Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vissza lehet venni öreg..
Nem mindenki veszi meg a legújabb progikat, mert nincs rá keret. De nem is kötelező a legújabb progikkal játszani, mert legalább annyi játékélményt - ha nem többet - képes egy régebbi progi nyújtani, mint egy vadiúj csili-vili d3..
Húzzál szépen a haverjaiddal valami chat-szobába vagy üljetek be söröznivalahová és OTT tárgyaljátok ki, hogy mit honnan-hogyan lehet letölteni, de NE ITT tegyétek meg. Mert nem erre született ez a fórum.
Egyébként: win98sehun - 25-30e volt, még anno az alaplapom mellé, egy xphome hasonló árban van most, van még dobozos sc+bw 3-4e volt, van dobozos freespace2, dobozos half-life+cs1.1+opposing force, dobozos x-wing alliance, dobozos Rainbow Six, Rainbow Six-Rogue Spear... Jane's WWII Fighters meg egy rakat újságmellékletként kapott játék.. Szerintem elvagyok velük egy jó időre.. Mellesleg betelt az installjukkal a 20gb -os wd -m, de arra sincs pénz, hogy nagyobbat vegyünk, szal nem ugrálhatok még több játékért.
De! Én sem vagyok szent, nekem is volt olyan játékom, ami másolt, persze mikor volt rá pénzem, akkor megszereztem a dobozos verziót, mert igényesebb, kézikönyet is adnak hozzá, nem egyszer az eredeti angol mellé magyarul is.
Egyébként nem kötelező idejárni fórumozni sem, ha nem tartod tiszteletben az alapelveinket. ;]
Szerk.: mindig elgépelek valamit. :B
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
steveetm
üzenetére
A másik kedvencem az, hogy minden új ügyfelükkel megpróbálnak OTP -s életbiztosítást kötni.. Velem is próbálkoztak, a páromnak már van máshol teljeskörű élet- és balesetbiztosítása. Azzal kezdte az ügyintéző, hogy rákérdezett: mennyit utazunk? Mi két hetente meglátogatjuk a párom szüleit Békéscsabán, szal sokat utazunk. Háhá! Akkor biztos sokat megyünk az autópályán, baleset érhet, meghalahatunk. Kössek én is életbiztosítást!
Jó, de nincs kocsink, nincs még jogsink, vonattal járunk. Itt lehervadt a mosoly a csaj arcáról. :D De rákérdezett mégegyszer, hogy biztos nem kötök náluk biztosítást? Biztos, majd kötök szépen egy teljeskörű biztit valahol. Szar lehet neki, nem kapott utánam jutalékot.. :DDD -
Pacák
senior tag
Mi meg nyitottunk egy közös számlát a feleségemmel, a két régit megszüntettük. Az új kártyára majdnem egy hónapot kellett várni. A régi megszüntetett számlámhoz az IQ-bombák képesek voltak kiküldeni és leszámlázni egy új kártyát, mert amit leadtam a régi számlám megszüntetéséhez, az éppen lejárt volna két hét múlva.. Elmés..
-
Pacák
senior tag
Áááá!! Tegnap kinn felejtettem a saját kávéskanalam a teakonyhában, mire kimentem már lába kélt.. Feltúrtam a konyhaszekrényt: semmi.. Épp az előbb erős késztetést éreztem, hogy kimenjek a konyhába.. Éppen kávét csinált egy colos csaj, aki egy emelettel feljebb dolgozik a cégnél. Benne volt a bögréjében az én kávéskanalam. Szó nélkül kivettem a bögréjéből. Lejárnak hozzánk kávét főzni, az evőeszközöket meg szabad prédának nézik. Kicsit pattogott, hogy fentről hozta az emeleti konyhából meg blabla.. - Nem érdekel. - mondtam neki - Ez az enyém, tegnap innen tünt el. - Mellesleg így tünt el a kedvenc bicskám is egy éve. :(
Végre egy kis sikerélményem is van. :DDD
Miért nincs egy beintős szmájli? ;] -
Pacák
senior tag
Mindenki itt OFF -ol, pedig felfedeztem valamit, ami megváltja a világot. :DDD :Y :U
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9757&start=#msg1064[/L]
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Képregény topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest