Hirdetés
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Nem csak szituációkezelés az egész. Gondolj bele. Kezdő vagy. Rohadtul koncentrálnod kell a vezetésre, az útra, az elején még a sebességváltásra is, stresszhelyzet, erre csak azt hallod, ''de hülye vagy, ez milyen béna manőver volt?'' sokkal könnyebben kijössz a sodrodból ilyenkor. Én sem vagyok 100% toleráns a hülyékkel.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Én az első oktatót otthagytam és váltottam, mert hasonló kaliber volt. Mondjuk a csajok melletti lassítás meg az ablakemelő nélkül. Folyamatosan ''b@zmeg hülye vagy'' volt műsoron, aztán egyszercsak csodálkozott, amikor közöltem vele, mehet a fenébe, másik oktatót kértem.
[Szerkesztve] -
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
:)) Az se rossz.
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem van egy p1-em vésztartaléknak ilyen és ehhez hasonló esetekre, persze játszani nem lehet rajta, de netezni, MP3-at hallgatni jó.
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mi történt az alaplapoddal?
-
faster
nagyúr
Jajj vaze, nehogy komolyan vegyétek már. :))
-
faster
nagyúr
Ezt olvastátok már?
[L]http://index.hu/tech/hardver/elhd040809/[/L]
Pci-Expressről szól, erre lazán beírja: PCI-X, és ami a legdurvább, PCI-X csati van a képen.
Bocs, nem akartam külön topikot nyitni ennek, de valaki nem szólna esetleg a PH!-tól, hogy kicsit hozzáértőbb ember írja a cikket legközelebb, vagy inkább bízzák a PH!-ra. :U
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest