogy belenyult
teljesen feleslegesen
keson valtok? es? lefullad? es akkor? miert nyul bele? majd inditom megint, legkozelebb jobb lesz...
nem az optimalis iven kanyarodok? ha a kozelben nincs kocsi, akkor miert kell rangatni a kormanyt?
ezek az igazan zavaroak, ehhez kepest egy kis szentsegeles semmi...
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
''Na, idefigyejjé te suttyóparaszt! Bár a képemen sose láccot, de igazából értékelem, hogy itt szenvedtél velem több, mint 1 hónapot, és elviselted a szájszagomat. Mindazonáltal azzal a biciklibovdennel nem volt szép megszivatni. És bár szellemi képességeidet tekintve csak azért nem lettél még öngyilkos, mert nem tudod felfogni, hogy gépkocsioktatónak lenni a világ leglúzerebb dolga, azért szánalmam és megvetésem jeléül fogadd ezt a szeszt, hogy végre megtudd, nem csak Juli néni pancsolt bora létezik!''
-
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
persze mondani is akartam hogy nézd mega colors házakat...
ja juventus team MEKKORA NOoB vagyok:D
meg még 1 noob kérdés:
a 2.8as Nw 533as P4 az nem HT-s?
volkovy tudsz kodot a ramiba? vagy külgyek mailt? (olcsobban igyekszek odaadni neked de azt nemigérhetem hogy mindent az ott látható árakon kapsz
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Vagyél egy Ps2-t :D Aztán majd egy hónap múlva meg majd el fogod tudni adni a PC-t, mert az már nem fog érdekelni, s az árából fogsz tudni venni sok-sok eredeti játékot ;] (meg ne egyél, csak poén. Btw. azért az, hogy 1,5 napja nincs géped, még nem kéne hogy ennyire felkavarjon. Az hogy 1 hónapig nem lesz (valszeg) már inkább)
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest