- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
-
1800 - 1701
2860 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Tithian
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
divot
veterán
-
F-ECT$
titán
-
Szőrös
veterán
-
divot
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Loretto
veterán
gyerekek.ennyire azért nem volt magas labda. :)
amugy nem mondom + :P -
Integra
titán
-
F-ECT$
titán
-
Loretto
veterán
péntek 13 rtulz.
MA reggel jövökki egy céghez főnököm kocsijával, és az árpádhíd után a lámpánál belémjött egy fasz. qrva jó. Rajta volt a mozgsásérült jel, még direkt távol is álltam meg tőle, és indulásnál simán belémgurult. duda tolatás,csak a mögöttem lévőnek sem akartam nekimenni és csatt. fasza, picit vagyok ideges...mopndjuk elismerte hogy fasz volt, de akkor is...ja nem volt mozgássérült...
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve]nem semmi.jó kis nap.
-
Loretto
veterán
-
steveetm
őstag
-
divot
veterán
péntek 13 rtulz.
MA reggel jövökki egy céghez főnököm kocsijával, és az árpádhíd után a lámpánál belémjött egy fasz. qrva jó. Rajta volt a mozgsásérült jel, még direkt távol is álltam meg tőle, és indulásnál simán belémgurult. duda tolatás,csak a mögöttem lévőnek sem akartam nekimenni és csatt. fasza, picit vagyok ideges...mopndjuk elismerte hogy fasz volt, de akkor is...ja nem volt mozgássérült...
[Szerkesztve]Ezek után miért nem tetted jogosulttá a mozgássérült jel használatára? :DDD
-
Esmein
nagyúr
péntek 13 rtulz.
[Szerkesztve]Jól kezdődik...
-
steveetm
őstag
péntek 13 rtulz.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
I_Am
veterán
Ma van a kedvenc napon: péntek 13. :D
-
Tithian
őstag
Az a baj, hogy már (fél)éve padlón vannak, sokszor gyalog szállítva hamarabb érhetne célba egy küldeményem, levelem, mint ahogy ők kézbesítik.
Egy levélre min. egy hetet kell általában várnom, ami nem fér a fejembe. -
Esmein
nagyúr
Reménykedem. 100 wattos mosollyal odaállítok, hogy ugyan mondja már meg nekem ha egyáltalán megkérdezhetem, hogy mi az angyalbögyörőt csinálnak kedd óta egy átutalással és egy kézbesítéssel.
Há nehogy má a levél nyalja rám a bélyeget.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
Esmein
nagyúr
Nekem azóta változott meg egy kicsit a hozzáállásom, mióta egy fiatal néni a csomagfelvételen eszméletlen flegmán elküldött a picsába. Azt mondta, hnem tudja mit akarok én ott a 10 nap előtt, menjek és várjak.
Nénikéjét. -
divot
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
divot
veterán
Az a baj ezzel, hogy őket nem tudod kiosztani, csupán azt a szerencsétlent, aki semmit nem tud, semmiről nem tehet, egyetlen bűne, hogy a Postánál áll alkalmazásban.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Éppen tuszkolta a postaládába amikor mondtam neki, h az nekem jött, mármint egy másik küldemény, szal asszem megdöntöttem a postafelvétel hivatalos világrekordját. hát, most legközelebb hétfőn tud jönni a pénz, ami már a 11. nap. Ezzel kicsúsznak a tűrésből..
-
divot
veterán
-
SuBeR53_
tag
Ha minden igaz, akkor én most fanatikus tag lettem:C
-
Loretto
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Nincs is szebb,mint mikor az ember augusztus derekán úgy ébred fel reggel,hogy fáj a torka..
-
Esmein
nagyúr
A lépcsőházban kaptam el a postást és nem hozta a lóvémat. Olyan mérges vagyok hogy nagyon.
-
divot
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
divot
veterán
Éjfélkor behalt itt minden. :F
-
Cathfaern
nagyúr
Egész nap azon csodálkoztam, hogy hogy nem írt ICQ-n senki...aztán most jövök rá, hogy valószínűleg azért, mert arra a gépre amit használok (laptop szervízben) nincs ICQ telepítve :D

-
Esmein
nagyúr
én a másodikon laktam, így sosem láttam, mikor jött.
meg nem vagyok egy agresszív típus... :D
-----------------------------------------
Más téma.
apámnak tönkrement a telefonja, és ajánlanom kéne neki valamit, de gondban vagyok.
csak én látom úgy, hogy nem lehet kapni normális telefont, ami egyszerű és elegáns,
nem színes csíkos, nincs beleépítve fényképező meg hatszázhúsz olyan dolog, amit úgyse használ az ember?
miért nem lehet már 6210-est kapni? ÁÁÁ....nézz T65-öst. Én imádom.
-
fokukac
nagyúr
én a másodikon laktam, így sosem láttam, mikor jött.
meg nem vagyok egy agresszív típus... :D
-----------------------------------------
Más téma.
apámnak tönkrement a telefonja, és ajánlanom kéne neki valamit, de gondban vagyok.
csak én látom úgy, hogy nem lehet kapni normális telefont, ami egyszerű és elegáns,
nem színes csíkos, nincs beleépítve fényképező meg hatszázhúsz olyan dolog, amit úgyse használ az ember?
miért nem lehet már 6210-est kapni? ÁÁÁ.... -
Tithian
őstag
Nagyon jó postások járnak felénk is, gond nélkül bedobják másnak a levelet telefonszámláról, ha szerencsénk van, azt az újságot hozzák, amire előfizettünk...
A szórólapos, metróteszkós futárok sem rosszak, valamelyik szomszéd portájára rendszeresen bevágja az illetékes a fél város szórólap vagy ingyenkatalógusát, válogassa szét, ha akarja. Hozzánk csak azért nem, mert fél a kutyától. -
Esmein
nagyúr
nekem évekkel ezelőtt volt olyan fellángolásom, hogy előfizettem az egyik napilapunkra. mondván, hogy úgy olcsóbb is, meg kényelmesebb is.
a kézbesítés olyan volt, hogy hol jött, hol nem...
de rendeszeresen volt olyan is, hogy pénteken vagy szombaton hozta ez a ... postás az egész heti népszabimat. há' nóóóórmális??? :F
napilap...
persze le is mondtam az előfizut elég sürgősen.Azt úgy kell, hogy miközben a véres orrát törölgeti a gyerek lehetőséget hagysz neki arra, hogy az isteni fényességedet a fülébe suttoghasd : Mégegyszer elolvasgatja az újságod és egyben hozza ki akkor bajok lesznek.
Ugye nem vagyok túl aggresszív ?:)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
nekem évekkel ezelőtt volt olyan fellángolásom, hogy előfizettem az egyik napilapunkra. mondván, hogy úgy olcsóbb is, meg kényelmesebb is.
a kézbesítés olyan volt, hogy hol jött, hol nem...
de rendeszeresen volt olyan is, hogy pénteken vagy szombaton hozta ez a ... postás az egész heti népszabimat. há' nóóóórmális??? :F
napilap...
persze le is mondtam az előfizut elég sürgősen. -
Integra
titán
-
Esmein
nagyúr
De nekem 21600 ft-al jön a g*ci és miatta nemtom megvenni a majd 1 hete lezsírozott pda-t meg a haverokkal talizni pesten, meg stb. Csomó dolog csúszik, + rárakott egy lapáttal a hülye kis p*csa a postán.
-
Integra
titán
-
Esmein
nagyúr
Ha holnap sem jön a postás, akkor nagy patáliát csapok.
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Integra
titán
00 az international access code
utána a 46
vagy ha mobilról hivsz akkor irhatod a számot úgy is hogy+46 és a szám -
törölt tag
Nem tudja valaki hogy kell Svédországba telefonálni?
(+46) országhívó
pl. 040-482391 a telkönyvbe lévő szám pl.
Ezen kívül mit kell még tárcsázni? mert ezekre csak sípol. -
.:InnoMan:.
senior tag
-
SuBeR53_
tag
GTA VICE CITY
MTA SERVER:
Ip:62.77.193.46
Port:2003
Gyertek játszani minél többen!
[Szerkesztve]milyen a vice multiplayer?
-
.:InnoMan:.
senior tag
GTA VICE CITY
MTA SERVER:
Ip:62.77.193.46
Port:2003
Gyertek játszani minél többen!
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
Ha 2 email címet adok meg az adatoknál, akkor elvileg mind2-re kellene kapnom értesítő email-t? El kell őket vmivel választani, vagy elég csak a szóköz?
Bár 2 napja nem kapok email-t, ezért most beírtam 1 másik címet, hátha a vipmail-lel van vmi, de most sem kapok egyikre sem. -
tildy
nagyúr
EZ számomra természetes, és mindig is az volt.Soha nem értettem, hogy felejthet el odakinn valaki magyarul.
Mellesleg, ki tudja mit hoz a sors. Viszont Új-Zélandot kb. már 5 éve nézegetem magamnak:)Márcsak a repülés miatt is:D
Twollah:pestet egyébként is utálom.Szal itt nem maradnék....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát bammeg ha egy héttel késöbb jön haza anyám most japán-magyar kettős állampolgár lennék.... és bármikor mehetnék japánba...
de sajnos nem sikerült, brühühühühü:(((( -
L_ajos
őstag
-
fokukac
nagyúr
:(
menjél. de azért egyszer majd gyere vissza.
és a gyerekeidet magyarnak neveld föl...
bár tökmindegy, mert ha kint maradnak, az ő gyerekeik már úgyis beolvadnak.
Szerk : majd meglátogatunk! Ha arra járunk, lesz szállásunk... :D
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nézzétek meg ezt: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=79993[/L]
-
twollah
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
tildy
nagyúr
új-zéland szép ország, de most jött haza onnan egy ismerősöm, és elmondása szerint iszonyat sötétek az ott élő emberkék...
---------------------
integra :
így jártál.
persze, lehet, hogy azért nem jön, mert megint lerobbant.... :D
mindenesetre máskor legyél bankszerű, gondoskodj a megfelelő biztosítékokról. vagy legalább hitelképességi vizsgálatot tartsál...Nem baj ha sötétek.ELvileg minden diplomást tárt karokkal várnak ott.Én szvsz amitn megfelelően tudok angolul, megyek.
-
Loretto
veterán
Ha valaki az Eurotours irodával akart utazni, és van bent pénze, most kapaszkodhat: Törölte az Eurotours utazási irodát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala - közölte az MTV Teltextje.
Az Atlasz Biztosító Rt. utazási ágazatának értékesítési igazgatója, Horváth Péter megerősítette: az Eurotours csütörtökön csődöt mondott.
A külföldön lévő utasok hazaszállításáról jelenleg folynak a tárgyalások.
A szakmában már két éve mondták, hogy baj lesz. :((
[Szerkesztve]jorgos travel 2:DDD
-
Loretto
veterán
''Tisztelt Magyar Posta !
A minap besétáltam a kiskunfélegyházi nagypostára egy 7 napja feladott utánvétes küldemény miatt. A kérdéses csomagot 08.05-én 15 órakor csütörtökön adtam fel, a csomag meg is érkezett a címzetthez 3 munkanapon(+szombat,vasárnap) belül, aki kedden reggel átvette és az értékét kiegyenlítette, azonban már 2 napja hiába várok a pénz érkezésére. A postán tisztelettudó hangnemben előadott problémámmal a csomagfelvétel ablakhoz irányítottak, ahol türelmesen végigvártam a sorom és előadtam a hölgynek a problémám.
Mindenféle ok nélkül tűrhetetlen hangnemben válaszolt, de hogy idézzek is:
''-Igen ? Mi vele a baj ?
- Kedden odaért a csomag, de a pénzt hiába várom.
- Miért mitgondolt, egyből iderepül a pénz ? Ezeknek a csomagoknak 10 nap a tűrésük, úgyhogy nem tudom mit akar még a 10 nap előtt. Megjöhet holnap is hétfőn is kedden is.''
Erre elköszöntem és kissé feldúltan távoztam.
Nem tudom, hogy önök mennyiben vannak a lakossági ügyfeleikre ráutalva, illetve mennyire tartják fontosnak egy ilyen nagy múltú társaság hírnevét, de abban biztosak lehetnek, hogy a szolgáltatásaikat ezentúl a lehető legritkább esetben fogom igénybe venni.
Tisztelettel
Nagy Lajos
''
Remélem nem vetettem el a sulykot.pont a minap halottam egy hirt miszerint a posta a küldemények 3-5% nak a kézbesítését késleltetheti illetve vhogy huzhatja az időt.pont ezért akarnak vmi trv. módosítást.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
megértem, én úgy volt hogy egy ideig a TÜV-nek dolgozok kazahsztánban, de elmaradt mert valaki közbetett.
így utólag azért nem is vagyok elkenődve, sok kedvem nem lett volna golyóálló mellényben dolgozni 9mm-essel az oldalaon:( -
Integra
titán
Nah, másfél órába telt, amíg felismert minden eszközt, kapcsolódott... ez a diNovo. Egy jótanács azoknak, akik a jövőben ilyet akarnak vásárolni: Legyen kéznél egy másik billentyűzet meg egy egér, mert anélkül én nem tudtam volna feltelepíteni.
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :)vegyetek egy Honda generátort!!!!!
legalább egy valamitek maximálisan megbízható lesz odaát:)) -
Wolverine
félisten
-
fokukac
nagyúr
Erről jut eszembe, apukám a múlt héten hazajött Ománból (pozíció : Szaúd Arábiától délre, hőmérséklet : árnyékban 50 fok, és ő ott dolgozik)
és azzal a lendülettel elutazott Lappföldre, nyaralni. hidegre vágyott... :D és megértem....
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Ja, Meg télen a mínusz 20 ;]
Bash: tudom :t De te is tisztában vagy Kovács Józsika elképzeléseivel, azt hiszem... -
fokukac
nagyúr
akkor idézek egy kis Hofit :
''a múltkor kérdeztem Árpád apánkat, hogy miért állt meg itt a gödör legalján? Azt mondta, azért mert szélvédett hely. Háát, szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is!''
:)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Én sosem mondtam, hogy az. Ezt azok szokták gondolni és modani, akik még soha nem jártak itt. Ez is csak egy állam, itt is emberek élnek, csak egy kicsit minden más. :)
-
Wolverine
félisten
Nah, másfél órába telt, amíg felismert minden eszközt, kapcsolódott... ez a diNovo. Egy jótanács azoknak, akik a jövőben ilyet akarnak vásárolni: Legyen kéznél egy másik billentyűzet meg egy egér, mert anélkül én nem tudtam volna feltelepíteni.
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :)Florida sem fenékig tejfel, ezt ilyenkor láthatjuk mi, szegény földi halandók innen a nyugodt Kárpát-medencéből :o
-
Bash
őstag
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :) -
tomcsi23
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
új-zéland szép ország, de most jött haza onnan egy ismerősöm, és elmondása szerint iszonyat sötétek az ott élő emberkék...
---------------------
integra :
így jártál.
mindenesetre máskor legyél bankszerű, gondoskodj a megfelelő biztosítékokról. vagy legalább hitelképességi vizsgálatot tartsál...áááá 3ezer ft-on nem fogok bohóckodni, legközelebb elhajtom a következőt a faszba, végülis én vagyok a hülye ha adok és nem ő...
ennyi.
remélem hogy tényleg csak nem jutott rá idő és holnap visszajön az irodába és hozza.
ha nem, akkor így jártam, nem érdekel. -
tomcsi23
veterán
Itt áll előttünk egy új 7-es BMW. Hátul, a típusnál a 716d szerepel. Látott már valaki ilyet? Nem hinném, hogy ilyen kis béna motor lenne benne (mármint, amilyet a típusból következtetni lehet). Átverés-powa?
-
fokukac
nagyúr
---------------------
integra :
így jártál.
mindenesetre máskor legyél bankszerű, gondoskodj a megfelelő biztosítékokról. vagy legalább hitelképességi vizsgálatot tartsál... -
Grass
aktív tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
Akkor meg Új -zéland.Meg is fogom nezni majd magamnak....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hidd el ismerem, nekünk is élnek kint családtagjaink.
én bemennék a követségre hiába van családom kint hiába van itthon felmutatható vagyonom...
mondjuk nekem nem célom az usa, sokkal jobb és szebb országok vannak.
de ez egyáltalán nem vígasztal azzal szemben hogy itthon mi van:( -
tildy
nagyúr
Nos, tudna pár ember mesélni, aki kiment és ottmaradt.(pl. haver nagybátyja régebben, most a haver akarja ugyanezt eljétszani)
Hány illegál is van amcsiban?
10 millió?
Divot:nincs tüske.Ne irigykedjen.Fogja magát és menjen ki.(Aztán haza se jöjjön;];];];];])
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
divot
veterán
-
tildy
nagyúr
-
Integra
titán
Természetesen angol. Soha nem volt magyar billentyűzetem, se magyar Windows-om. :) És mint ahogy eddig is mondtam, Bash soha, ismétlem soha nem fizet teljes árat. :) Ugyanolyan a leeütése, mint a VAIO-mnak a billentyűzetén, csak kicsikét keményebbek a gombok.
fokukac!
Ez most arra jó, hogy amióta megvan az új monitorom ([L]http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=jIMzyStk4NgzlWpu15c5wmRqE_jMNpj-F-c=?ProductSKU=SDMS204%2fB&Dept=cpu_Displays&CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_20%22[/L] [L]http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=StylePro&pModelId=644[/L]), azóta a notebook-on gépeltem, és a monitort bámultam, ez kicsit kényelmetlen. És még arra is jó, hogyaz épülő konfighoz lesz egy billentyűzetem meg egy egerem.nehogy azt hidd hogy nekem magyar xp-m van:) mindenből angolt használok, csak én nekem ez a szutyok bunkó ország jutott és kénytelen vagyok ékezetesen írni ebből fakadólag... :(
-
Integra
titán
Természetesen angol. Soha nem volt magyar billentyűzetem, se magyar Windows-om. :) És mint ahogy eddig is mondtam, Bash soha, ismétlem soha nem fizet teljes árat. :) Ugyanolyan a leeütése, mint a VAIO-mnak a billentyűzetén, csak kicsikét keményebbek a gombok.
fokukac!
Ez most arra jó, hogy amióta megvan az új monitorom ([L]http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=jIMzyStk4NgzlWpu15c5wmRqE_jMNpj-F-c=?ProductSKU=SDMS204%2fB&Dept=cpu_Displays&CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_20%22[/L] [L]http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=StylePro&pModelId=644[/L]), azóta a notebook-on gépeltem, és a monitort bámultam, ez kicsit kényelmetlen. És még arra is jó, hogyaz épülő konfighoz lesz egy billentyűzetem meg egy egerem.téged a versace szponzorál???:)
-
_Volkovy_
nagyúr
fokukac!
Ez most arra jó, hogy amióta megvan az új monitorom ([L]http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=jIMzyStk4NgzlWpu15c5wmRqE_jMNpj-F-c=?ProductSKU=SDMS204%2fB&Dept=cpu_Displays&CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_20%22[/L] [L]http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=StylePro&pModelId=644[/L]), azóta a notebook-on gépeltem, és a monitort bámultam, ez kicsit kényelmetlen. És még arra is jó, hogyaz épülő konfighoz lesz egy billentyűzetem meg egy egerem.Hja,aki ámerikai sunnyboy..:U
Aktív témák
-
1800 - 1701
2860 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új bontatlan garanciás MSI vector 16! rtx 5070 ti r7 8840hx 32 ram 1 tb ssd 240 hz 2k kijelző!
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5152, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! apphire B650M R5 7600 64GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG Adata 750W
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest