Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDMI topic
- Projektor topic
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen... nem hiszik el nekem a többiek hogy jól jártam én ezzel a Mazdával, meg a 9-10 literes fogyasztásával... mindenki elhűl hogy hogyan fogyaszthat ennyit egy autó, aztán amikor meg mondom hogy ''de még így is jobb mint a Warbi, pedig kétszer akkora benne a motor'', akkor meg jön a röhögés. :)
-
válasz
PeliScan
üzenetére
az euró bevezetésekor (1999-ben) az összes, a monetáris unióban részt vevő valuta árfolyamát fixen rögzítették.
a német márka átváltási aránya 1,85583 volt, azaz 1 euró ennyi márkát ért.
ebből kiszámolva :
17.000 : 1,85583 = 9160,32 euró az értéke.
ezt már forintra át tudod számítani a napi euró-forint árfolyam segítségével.
(250 Ft-tal számolva ez kb. 2.290.080 Ft.) -
tildy
nagyúr
-
divot
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Van egy-két ilyen hely (néhány Pesten :DDD), de egyre kevesebb. Gesztenyefák árnyékában ücsörögsz a kis asztalodnál, madarak csicseregnek, a kötényt viselő pincér hozza a frissen csapolt sört, méghozzá régi vágású korsóban, aztán rendelsz egy körömpörköltet, és még egy sört...
-
kamikaze boci
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem tudom ki emlékeztek-e még arra az időre, amikor az első férfi spray-k bejöttek. Még én is kölyök voltam, de arra emlékszem, hogy az első használókat khm, izének nézték. Ma már mindenki ezt használja.
Ugyanez a helyzet a nők vs. szőrzettel is. Tessék megnézni egy 30 éves divatfotót, itt-ott kikandikálnak a pamacsok. Ma már nem szalonképes sem a desodort nem használó férfi sem a ''pamacsos'' nő.
Ugyanez lesz a helyzett a szőrtelenített férfiakkal is. Az egyik barátom öccse már a lábát is borotválja, és a barátai számára is ez a természetes. Néhány 10 év, és teljesen beépül az elvárásokba. (Az egy másik kérdés, hogy én senki kedvéért nem borotválnám meg a lábam.)
Egyébiránt a nőket eltiltanám a borotvától, átverés. Amíg jól akarnak mutatni, elég tűrhető az eredmény, aztán egy nap után jobb nem beszélni róla. Epilláló géppel legalább nem lesznek borostásak.:D
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
hogy elterjedt-e?
szerintem, annyira nagyon nem...
legalábbis az én ismerősi körömben nem...
meg azért személyfüggő is, valakinek jó áll, valakinek nem...
én biztos nem tennék ilyesmit...
(mondjuk így nyáron a pofaszőrzet eltávolítása is ritkábban esik meg. néha, ha összeülünk haverok mostanában egy sörözésre, egymásranézünk, és megállapítjuk, hogy az arcunkon is kitört a nyáriszünet. :)) ) -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Egyébként 5ből 5 nő azt mondaná, hogy ne legyen szőrös a férfi. De szerintem hülyeség ilyesmire rávenni a párunkat, vagy ez alapján pasit választani.
Isten biza, ha férfi lennék, jól elküldtem volna apárom a sunyiba ilyen ötlettel.Ha nem felelek meg neki olyannak amilyen vagyok, akkor elmehet.
Mások véleménye: itt
[L]http://www.mellesleg.hu/noimagazin/tabu/taboo.php?id=212[/L]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Neharagudj, de elég hülye ötlet, szerintem.Már az is túlzás , ha a férfi a hónaljában leborotválja, na most ez lesz a divat?Nem te vagy az első, aki ilyet kérdez...Múltkor egy ismerős kérdezte meg, hogy mit csináljon uilyen szituban.Ez kész.Komolyan mondom , amai nők ilyen szempontból hülyék, ha ilyet várnak el.
:Y:Y:Y
Szerintem jó van az úgy ahogy van...
Mellesleg tudom, mi a nőkkel szembeni elvárás is ilyen téren.Csak éppen intim részeken iszonyat szúros ha borotválja az ember, sőt ki is serceg.(piros lesz, pattanásos.)
Tudom , hogy ez az ideál, de rohadtul utálok megfelelni ennek a trendnek, csak épp muszáj:( Mert megszólják az embert...
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
viharhozo
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Sajna, kicsit lassan valaszolok. Szoval.
Nem, a 4k/fo egyaltalan nem nevetseges, ha nem akarsz masszivan borozni, akkor az ettermek tulnyomo tobbsege belefer, sot.
Kemenyen reprezentalni mondjuk keves, ahhoz illik egy Kisbuda Gyongye (szeressuk), Alabardos (nem szeressuk, de igazi repi), vagy a Busulo Juhasz (ezt elso randira ajanlom, eros kezdes lehet, csak nehez uberelni).
Altalanossagban pedig a Vaci utcai ettermektol erdemesebb tavolmaradni. Amiket en szeretek a Belvarosban: Pince (Csarnok mogott), Bor-la-bor (Veres Palne utca eleje), Oliva (Bazilikaval szemben), Cyrano (Kristof ter, a 4k/fo itt mar hatareset!). Ezeket latogatom rendszeresen.
Esetleg nezgelodj itt [L]http://www.eszemiszom.hu[/L], vagy medwenel [L]http://www.medwe.hu[/L]. Azt erdemes figyelembe venni, h izlesek es pofozok, tehat megesik, h ami masnak csucsszuper, az neked nem fog bejonni. -
Szalma
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
(Hát, lehet, hogy késő: az utóbbi 2 évben gyakran járunk az Arany János utcába a Duna felé. Az Arany 10 müv.házzal szemben található Trattoria Pomo Doro elég favorit. ''Gyakran'': ha estére is Bp-n ragadunk, biztos elugrunk oda táplákozni. 3-4 alkalom egy évben. ''Sajnos'' asztalt foglalni kell. Profik a pincérek, érdemes komplett ajánlást kérni tőlük. És kifejezett előny, ha nem kell a jogsi utána... A konzetvatívabbak pedig ehetnek eredeti olasz pizzát...)
Szeretettel:
Szalma -
Som@
őstag
A kedvenc cégünk Wordje tudja ezt.
Szerkesztés menüpont -> keresés -> Összes találat kiemelése a következőben
Majd az egyéb fülnél még a keresendő szövegrész formátumát is be tudod állítani (pl. betűtípus, betűméret, szövegszín...) :P
Jó játszadozást!
_Volkovy_: ezúton jelzem, hogy a topic törlése nem vonja maga után a hozzászólás szám csökkenését.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest