Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Jah.
A legjobb példa Bp. Az emberek nagy része állati későn veszi észre, hogy előtte két autóval vki hirtelen fékez, amiatt jóformán blokkol végig a sor. Annyira tördelik a vezetést, hogy az már gáz. Pl ha vki elsőként indul zöldhullámos úton a lámpától, akkor minek szaggatja az aszfaltot amiatt, hogy a köv lámpánál álló kocsik mögött ugyanúgy vissza kelljen kapcsolnia 2-be, mer a lámpa ott csak akkor vált amikor ő már rég a várakozók csomagtartóját túrja szét.
C. -
Cruz
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Nono.
Nem vezetek én lassan, csak pl városi forgalomban nagyon jól átlátom a helyzetet (pl 3 sávos úton a középsőben haladva) és ott ahol más visszakapcsol és kivágódik én lehet hogy maradok 5ik/70 de később váltok sávot, mert látom, hogy elöl a szélső belassult, stb. Pláne lámpánál szeretek kilőni és otthagyni nagyobb autókat :D
Meg hát azért az nem menő ha a gyökérastrával villogok, hogy 140-et megy a DózsaGy-n. Ellenben 60-70ig szívesen gyorsulgatok, szigorúan kipörgés nélkül, mivel 70kvan a gumikban és jövő tavsszal még ezekkel akarom eladni...
:)
C. -
Cruz
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Hát igen.
Ez a motor valahogy ezt váltja ki belőlem. Alacsonyról jól húz ezért lámpánál jól gyorsulok a géppel, de pl 60-nál már megy is az ötödik. Pályán meg 120-140 között ahogy épp jólesik. Fater vezet 40 éve de máshogy kezeli a gázt, máshol vált, nála sose volt 6 alatt a fogyasztás, pedig tempósabban én vezetek...
C. -
Cruz
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Ahogy a többié: 50l.
De én mindig csak töltőpisztolykattanásig tankolok, mivel a gépátvételkor óva intettek a csurigtöltöm fílíngtől. így persze nem megy 50l csak vagy 47-8.
Jah még egy dolog: sedan és így a súlya is megvan.
Ellenben egyszer mentem egy tankkal 802 km-et, nah akkor tankoltam 47,8x naftát :D
C. -
Cruz
aktív tag
Nah akkor:
Astra F (2000-es évjárat; akkor jó volt a termés, öntözte bőven a gépolaj a lengyel alátétültetvényeket) 1.6/8 szelep
Átlagfogyasztás 5.68-6.14l között, de inkább 6 alatt (az egy tankolásból megtehető kb 700kmből 300pálya, 200-200 város és országút). :D
Ellenben nincs légkondi :(
Üdv
C. -
Cruz
aktív tag
Régebben voltam már 24 éves, de az OTP-től nem szóltak, hogy csináljak bármit is a kártyával (pedig azóta hitelszerződést is kötöttem és onnan törlesztem; nem nagyon érdekli őket, hogy a junior az melyik nem junior embörnél van meg; egy ismerősömnek 28éves korában szóltak hogy na gyere már be emiatt...)
C. -
Cruz
aktív tag
Anno egyetem után én is költöztem, úgy hogy asszony maradt. Azt a majd 2 éves időszakot meg is sínylette a kapcsolat. most meg már együtt élünk egy ideje és hát a munka az bizony kapcsolatgyilkos (mind pár, mind haveri körben). Mintha mostanra kezdene rendeződni, de nem akarom elkiabálni. (lehet hogy ez csak a vihar előtti csend). Néha tényleg azt szeretném, hogy legyenek a napok 32 órásak. Akkor nem lenne gond a 10-órányi meló, mivel maradna idő élni is egy kicsit.
C.
Aktív témák
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OTP Bank topic
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest