Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
launcser
senior tag
akinek van eladó napijegye olcsóbban mint 4000, szójjon nekem, köv 4 napra érdekelne pár darab, akkor jönnek cimborák :)
-
_Volkovy_
nagyúr
igénytelenség 2k4 előre :D
-
PeliScan
addikt
20e-ért köll vkinek egy hetijegy? Ha igen, mail me, vagy hívj, és adom a telszámot, ami mellesleg egy igen-igen helyes barátnőmé, akié a jegy is, tehát már csak ezért is megéri! :P
-
Loretto
veterán
ilyen fittneseszköz márka : tunturi. mókás :D
-
csak én nem tudom változtatni az adataimat, vagy másnak sem jon be az oldal??
-
anaqer
veterán
Üdvözlünk riosbot3! :F
-
_Volkovy_
nagyúr
gyorskérdés:
az adataimnál szereplő konfigban a vga-t ki akarom cserélni a tegnap este vásárolt voodoo5 5500 agp-re.bírni fogja a 200w noname at táp a kakaót? -
Bash
őstag
keopsz átmenetileg letiltotta a regisztrálást az éjszakai balhé miatt, gondolom emiatt nem lehet szerkeszteni az adatokat sem.
-
_Volkovy_
nagyúr
Reggelt,ti se tudjátok megnyitni az Adataim menüt?Vagy csak engem büntet ezzel a sors?
-
Som@
őstag
-
jeges
senior tag
ehh, hamar lecseng ez a doom-mizéria is (remélhetőleg), oszt megen' visszatérnek a csendes hétköznapok :DDD
mindenesetre nem teljesen értem, ha vki a doom3 miatt reggelt, méér irkál az összes játék-topikba :F
gondolom, a srácnak dinamikus ip-je van, ezért felesleges az ip-t letiltani :U -
Bash
őstag
Ahogy mondod, és éppen ma este mentem el vásárolni. Fél 8-kor indultam, és majd 11 volt mire hazaértem, a 6 óra mínusz miatt pont lecsaphattam volna a gazemberre. 2 nap alatt több mint 20 nick lett már bannolva a Doom 3 őrület miatt, bár ez összesen 3 embert takar. Remélem jól szórakoznak. :( :(((
-
jeges
senior tag
mi történt itt hajnalba'? ámokfutás+hsz-törölgetés(+esetleg ban)? :Y
-
PeliScan
addikt
Most olvastam, ma éjfélig elkészül a Doom3 magyar verziója. :) Hivatalosan gondolom meg sem fog jelenni magyarul, ám nemhivatalosan az amcsi megjelenés előtt már kész lesz...
(mielőtt vki: 9000PROm van és 1700+, szóval nincs és nem is lesz meg :DDD) -
Som@
őstag
Üdv nektek kedves fórumozók innen a napfényes Athénból.
Csütörtök óta mostanra sikerült kiépíteni az internetet. :U
Kicsit furcsa az emberek ráérős hozzáállása, de hamar meg lehet szokni. :D
A közlekedés már kicsit bajosabb, elég ritkán járnak az autóbuszok. Remélem ez az olimpia idején pozitívan fog változni.
Amúgy még nem nagyon vn olimpiai hangulat a városban.
Az idő szuper, a tenger is kedvemre való. (De azért a légkondis iroda sem rossz. :DDD)
További szép napot, néha azért csak benézek ide. -
Loretto
veterán
nézzétek erdoke arcképét. nekem naggyon teccik. :D
-
Loretto
veterán
most télleg bezárta az a paraguayi hapsi az a sok embert az égő üzletbe?
-
tildy
nagyúr
Nincs valakinek valami bruttó/nettó bértáblázat?
Esetleg annak is örülnék, ha valaki megmondaná 240nek mennyi a nettója.... ja 240E -
Pacák
senior tag
Vissza lehet venni öreg..
Nem mindenki veszi meg a legújabb progikat, mert nincs rá keret. De nem is kötelező a legújabb progikkal játszani, mert legalább annyi játékélményt - ha nem többet - képes egy régebbi progi nyújtani, mint egy vadiúj csili-vili d3..
Húzzál szépen a haverjaiddal valami chat-szobába vagy üljetek be söröznivalahová és OTT tárgyaljátok ki, hogy mit honnan-hogyan lehet letölteni, de NE ITT tegyétek meg. Mert nem erre született ez a fórum.
Egyébként: win98sehun - 25-30e volt, még anno az alaplapom mellé, egy xphome hasonló árban van most, van még dobozos sc+bw 3-4e volt, van dobozos freespace2, dobozos half-life+cs1.1+opposing force, dobozos x-wing alliance, dobozos Rainbow Six, Rainbow Six-Rogue Spear... Jane's WWII Fighters meg egy rakat újságmellékletként kapott játék.. Szerintem elvagyok velük egy jó időre.. Mellesleg betelt az installjukkal a 20gb -os wd -m, de arra sincs pénz, hogy nagyobbat vegyünk, szal nem ugrálhatok még több játékért.
De! Én sem vagyok szent, nekem is volt olyan játékom, ami másolt, persze mikor volt rá pénzem, akkor megszereztem a dobozos verziót, mert igényesebb, kézikönyet is adnak hozzá, nem egyszer az eredeti angol mellé magyarul is.
Egyébként nem kötelező idejárni fórumozni sem, ha nem tartod tiszteletben az alapelveinket. ;]
Szerk.: mindig elgépelek valamit. :B
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
lsass - azaz neked nem a blaster worm vírusod van, hanem egy átirat a sasser. Ehhez kell a megfelelő portot és removal toolt használnod.
XP patch: WindowsXP-KB835732-x86-HUN.EXE erre keress rá szedd le és a vírusirtás után használd. A removal tool-t pedig elküldtem emilben.
Főkukuc pedig el vagyon utazva, tehát kicsit várnod kell sztem a válaszra.:P -
concret_hp
addikt
Valaki felsőbbéves BME-s ha erre jár nézzen be a jár valaki BME-re? vagy valami hasonló című topicba, kléne némi help. előre is thenksz
-
LOTR
addikt
és ha látjátok fokukac -ot mondjátok meg neki légyszi, hogy akkor most kell a spanyol-portugál selejtező, vagy nem, mert semmit nem írt vissza
köszi
ui: ha ő látja ezt akkor ő is írhat -
LOTR
addikt
tudom, hogy erről már volt szó egy korábbi topikban, de
1. nem tudom a címét,
2. már elég sok mindent kipróbáltam, de még mindig gond van, ez pedig a következő:
a gépem, kizárólag ha LAN-ra van kötve mindig kiírja, hogy (asszem LSA ..... -erre nem emlékszem), aztán meg azt, hogy 1 perc múlva újraindul
ez ugye a blast/worm vírus a hibás xp miatt
amikor először kezdte el ezt csinálna a gépem, majd 1 éve, -már nem tudom- akkor felraktam a régebbi javító packet és jó lett, de már van 2 féle javító packem és még mindig csinálja
2 féle vírusirtóval átnézettem gépet + 1 -állítólag- speciálisan erre a vírusra kitaláltal is: FixBlast , de nem jó, talált vmi vírust, de az után is csinálja még
ha formázom gépet még nem javul meg mivel a boot sectorokba is beírja magát
akkor mit csináljak??
vmi ötlet, esetleg megoldás?? -
Bash
őstag
muad!
Csak a te érdekedben: figyelj oda, hogy mit kérdezel, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára. 11 vagy 12 hozzászólásod már törölve lett, most van 90. Ez akárhogy is nézem ~10%.
És kérlek olvasd el az Alapelveket, sok fontos információ van benne: [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L] -
Bash
őstag
Fejezd be muad! Utolsó figyelmeztetés bannolás előtt!
Olvasd el az alapelveket: [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
A Mycom nagyker,vagy kisker?
-
SuBeR53_
tag
Szerintetek melyik volt eddig a leghülyébb téma?
-
Sir Pocok
őstag
front van emberek:F
ma mindenki megzakkant.... :((( -
John Carmack
újonc
Lefoglaltam a nicket,így nem lehet vele gengszterkedni.
Nem fogok Doom3 topikokat nyitogatni,ilyesmi,csak jó tudni hogy van ilyen nickem is a PH-n.:D -
SuBeR53_
tag
Ez a szőrözés nem tul OFF topic téma!
-
Wolverine
félisten
A szőr - bárhol az emberi testen - annál jobban nő és annál erősebb, minél többet van vágva (ált. borotvával). Az egyéb módszerekkel történő szőrtelenítésnél ez nem jellemző. (ez biztos, képben vagyok női szőrtelenítést illetően :P)
mod: I_Am, a Yahoora küldted? Ott nincs... :( A HIK-es már/még nem él...
[Szerkesztve] -
Nos, azt hiszem sokan kiváncsiak mi folyik itt..
akkor elárulom, hogy Travelos bújt álnév mögé, hogy villogtathassa rendkívűl magas szellemi színvonalát.
itt a topic ahol kezdődött:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=52841[/L]
Engusznak szólt be, én pedig csak tettem egy megjegyzést hogy ban gyanus volt a káromkodása..
erre nyitotta meg a szenzációs ''Meleg...'' topicot, persze azért hogy engem idegesítsen.. az adataimat kimásolta, hogy könnyen ki lehessen találni, mik a célzásai.. és végűl az I Love You-s topic.. Nos azt hiszem, ha ezt Engusz meglátja, rögtön bannolni fogja, ugyanis azt mondta 1 esélye van a srácnak, és azóta már soka eljácott..
én továbbra is azt mondom ha baja van velem, ott vannak az elérhetőségeim, keressen meg, jöjjön ide.. és szivesen elbeszélgetek vele a 7 kerben.. ennyit erről..
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest