- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
PeliScan
addikt
-
twollah
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Gondolom sokan ismeritek azt a híres, régi fekete-fehér képet, amin az Orsay pályaudvarról (ma: Musé d'Orsay) az utcára ''zuhant'' egy gőzmozdony, egyszerűen túlfutott a vágányról...
...kéne minnél nagyobb felbontásban!
Öcsikémnek lesz nemsoká névnapja, neki szeretném poszterként, mert már éve óta keresi; bármi segítséget, hogy hogy eshetnék neki a keresésnek? Vagy magát a képet..? :U :D
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Tovabbra is tetu lassu a Ph.
-
ptiboy
senior tag
I I
V -
Tithian
őstag
Például biológiai szövegben tényleg furcsa lenne az ügynök kifejezés, de elég gazdag a magyar nyelv, hogy ne csak egy megfelelője legyn egy idegen szónak, lenne mivel helyettesíteni.
Bár ha megnézek egy marketingszöveget, láthatom, hogy szinte le sem kell fordítani egyes bekezdéseket magyarra, annyira nemzetközi minden kifejezés a szinergiától a paradigmáig, hogy csak na :). -
anaqer
veterán
-
Tithian
őstag
Kérem árulja el valaki, mióta létezik olyan magyar szó, hogy ''ágens'':Y
Az, hogy ügynök már olyan ódivatú?
Már nem először szembesülök Windowsom mérhetetlen intelligenciájával... -
Tithian
őstag
-
divot
veterán
-
Bazsesz
őstag
[15:50] <[OP]-=UFO®=-> You are being kicked because: savszelesseget sunyi modon korlatozo progit ne ossz meg _BAN_2h
[15:43] <[OP][BOT]Mortel> I found incomplete file from tiltott file. The filename is: NetLimiter 1.30 and the path is:--==share==--Utilities\nPossibly it is not the only file of a kind Remove it from the share and reresh (command /refresh in the chat)
[15:43] <[OP][BOT]Mortel> You are being kicked because:Incomplete files (tiltott file)/
Jól indul a napom... Bár mondjuk van olyan időszak, amikor hetekig benne van a megosztásba. Rontottam a statisztikám. Most már 3-szor bannoltak HUB-ról :(
Elősször a Matrixról, mert a haver MP3-jai között volt egy fél megás Nero Waveeditor (asszem .wkp) fájl. Azt megértem, hogy hibás voltam, mert nem néztem át 100GB-nyi MP3-at, hogy van-e benne olyan fájl, ami nem kóser oda. Az is a legeldugotabb mappába volt...
Most meg ráadásul kétszer. Nagyon boldog vagyok... -
Tithian
őstag
-
twollah
nagyúr
Akkor a szokasahoz hiven a szerver vacakol.
-
SuBeR53_
tag
-
divot
veterán
-
twollah
nagyúr
Csak nalam lassu a Ph vagy masnal is?
-
ptiboy
senior tag
Szal az érdekel ki jön Flört-be? és h. mennyit kóstál a jegy? (flört oldalán nincs fent az ár)
-
atus
senior tag
VALAMI AMERIKA!
[L]http://index.hu/gazdasag/magyar/sbw040727/[/L]
Meeeennnyire jóóóó! :D:C Iszony örülök. Hooray for SubWay! :))
Ha tényleg megnyit a magyar ebay is, és lesz ''Hungary'' PayPalon, akkor már semmi sem hiányzik odaátról. Najó, talán az uthálózat... :) -
Agyasima
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Tithian
őstag
-
twollah
nagyúr
-
divot
veterán
-
Tithian
őstag
-
twollah
nagyúr
-
divot
veterán
-
I_Am
veterán
-
Agyasima
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Agyasima
őstag
ti olvassátok dig it all blogját?
hánemsemmi... nemtom hogy vetődött közénk, de az az agymenés amit produkál.... nekem bejön...
nem az a twollah féle hozzászólásfosó szerencsétlenkedés, az biztos. -
PoliZoli
csendes tag
Csak kipróbálom, kinek a nevében szólalok meg, mert elég kuszának tűnik a dolog.
ok, akkor mégsem balazs81-et ír ki. Lehet, csak a gépem ne frissített.
Köszi mindenkinek a türelmet!
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Nagyon bepunnyadt az OFF TOPIC miota beindult a Blog.
Ilyen is eleg ritkan van, hogy alig porog ez a topic. -
Som@
őstag
Kis esti testmozgás. :DDD
[L]http://www.family.ca/games/skeletonpark/skeletonpark.php[/L] -
escie
őstag
-
TexT-BoY
addikt
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
-
F-ECT$
titán
Text-boy van vagy nyaral?
-
Bazsesz
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat.
A helyzetről annyit, hogy kezdeget javulni, de még nem az igazi. Majd lesz ez így máshogy is.
Volkovy:
Gyere fel IRC-re,azt megdumáljuk okosba. <- Rájöttem, hogy az IRC nem az én világom, így most egy kicsit szünteteltetem. MAjd ha lesz kedvem, felmegyek.
Divot:
Elköltözködésen még sose gondolkodtam ad1: hülye lennék, ad2: kihez mennék...
Wolverine
Az hagyján, hogy barátnőm nincs, de neked legalább vannak IRL barátaid. NA nekem azok sincsenek... Ez részben tudom az én hibám is.
fokukac
Kösz, de az éleg ************************sz*r, IRL körülöttem álló emberek többsége hülye. Az igaz, hogy süt a nap, meg jó meleg van, de dolgoznom kell, meg ettől a nagy melegtől leesik nagyon a vérnyomásom, és ilyenkor cipelésnél majdnem elájultam.
----------------------------------------------------------
Hirtelen ennyi. Kipróbálom azt a MyBLOG kategóriát, aztán lesz, ami lesz. Meg ha lesz kedvem, akkor majd leszek még. -
Loretto
veterán
-
twollah
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Loretto
veterán
üdvölet visszatértem a balatoni hétvége után. nem volt rossz. :)
csak kevés :( -
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
Csak nalam lassul le neha a PH vagy masnal is tapasztalhato a jelenseg?
-
twollah
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
escie
őstag
na, ez ad a punnyadásnak remélem.
[L]http://www.linspire.com/RunLinspireFlash.php[/L]
:))
linux és/vagy Doors rajongóknak kötelező. :P -
twollah
nagyúr
Micsoda punnyadas van ebben a topicban.
-
viharhozo
addikt
Sajna, kicsit lassan valaszolok. Szoval.
Nem, a 4k/fo egyaltalan nem nevetseges, ha nem akarsz masszivan borozni, akkor az ettermek tulnyomo tobbsege belefer, sot.
Kemenyen reprezentalni mondjuk keves, ahhoz illik egy Kisbuda Gyongye (szeressuk), Alabardos (nem szeressuk, de igazi repi), vagy a Busulo Juhasz (ezt elso randira ajanlom, eros kezdes lehet, csak nehez uberelni).
Altalanossagban pedig a Vaci utcai ettermektol erdemesebb tavolmaradni. Amiket en szeretek a Belvarosban: Pince (Csarnok mogott), Bor-la-bor (Veres Palne utca eleje), Oliva (Bazilikaval szemben), Cyrano (Kristof ter, a 4k/fo itt mar hatareset!). Ezeket latogatom rendszeresen.
Esetleg nezgelodj itt [L]http://www.eszemiszom.hu[/L], vagy medwenel [L]http://www.medwe.hu[/L]. Azt erdemes figyelembe venni, h izlesek es pofozok, tehat megesik, h ami masnak csucsszuper, az neked nem fog bejonni. -
PeliScan
addikt
Panther, ennek már mind1. Összesen két állása maradt a sebváltónak, középen lötyög (0) vagy fent lötyög (1) vagy lent lötyög (2)... ma este így mentem vele 8 kilómétert. BeszaRUSH. :( 40-45 a max ugye, mrá így is iszonyatosan túlpörög a motor, és bele sem merek gondolni h mennyi fogyaszt így százon... elképzelhető, h 20 liter környékén. :O
Jah, Skoda Rapid... most csúszott ki egy a markombó, 250e, gázüzemű, jó állapot, királyság, de elvitték. :(
Szalma, köszönöm a válszt, bár lehet h egy ideig nem lesz rá szüxségem, engem annyira nem vonz a dolog, csak a nőktől függ. :D Ma délutánt pl kint töltöttük a Dunaparton, az esőben, leheletvékony pohárból likőrözni kifejezetten romantikus volt (teljesen komolyan!!) :) -
twollah
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
twollah
nagyúr
-
Szalma
őstag
(Hát, lehet, hogy késő: az utóbbi 2 évben gyakran járunk az Arany János utcába a Duna felé. Az Arany 10 müv.házzal szemben található Trattoria Pomo Doro elég favorit. ''Gyakran'': ha estére is Bp-n ragadunk, biztos elugrunk oda táplákozni. 3-4 alkalom egy évben. ''Sajnos'' asztalt foglalni kell. Profik a pincérek, érdemes komplett ajánlást kérni tőlük. És kifejezett előny, ha nem kell a jogsi utána... A konzetvatívabbak pedig ehetnek eredeti olasz pizzát...)
Szeretettel:
Szalma -
Panther
HÁZIGAZDA
-
twollah
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
twollah
nagyúr
Nagyon megcsappant az OFF TOPIC latogatottsaga, es porgese.
Mindenki bloggol? -
twollah
nagyúr
Akkor no.
Ideje mar, hogy vki lefoglaljon kelloen. -
F-ECT$
titán
Én 1iptomba megyek nyaralni. Mi lesz ott? :U :DDD
-
Alvin_ti4200
félisten
-
kamikaze boci
őstag
Ha még valaki ébren van, nézze a BBC-t, computer museum :)
-
Tithian
őstag
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
Tithian
őstag
-
Tithian
őstag
Hallgattam ma pár binaurális hangfelvételt, nem tudja valaki, honnan lehetne ilyeneket szerezni?
Google segítségével nem mentem sokra:( -
twollah
nagyúr
Kifejtened bovebben?
-
anaqer
veterán
-
viharhozo
addikt
-
twollah
nagyúr
Alvin szolalj meg
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
joola
aktív tag
tud még segíteni akkor is ha pl ''állataiddal van valamilyen gond. (pl.: a kutya mindig vonyít, a tehén nem tejel stb.) ''
LOL :D -
.:InnoMan:.
senior tag
-
jojojo
senior tag
csucs mit találtam:D
idézek neked:
Ha viszont azt akarod, hogy megszabadítsalak ettől a ''tehertől'', akkor a borítékba fénykép mellé tegyél még hajat, 1 db szennyes alsóneműt, 1 db tiszta alsóneműt. (pl.: bal lábas szokni is jó). Kívánságaid írd le, hogy mitől szeretnél megszabadulni, vagy mi az, amit el szeretnél érni az életben. Akkora válaszborítékot küldj, megcímezve bélyeggel ellátva, melybe vissza tudom küldeni megdolgozás után utasításokkal együtt a küldött anyagot.
Tiszteletdíja: 2500 Ft /egy alkalom
[L]http://w3.enternet.hu/partner/jos3.html[/L] :C -
MUŁĐER
addikt
-
joola
aktív tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
MUŁĐER
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
Valaki tud olyan emberkét,aki leszedi másokról a rontást?:D
Halál komolyan kérdezem,a Lui Padre-s beszólásoktól kíméljetek.
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest