Hirdetés
Aktív témák
-
-
F-ECT$
titán
De szar volt az idei tüzijáték :(
-
PeliScan
addikt
Aki esetleg tud segíteni az aláírásomban szereplő megoldandó helyzetben... ö... az lécci tegye. :) köszönöm! :)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
érdekes, én úgy emlékszem, hogy nektek földes az utcátok, nem betonozott... vagy azóta lebetonozták?
Cathfaern: na igen: ''...az áldozat autójában gázpalackot találtak, amit folyamatosan hűtenek. A palackot mesterlövészek fogják kilőni ... Több vízsugárral folyamatosan hűtik, mesterlövészek fogják kilőni.'' :C
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az index megint megcsillantotta a csodálatos hírszerkesztő képességét :D
-
Integra
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
uhhh, szerencsétlen:(
egyszer én is rámentem egy ilyen félgömb baszásra mert majdnem nekem jöttek, szegény autó olyat nyekkent.... gyűlölöm nagyon -
Esmein
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
[L]http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2004.08.20.&190684[/L] Az utcánkban történt ma délután és én is láttam, elvileg lesznek majd holnap képek is:U
-
Esmein
nagyúr
Most jövök rá, hogy néha olcsóbb egy szoftvert megvenni, mint ellopni. Nincs vele macera, hogy igy kell feltörni, úgy nem működik, az eredetihez magyar kézikönyv csini doboz meg szép cd-k járnak és még a netre is fel lehet vele menni :)
Megjött hozzá a hangulatom ! -
Esmein
nagyúr
Félelmetes milyen topicok képesek nyílni.
(Itt félegyházán 20 sec + 90 sec volt az össz tüzijáték és nem volt túlsűrítve... ) -
PeliScan
addikt
azért lett pár jobb kép :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Kimentünk az Arany Jánostól a dunáig, volt nagy tér, kurvajól rálátni a Gellért hegyre, a Citadellára, királyság, erre honna lövik? Nah honnan? A hegy egyik lábából, kb 50m magasra > semmit nem látott a tömeg nagy része, a másik állás a Parlament mellett lehetett, de az is csak 50m re ment fel, abból sem láttunk semmit, kb 5 percenként fellőtek pár petrádát onnan, ahol mi voltunk, meg nagy néha a Gellért hegy egyik oldalából... nagyon rossz kivitelezésű és szegényes volt. :(
-
PeliScan
addikt
Ritkaszar volt az idei. :((
-
Mosqu!to
addikt
én speciel imádom palik F1 közvetítését, hiányolom is, hogy mostanság már nem ő van :(
nekem az nem izgalmas, hogy azt mondja, hogy sumaher jön, megelőzte. kiment a boxba. jaj. nem indul. mostmár igen.
sokkal jobb szerintem h palik beleéli magát és hadar mint a veszett :) -
Integra
titán
nézitek a dunai műrepülő versenyt?
sajnos a 170 kmhval borultamot nem úsztuk meg.... -
_Volkovy_
nagyúr
Hmm..
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Mondtam anyáméknak h fel kéne menni,most agyalunk azon hogy hol lehetne hagyni a kocsit:F
Van valamit ötletetek?Szolnok felől mennénk,a 4-esen.. -
Panther
HÁZIGAZDA
Én meg mentem el a tüzijátékra. :)
-
TexT-BoY
addikt
szunyog igazad van ! igérem elnézést kérek a sráctol és elolvasom amit adtál linket és megyek gyaloglora...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Elnézést, félreolvastam, viszont ez nem szövegértési hiba, hanem félreolvasás. Ezek szerint te még azt sem tudod mi az a szövegértés? :U
Viszont ha okosodni jársz ide, ahhoz neked mért van szükséged írkálásokra? Az ember általában úgy okosodik, ha olvas, nem úgy, hogy baromságokat írogat mindenhova. Persze a barmoknál lehet, hogy baromságokat kell írogatni, és nem olvasni.
Elsősorban viszont egy nyelvtantanárt ajánlanék, mert falra mászom a helyesírásodtól...
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
most mit mongyak?:F Roger That
okosodni nem okoskodni... ''kis'' külömbség van (mellesleg ugy látom neked is van baj a szöveg értseddel )
de ne veszekegy! (ünk) én tudom kibe a hiba .... majd egyszer lesz ez másképp
de örülök hogy van ellenségem legalábbn lesz kin röhögnöm :((( ezu mért jó?
otthon meg valójába :)) ilyen vagy ...
de ha akarod menyünk a ringbe
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Mivel a Gta:san andreas topicot bezárták, ezért ide írom amit textboynak még le akartam írni:
1. Látom a szövegértésed még nem valami jó, olvasd el megint anyukád topicját, és nézd meg mennyit baromkodtál benne te is, a többiekkel együtt.
2. Igazad van, te ide okoskodni jársz, mindenbe beleokoskodsz, pedig az okoskodásodnak semmi köze a témához.
3. Már vártam h beszólj, hogy ez is off volt...
4. Ha még mindíg nem érted amit írok, akkor hív ide anyukád, mutatsd meg neki az alapelveket, majd hasonlíttatsd össze a te stílusod az alapelvekben előírt viselkedési formával.
És a kedvedért most benyomtam az off gombot...
:(((
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Panther
üzenetére
nah épicccsé csonakot....
amugy tényleg jó ötlet....:DDD szvsz tüz állot köll venni mert a görögtüztöl L olvad... de ugy király
szerintem legyen 1 réteg vékony usblemez erre rá 1 adag hungarocel aztán hongarocell csikok ... aztán megint 1 adag telibe de itt már vigyázz... 1 lépésállo 2 tüz állo legyen:DDD -
PeliScan
addikt
Pedig biztos van ilyen hely, meg is fogom találni. :P (Aztán ISO800 :D)
-
Out
addikt
van meg mas olyan nemnormalis aki dolgozik ma is, mint en? :)
-
Sianis
addikt
Van olyan mp3, hogy kurvaélet, csak azt az Alvin és a Mókusok játszák :D . Kúltúra fijatalok, kúltúra.
-
PeliScan
addikt
Egy gyors válasz kellen :)
mennyibe kerül egy doboz Mebucain?
köszönöm! -
_Volkovy_
nagyúr
Ez egész pontosan hogy hangzik magyarul?
''Though we honestly expected an even quieter figure given the drive's single-platter configuration, its score is nonetheless well under the threshold of audibility.'' -
_Volkovy_
nagyúr
Hdd karbantartó progit hogy indítsak el floppiról bootolva,ha winxp van a gépen?
Le lehet szedni valahonnan bootfloppit? -
_Volkovy_
nagyúr
Shit.Éreztem.
És vajh' holnap se lesznek nyitva? -
_Volkovy_
nagyúr
Ma nyitva vannak egyáltalán valameddig a boltok?
-
crab
senior tag
[L]http://swpat.fsf.hu/[/L] én sajnos nem tudok menni, de nagyon egyetértek vele.
http://swpat.fsf.hu/ -
Out
addikt
nem tudok aludni, olyan meleg van.... de erdekes modon jol megfaztam a nyitott ablaknal :)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest