Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vissza lehet venni öreg..
Nem mindenki veszi meg a legújabb progikat, mert nincs rá keret. De nem is kötelező a legújabb progikkal játszani, mert legalább annyi játékélményt - ha nem többet - képes egy régebbi progi nyújtani, mint egy vadiúj csili-vili d3..
Húzzál szépen a haverjaiddal valami chat-szobába vagy üljetek be söröznivalahová és OTT tárgyaljátok ki, hogy mit honnan-hogyan lehet letölteni, de NE ITT tegyétek meg. Mert nem erre született ez a fórum.
Egyébként: win98sehun - 25-30e volt, még anno az alaplapom mellé, egy xphome hasonló árban van most, van még dobozos sc+bw 3-4e volt, van dobozos freespace2, dobozos half-life+cs1.1+opposing force, dobozos x-wing alliance, dobozos Rainbow Six, Rainbow Six-Rogue Spear... Jane's WWII Fighters meg egy rakat újságmellékletként kapott játék.. Szerintem elvagyok velük egy jó időre.. Mellesleg betelt az installjukkal a 20gb -os wd -m, de arra sincs pénz, hogy nagyobbat vegyünk, szal nem ugrálhatok még több játékért.
De! Én sem vagyok szent, nekem is volt olyan játékom, ami másolt, persze mikor volt rá pénzem, akkor megszereztem a dobozos verziót, mert igényesebb, kézikönyet is adnak hozzá, nem egyszer az eredeti angol mellé magyarul is.
Egyébként nem kötelező idejárni fórumozni sem, ha nem tartod tiszteletben az alapelveinket. ;]
Szerk.: mindig elgépelek valamit. :B
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
steveetm
üzenetére
A másik kedvencem az, hogy minden új ügyfelükkel megpróbálnak OTP -s életbiztosítást kötni.. Velem is próbálkoztak, a páromnak már van máshol teljeskörű élet- és balesetbiztosítása. Azzal kezdte az ügyintéző, hogy rákérdezett: mennyit utazunk? Mi két hetente meglátogatjuk a párom szüleit Békéscsabán, szal sokat utazunk. Háhá! Akkor biztos sokat megyünk az autópályán, baleset érhet, meghalahatunk. Kössek én is életbiztosítást!
Jó, de nincs kocsink, nincs még jogsink, vonattal járunk. Itt lehervadt a mosoly a csaj arcáról. :D De rákérdezett mégegyszer, hogy biztos nem kötök náluk biztosítást? Biztos, majd kötök szépen egy teljeskörű biztit valahol. Szar lehet neki, nem kapott utánam jutalékot.. :DDD -
Pacák
senior tag
Mi meg nyitottunk egy közös számlát a feleségemmel, a két régit megszüntettük. Az új kártyára majdnem egy hónapot kellett várni. A régi megszüntetett számlámhoz az IQ-bombák képesek voltak kiküldeni és leszámlázni egy új kártyát, mert amit leadtam a régi számlám megszüntetéséhez, az éppen lejárt volna két hét múlva.. Elmés..
-
Pacák
senior tag
Áááá!! Tegnap kinn felejtettem a saját kávéskanalam a teakonyhában, mire kimentem már lába kélt.. Feltúrtam a konyhaszekrényt: semmi.. Épp az előbb erős késztetést éreztem, hogy kimenjek a konyhába.. Éppen kávét csinált egy colos csaj, aki egy emelettel feljebb dolgozik a cégnél. Benne volt a bögréjében az én kávéskanalam. Szó nélkül kivettem a bögréjéből. Lejárnak hozzánk kávét főzni, az evőeszközöket meg szabad prédának nézik. Kicsit pattogott, hogy fentről hozta az emeleti konyhából meg blabla.. - Nem érdekel. - mondtam neki - Ez az enyém, tegnap innen tünt el. - Mellesleg így tünt el a kedvenc bicskám is egy éve. :(
Végre egy kis sikerélményem is van. :DDD
Miért nincs egy beintős szmájli? ;] -
Pacák
senior tag
Mindenki itt OFF -ol, pedig felfedeztem valamit, ami megváltja a világot. :DDD :Y :U
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9757&start=#msg1064[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Banggood
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue- ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Extraflame pellet kályha
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest