Hirdetés
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hehe. elég finoman fogalmaztak... :)
-
rog
addikt
huha.
egy tolató vonat kisiklott a déliben.
vagyis nem állt meg és elgázolt egy pizzásbódét. egy egész vagon kint van a járdán.
un-fuckin-beliveable, de állítólag senki sem sérült meg.. -
Smogus
őstag
Remélem is hogy jön, mondjuk ebben a globális bigyóban tényleg van valami mert elég szeszélyes lett az időjárás télen is volt olyan 15 fok a tél közepén most meg 13 a nyár közepén
álltalában ezek szoktak a legmelegebb hetek lenni a nyáron azt most meg nézzetek ki ablakon :)) -
-
_Volkovy_
nagyúr
Minden együttérzésem a BIX-é,de leginkább az a lelombozó,h szakad az eső.
Múlt héten 37 fok volt,most 13.Lehet valami abban a globális bigyóban.. -
steveetm
őstag
Igen, ha igazak az állítások megtörték.
Egy routert csesztek szét, aztán bix
27 fa0-0.shiva.ahrt.hu (212.92.0.33) 62.690 ms 60.864 ms 63.179 ms
28 vlan1.nirvana.ahrt.hu (212.92.0.38) 937.066 ms 1132.242 ms 1100.604 ms
29 fa0-0.shiva.ahrt.hu (212.92.0.33) 63.582 ms 60.966 ms 62.585 ms
30 vlan1.nirvana.ahrt.hu (212.92.0.33) 920.763 ms 1100.001 ms 1092.438 ms
És sok oldalnál csak a ttl fogta meg a csomagokat(nem beszélve arról hogy belföldi lapnál külföldről is jött vissza route...)
De már kezd javulni...
Érdemes megnézni a bix statisztikátat, elég lol:))
[L]http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=1&portid=node-total[/L]
Üdv.: steveetm -
twollah
nagyúr
Nalatok is brutalisan lelassult a Ph?
-
escie
őstag
nézzétek már meg ezt a topikot...
nem furcsa, egy magával beszélgető, egy hozzászólásos újonc, pedig több hsz-e van, neve hacked... :U
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=6294&start=[/L]
vagy csak én látok rémeket így késő este/kora hajnal... -
Cathfaern
nagyúr
Most szembesülök ezzel a blog dologgal itt a PH!-n...hááttt biztos kell ez? :F Jó mondjuk ha el lesz különítve jobban, akkor végülis még kevésbé zavaró, meg így sem az, csak ez így nekem kicsit nagyon furcsa (képzavar rulez). Mármint hogy így a fórumba van beleültetve. Arról nem is beszélve, hogy ha jól sejtem ez is beleszámít az össz. hsz. számba, ami eddig sem mutatott meg túl sokat, azonban innetől kezdve gyakorlatilag semmit. Nya mindegy. Egyébként most szembesültem azzal, hogy milyen szinten pörögnek a piacos témák...4-6 oldalnyi topic van egy napon belül! :Y
Hmm...most kicsit olvasgatom a blogokat, nem is tűnik olyan hülyeségnek, bár az biztos, hogy nem mindegy ki írja :U Poppy blogja például kifejezetten tetszik :) -
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Neked majd kulon rangot talalunk ki.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem nagyobb esélye van annak, hogy úgy nyerek a lottón, hogy nem is vettem szelvényt, mint annak hogy twollah moderátor lesz ;] Főleg hogy ő sem akarja :U (bár lehet hogy ez csak múló szeszély, lásd moderátor akarok lenni topic by twollah :))
-
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
IMHO elobb leszel moderator mint en.
-
Matr x
aktív tag
Mi a fene? Most már nem az a két-hónap-alatt-addikt-leszek a menő,hanem moderátorakaroklenni? ;]
Grat, és jó munkát Cathfaern! -
anaqer
veterán
Grat Cathfaern! Már éppen erőt akartam venni magamon és írni Parcinak mert annyira elkoptak a moderátorok... :(
-
Tithian
őstag
Új moderátort üdvözölhetünk köreinkben :)
Jól választottak az illetékesek. -
törölt tag
Peliscan, sikerült megtalálni a képet?
Ha megvan tudsz dobni egy mailt?
Kéne nekem is.
Minden, ami vonat! -
Loretto
veterán
rtl klubot nézzetek: ''A halál 50 órája ''c klaszzikusunk megy.remek múvi. :C
-
anaqer
veterán
Köszönöm!
Úgy tűnik, a Creative átküldte hozzájuk az elitkommandóját... ;] -
anaqer
veterán
Gyors checkup - beyond3d.com megy nálatok? :F
-
Loretto
veterán
megy a legyen ön is milliomos. végre.
-
F-ECT$
titán
A Be:lga - Új világ c. számának leírná valaki a szövegét?
-
Cruz
aktív tag
Anno egyetem után én is költöztem, úgy hogy asszony maradt. Azt a majd 2 éves időszakot meg is sínylette a kapcsolat. most meg már együtt élünk egy ideje és hát a munka az bizony kapcsolatgyilkos (mind pár, mind haveri körben). Mintha mostanra kezdene rendeződni, de nem akarom elkiabálni. (lehet hogy ez csak a vihar előtti csend). Néha tényleg azt szeretném, hogy legyenek a napok 32 órásak. Akkor nem lenne gond a 10-órányi meló, mivel maradna idő élni is egy kicsit.
C. -
Loretto
veterán
naja.ezen gondolkodtam én is, csak nekem még jött kaposvárról-pécsre költözés 2000-ben.akkor volt érettségi és minden ismerősöm ott maradt.aztán itt pécsen lettek ismerősök(hála istennek)de bnőm is ami lassan 2.5 éves lesz.mostanában nmár nagyon sok időt vagyunk együtt, igy több az összezörrenés.kicsit ki akarok szabadulni.
-
Loretto
veterán
nem tudom irta e már vki de ha jól tudom megvan a 3. nagyúrunk erdoke személyében.
-
Cathfaern
nagyúr
Nahát, ez szégyen. ~10 nap alatt csak ~300 hsz-t sikerült összehozni az OFF TOPIC-ban? :) Nyaralunk, nyaralunk? :D
-
Loretto
veterán
ha volt komoly kapcsolatotok az mennyire ment a barátokkal való kapcsolatotk rovására?
-
divot
veterán
Naon gáz ez a fellógatott kígyós beszélgetés. :F
-
Som@
őstag
S.O.S
Tudja valaki a Széchenyi István Egyetem tanulmányi osztályának ügyfélfogadási idejét?
Vagy egy másik telefonszámot, mert ez ( 0696-503-400) trükkösen a kollégium portáján csörög és ott jó magyar szokás szerint nem tudnak semmi. :O
Szóval segítség! :P -
escie
őstag
micsoda nagy flört folyik itt, kéremszépen...
:)) -
twollah
nagyúr
Nincsen sehol (gondolom en).
De gondolom az okos tudosok kivancsiak voltak, hogy min nem tapad meg a gekko laba, es kiprobaltak, hogy ugyan mar a teflon bevonatu dolgokon megtapad e.
Ratettek egy teflon bevonatu dologra, a gekko lepottyant, a tudosok levontak a konzekvenciat, hogy a gekko laba nem tapad meg a teflon bevonatu dolgokon. -
_Volkovy_
nagyúr
Lecseréltem a hűtést a procin,nagyon zörgött már a ventilátora.
A gyík gyári bordácska+5000rpm-es 5cm-es venti helyére felzúztam egy Cool111 bordát,rajta egy 3000 rpm-es 6 centis Coolink ventivel.Jéghideg a proc.:) -
_Volkovy_
nagyúr
-
PeliScan
addikt
_Volkovy_ ne csináld. :D
Mekkora? Hányszor hányas kb? A3? A2? Mik vannak ráírva? Jó lenne esetelg a címe, hátha fent van neten, vagy bármi más, amit ha bediktálok az ÁJKIÉJ diszpécserének, akkor meg tudja mondani, hogy van-e még belőle vagy sem...
Nagyon köszi ám előre is!!
Aktív témák
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hisz eddig is voltak egyedi rangok, lásd pl. MODERÁTOR :U)