Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Akciókamerák
- Apple MacBook
-
2700 - 2601
2860 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
melyik oldal? Kőbánya v. Zugló?
Nem mindegy. mármint a lakosokat tekintve. én az Árkád mögötti házban laktam másfél évig albérletben, mert nem bírtam otthon...
ott a környék házaiban az őslakosság a kőbányai alkoholista volt proletárokból állt, akik nem dolgoznak, de egész nap isznak a kocsmaként szolgáló kisbolt előtt...
komolyan rémisztő alakok laktak a házunkban, szociológiai tanulmányút volt odamenni...
És érdekes, ha átmész a túloldalra, a zuglói lakótelepre, ott sokkal kulturáltabb minden, egyszerűen azért, mert ott más a lakosság. -
twollah
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Nem teljesen az őrs mellett volt igazándiból, hanem kicsit lentebb...Elég csendes volt.
A másik albi a wesselényinél van, az nekem kevésbé tetszik, de most már a tököm kivan az albikereséssel.Pedig 2 napja tök boldog voltam, erre semmit nem ér , hogy vasárnap irtunk volna ala, kiadta a no:(
[Szerkesztve]merre van a lefelé? :U
-
tildy
nagyúr
Nem teljesen az őrs mellett volt igazándiból, hanem kicsit lentebb...Elég csendes volt.
A másik albi a wesselényinél van, az nekem kevésbé tetszik, de most már a tököm kivan az albikereséssel.Pedig 2 napja tök boldog voltam, erre semmit nem ér , hogy vasárnap irtunk volna ala, kiadta a no:(
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
én meg konkrétan a baradla-barlangba beszorult srácról írtam, aki 6 napig volt bent, és ennyi ideig volt ő az első hír a híadóban, hogy ''már csak 2 méterre vannak tőle''
de minden évben több ilyen barlangbúvár meghal. Miért kell ezeknek olyan helyre menni? :o -
Integra
titán
ő egyébként pontosan mentőbúvár volt:) absz profi srác
csak volt egy balesete, éppen a nehézmélybúvár cuccot adták rá egy uszályon, mikor egy másik hajó nekik ütközött és az egyik térde 180 fokban kifordult... -
fokukac
nagyúr
-
Integra
titán
jaja, barlangi búvárkodásnál asszem minimum két csillag kell, de lehet hogy három.
egy magyar barlangbúvár tartja a mai napig a merülési rekordot ha jól tudom. -
fokukac
nagyúr
Az Örstől pár köpésre még szép helyek is vannak...
(pl. Bátorkeszi utca környéke. ha bekötött szemmel odavinnének, és ott raknának ki, meg nem mondanád, hogy 500 méterre vagy az ÖRstől.)
Egyébként csak nem földim leszel? :) (zuglói) -
tildy
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Igazad van, de a palackot + töltőjét már nehéz felvinni a repülőre, míg a mellény elfér. Másrészt szerintem annak az esélye nagyobb, hogy a kölcsönzői mellény kiszakad / elromlik a ''felfújós része'', mint annak, hogy elromlik a palack, arról nem is beszélve, hogy levegőt kérhetsz a társadtól, de ha a mellényed kidurran, akkor senki sem fog utolérni a tengerfenékig.
A klubról csak azért írtam, hogy nem játszik, hogy ne írj róla többet, mert felesleges :)
A ''sok macera'' miatt is örülök, hogy rátaláltam a búvárkodásra, mivel így talán lesz kedvem eljárni az uszodába edzeni, mert egyelőre nem sportolok semmit, és kezdek elhízni. (177cm/78kg, de a versenysúlyom kb 72 lenne.) A másik pedig, hogy a tengerig nem kell eljutni, mert itt van pl a Hévizi barlang, vagy ha mégis tenger, akkor vannak 4-5 napos túrák Horvátországba kb 50e-ért...(tudom, tudom csak poénkodtam). Btw. barlang búrvárkodáshoz minimum középfok (nem így hívják, de a lényeg, hogy az alap nem elég) + barlangbúvárkodási engedély kell (illetve elég az utóbbi, de ahhoz meg kell az előbbi :))
-
Integra
titán
Ja van ketto.Egyiket tuti nekunk adna a csaj, akinel neztuk, csak se huto, se semmi szinte.es korfolyosora nez...
A masik az ors mellett van valahol, de meg kene keresni a teloszamot, mert igy fejbol nem tudom...ÉS azt sem hova raktam el.Na az is bejott nagyon nekem, kar hogy a paromnak nem annyira...nem zajos az örs melletti pecó?
-
tildy
nagyúr
Ja van ketto.Egyiket tuti nekunk adna a csaj, akinel neztuk, csak se huto, se semmi szinte.es korfolyosora nez...
A masik az ors mellett van valahol, de meg kene keresni a teloszamot, mert igy fejbol nem tudom...ÉS azt sem hova raktam el.Na az is bejott nagyon nekem, kar hogy a paromnak nem annyira... -
Integra
titán
Kinéztunk bp. szel utcaban egy albit.Mar le volt beszelve, hogy vasarnap irjuk a szerzodest, es fizetjuk az elso havi kauciot.Ma hivott a no, hogy valaki goyrsan kifizette a 2 ho kauciot, igy neki adja ki.Pedig nekunk igerte.Ilyen igenyes lakast meg eletemben nem lattam, es csak 50E ft lett volna....
biztosan van még más hasonló lakás is
csak megint állhattok neki keresni:( -
tildy
nagyúr
Kinéztunk bp. szel utcaban egy albit.Mar le volt beszelve, hogy vasarnap irjuk a szerzodest, es fizetjuk az elso havi kauciot.Ma hivott a no, hogy valaki goyrsan kifizette a 2 ho kauciot, igy neki adja ki.Pedig nekunk igerte.Ilyen igenyes lakast meg eletemben nem lattam, es csak 50E ft lett volna....
-
F-ECT$
titán
Nem akarok vitatkozni, de palack nélkül cs*szh*ted a mellényedet és a polipodat is :D Btw. azt gondoltam, hogy szhelyi klub nem jó neked, de azt kérdezted, hogy hol tanultam :P
A ''sok macera''-val nem foglalkozz. Csak én vagyok egy lusta dög (ugyebár kezdődig az egész azzal, hogy le kell jutni a tengerig...:D)Igazad van, de a palackot + töltőjét már nehéz felvinni a repülőre, míg a mellény elfér. Másrészt szerintem annak az esélye nagyobb, hogy a kölcsönzői mellény kiszakad / elromlik a ''felfújós része'', mint annak, hogy elromlik a palack, arról nem is beszélve, hogy levegőt kérhetsz a társadtól, de ha a mellényed kidurran, akkor senki sem fog utolérni a tengerfenékig.
A klubról csak azért írtam, hogy nem játszik, hogy ne írj róla többet, mert felesleges :)
A ''sok macera'' miatt is örülök, hogy rátaláltam a búvárkodásra, mivel így talán lesz kedvem eljárni az uszodába edzeni, mert egyelőre nem sportolok semmit, és kezdek elhízni. (177cm/78kg, de a versenysúlyom kb 72 lenne.) A másik pedig, hogy a tengerig nem kell eljutni, mert itt van pl a Hévizi barlang, vagy ha mégis tenger, akkor vannak 4-5 napos túrák Horvátországba kb 50e-ért... -
Cathfaern
nagyúr
Én mint írtam a Vörös tengerbe merültem, és az bizony eléggé megfogott. Mivel akkor merültem először, ezért arra kelett mennem, amerre az oktató mutatta, és innen jött az 5let, hogy inkább +tanulok búvárkodni, és legközelebb majd arra megyek, amerre én szeretnék :)
Én itt Pesten szeretnék tanulni, szóval a Szombathelyi klub nem játszik.
A felszerelésből először én is csak azokat veszem meg, amiket írtál, utána még jöhet a ruha, és a mellény+polip.(Végülis ez utóbbi kettőn múlik 99%-ban, hogy túléled-e :D )
Írtad, hogy sok a macera. Mire gondolsz?Nem akarok vitatkozni, de palack nélkül cs*szh*ted a mellényedet és a polipodat is :D Btw. azt gondoltam, hogy szhelyi klub nem jó neked, de azt kérdezted, hogy hol tanultam :P
A ''sok macera''-val nem foglalkozz. Csak én vagyok egy lusta dög (ugyebár kezdődig az egész azzal, hogy le kell jutni a tengerig...:D) -
F-ECT$
titán
Sorry, itt vagyok :) Akartam válaszolni, rá is nyomtam a válasz gombra (még tegnap), de megírni már elfelejtettem :B Tehát:
Én itt Szombathelyen tanultam (local búvárklubban). Én csupán a kezdő szintig vittem, de ennek az az oka, hogy nem fogott meg a dolog. Illetve megfogott, de az élmény/macera arányt túl rossznak találtam :D (valszeg az a gond, hogy egyszer sem voltam tengerben palackkal). A felszerelésből szerintem csak a búvármaszk/pipát és a békatalpat érdemes megvenni (kezdésnek). A többi jóval drágább, meg azt mindenhol lehet bérelni. Valszeg amiket felsoroltam azokat is, de egyrészt azokat tudod használni palack nélküli búvárkodáshoz is, másrészt nagyon nem mindegy, hogy pl. a maszk mennyire jól illeszkedik az arcodra, vagy hogy a békatalp feltöri-e a lábad vagy sem...a mellény/palack esetében ilyen tényezőkkel nem nagyon kell számolni, szvsz.
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla.''pl. a maszk mennyire jól illeszkedik az arcodra'' - ezt már én is tapaszatltam. mivel a második merüléskor a 3. maszk volt csak jó rám...
-
Cathfaern
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Sorry, itt vagyok :) Akartam válaszolni, rá is nyomtam a válasz gombra (még tegnap), de megírni már elfelejtettem :B Tehát:
Én itt Szombathelyen tanultam (local búvárklubban). Én csupán a kezdő szintig vittem, de ennek az az oka, hogy nem fogott meg a dolog. Illetve megfogott, de az élmény/macera arányt túl rossznak találtam :D (valszeg az a gond, hogy egyszer sem voltam tengerben palackkal). A felszerelésből szerintem csak a búvármaszk/pipát és a békatalpat érdemes megvenni (kezdésnek). A többi jóval drágább, meg azt mindenhol lehet bérelni. Valszeg amiket felsoroltam azokat is, de egyrészt azokat tudod használni palack nélküli búvárkodáshoz is, másrészt nagyon nem mindegy, hogy pl. a maszk mennyire jól illeszkedik az arcodra, vagy hogy a békatalp feltöri-e a lábad vagy sem...a mellény/palack esetében ilyen tényezőkkel nem nagyon kell számolni, szvsz.
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla.Én mint írtam a Vörös tengerbe merültem, és az bizony eléggé megfogott. Mivel akkor merültem először, ezért arra kelett mennem, amerre az oktató mutatta, és innen jött az 5let, hogy inkább +tanulok búvárkodni, és legközelebb majd arra megyek, amerre én szeretnék :)
Én itt Pesten szeretnék tanulni, szóval a Szombathelyi klub nem játszik.
A felszerelésből először én is csak azokat veszem meg, amiket írtál, utána még jöhet a ruha, és a mellény+polip.(Végülis ez utóbbi kettőn múlik 99%-ban, hogy túléled-e :D )
Írtad, hogy sok a macera. Mire gondolsz? -
Integra
titán
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla.húúúúúúúú, most átkell olvasnom az egész topicot?:))
inkább linkeld már be a válaszodat
bocsánatot kérek az irdatlan lustaságomért... :) -
Cathfaern
nagyúr
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla. -
Integra
titán
-
F-ECT$
titán
-
Integra
titán
Albérlet.
ah soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:))
-
kamikaze boci
őstag
-
TexT-BoY
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
tildy
nagyúr
-
Sianis
addikt
istenem de jó, itt nincs politika...köszönöm...:o
-
Integra
titán
-
TexT-BoY
addikt
-
tildy
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
képzeld el mikor egy ilyen igazi kínai tenyésztett súlyemelő nő elkapna egy körre...
menekülhetsz, rúgkapálhatsz, vasdoronggal verheted, véged van.. :DD -
TexT-BoY
addikt
srácok mondana valaki egy jó Online Iródaszer stb. ''üzletet''?:DD
kéne nekem 1 ilyen de angyon:)
füzet meg egyéb cuc kéne sulikezdésre...:)
(táskát is neten vettem és nagyon jóóó és 1k-val kevesebb mint a botba:D) -
F-ECT$
titán
-
faster
nagyúr
Hát nem azé, de szerintem is elég béna kép, persze a kategóriáján belül, ha már nős képeket osztályozni kell. Fotosoppal összedobált.
-
MUŁĐER
addikt
na,közkincsé teszem a forrásomat
[L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/[/L]
csak bírjátok rekeszizommal:D -
MUŁĐER
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
-
MUŁĐER
addikt
jézusom:Y:Y:Y
ez kész:Y
be kéne ültetni a faterodat egy kis hardcore elé, ha ott is megkérdezi,akkor komoly bajok vannak:Y -
Tithian
őstag
Nyomtam ma egy ''eredeti'' magic lapot ennek mintájára:
[L]http://fototar.origo.hu/common/include/image.jsp?ID=215278&SIZE=2[/L]
Kíváncsi vagyok, a bíró mit szólna, ha meglátná egy versenyen :)
(Vajon ismeri-e valaki?) -
_Volkovy_
nagyúr
Apám a kép láttán megkérdezte,hogy ezen mit kell nézni.
Huuuhhh..
Istenem sose legyek 40 éves,ha ilyen személyiségváltozáson megyek addig keresztül.:Y -
MUŁĐER
addikt
[L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/eye_test.jpg[/L] banyek ez mekkora!:Y mostmár tényleg abbahagyom
meg méz ez:):):):):) [L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/fat_friends.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
-
divot
veterán
Azért ebben a társaságban így szemre elpattanhatott néhány dzsoint. :DDD
-
MUŁĐER
addikt
jujj,van itt még (sorry hogy itt telenyomom linkekkel az OFF topicot, csak ezeknek nem találtam jobb helyet:) )
[L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/Would-you-have-invested.jpg[/L]
ez mekkora LOL LOL
ki találja meg Őt? -
MUŁĐER
addikt
-
faster
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Bash
őstag
Inkább olyat keressetek köztük, aki nem kellene. Van ilyen? :)
-
MUŁĐER
addikt
-
fokukac
nagyúr
azért egy IQ - teszttel biztos meg lehetne szűrni a mezőnyt... :D
és utána már könnyeb lenne a választás...:U
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
húha emberek mit találtam, a kép címe awesome, (félelmetes,hihetetlen,stb...)nincs hozzáfűznivalóm,magáért beszél!:Y:DDD:P
[L]http://www.fuelfire.com/awesome.html[/L]
ti kit választanátok?Én nem tudok...:P
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
egy-két topicba nemtok hozzászólni,azt írja hnincs meg a megfelelő jogosultságod..mi ez?
-
fokukac
nagyúr
-
divot
veterán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Az Everestből mikor jön az új Home Edition?
-
divot
veterán
Áldozat: Gyurcsók úr, nem tudom mozgatni a karomat.
Gyurcsók: Na és most?
Á: Most már jobb.
Gy: Mozgassa.
Á: Da akkor nagyon zsibbad.
Gy: Nem baj, mozgassa. Na, mozog?
Á: Kicsit.
Gy. Azért az fejlődés, nem?
Á: De.
Gy: És a zsibbadás? Szűnik.
Á: Kicsit.
Gy: Mennyire?
Á: 40%
Klassz. :D -
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
divot
veterán
Azonnal kapcsoljatok a Budapest TV-re: Gyurcsók megint távgyógyít. :DDD
-
tildy
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
F-ECT$
titán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
_Volkovy_
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
divot
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
ha valakit esetleg érdekel,van egy eladó 300w-os DTK tápom.
-
F-ECT$
titán
-
divot
veterán
Na csá jó hétvégét!
Ne aggódj, nyomjuk helyetted is orrvérzésig. :DDD
-
Predator666
aktív tag
Na csá jó hétvégét!
-
Predator666
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Predator666
aktív tag
-
F-ECT$
titán
+van a 2. arany!!!!!
-
F-ECT$
titán
M1-et nézzen mindenki! MOST!
-
Predator666
aktív tag
Hát thx all
btw miért jó, ha előre hajtom a fejem, attól csak jobban folyt. Azért jó, mert akkor megalvad a vér, vagy mi?:F
Nekem hál Istennek nem spriccel, csak szabályosan folyik.:))
Húúbbbazzz!
Meg fogott egy ellenőr:(
De nem volt nálam semmi:DDD:U
Csak az a gáz, hogy nagy idegességemben régi osztálytársam címét diktáltam be:( És nem vmi idegenét. -
VladimirR
nagyúr
na itt van meg ez is: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69[/L]
-
Loretto
veterán
na biza nekem a hugomnak 5-7 éven keresztül vérzett az orra. láttam elpattant artériát ami ugy spriccelte a vért ahogy a szive vert.égették műtötték ecsetelték minde.de hiába.hátra ne tartsd a fejed még véletlenül se.
amugy a hugi vhogy elnőtte vmennyire , de még a mai napig is vérzik neki néha. -
Loretto
veterán
-
Predator666
aktív tag
Olybá tűnik, mintha nem nagyon szeretnének az emberek az én topicjaimba írni:(
Na plusz még ennyi hsz és méltó leszek a nevemre
MUHAHAHA.....
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
-
divot
veterán
Állítólag véna tágulásom van, az orrsövényben, más meg aszonta, hogy ez tipikus problem(nem orvos) a meleg miatt van:(
Az orvos viszont még pluszba monta(:DDD), hogy nem akarja kiégetni, mert sz@rok a műszerek, meg a köv gyengébb ponton fog vérezni, és az lehet az agyam lesz:OA meleg tényleg fölnyomja a vérnyomást.
És más megoldás nincs? -
Predator666
aktív tag
Szerintem vizsgáltasd meg a kobakodat.
Nekem eddig egyszer indult el csak úgy, de az egy ötnapos erdélyi lagzi harmadik éjszakáján történt, elképesztő mennyiségű házi pálinka elfogyasztása, és minimális alvás következtében. Egy pillanatra nagyon megugrott a vérnyomásom, és ettől alpattant egy ér.Állítólag véna tágulásom van, az orrsövényben, más meg aszonta, hogy ez tipikus problem(nem orvos) a meleg miatt van:(
Az orvos viszont még pluszba monta(:DDD), hogy nem akarja kiégetni, mert sz@rok a műszerek, meg a köv gyengébb ponton fog vérezni, és az lehet az agyam lesz:O -
F-ECT$
titán
-
divot
veterán
Húúúú bazz megint elindult az orrom vére, teljesen parolok:O
Szokott másnak is folyni?
Az orvosok aszondják, hogy orrnyerget szorítani, orrot szív alá helyezni+egy zsepi az orrnyílás elé
Más: Fejet hátra orrnyerget szorítani + hideg víz az erek összeszűkülésére...
Van vkinek jó módszere?Szerintem vizsgáltasd meg a kobakodat.
Nekem eddig egyszer indult el csak úgy, de az egy ötnapos erdélyi lagzi harmadik éjszakáján történt, elképesztő mennyiségű házi pálinka elfogyasztása, és minimális alvás következtében. Egy pillanatra nagyon megugrott a vérnyomásom, és ettől alpattant egy ér. -
Predator666
aktív tag
Húúúú bazz megint elindult az orrom vére, teljesen parolok:O
Szokott másnak is folyni?
Az orvosok aszondják, hogy orrnyerget szorítani, orrot szív alá helyezni+egy zsepi az orrnyílás elé
Más: Fejet hátra orrnyerget szorítani + hideg víz az erek összeszűkülésére...
Van vkinek jó módszere?
Aktív témák
-
2700 - 2601
2860 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,TOUCH,i3-1115G4,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 8TB WD GOLD WD8004FRYZ HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest