Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Panther, ennek már mind1. Összesen két állása maradt a sebváltónak, középen lötyög (0) vagy fent lötyög (1) vagy lent lötyög (2)... ma este így mentem vele 8 kilómétert. BeszaRUSH. :( 40-45 a max ugye, mrá így is iszonyatosan túlpörög a motor, és bele sem merek gondolni h mennyi fogyaszt így százon... elképzelhető, h 20 liter környékén. :O
Jah, Skoda Rapid... most csúszott ki egy a markombó, 250e, gázüzemű, jó állapot, királyság, de elvitték. :(
Szalma, köszönöm a válszt, bár lehet h egy ideig nem lesz rá szüxségem, engem annyira nem vonz a dolog, csak a nőktől függ. :D Ma délutánt pl kint töltöttük a Dunaparton, az esőben, leheletvékony pohárból likőrözni kifejezetten romantikus volt (teljesen komolyan!!) :)
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Fifine A6T mikrofon kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest