Hirdetés
Aktív témák
-
Tithian
őstag
Axeleros sorstársaim!
Nálatok sem ment a DSL most reggel pár órát?
Csatlakozni tudtam, de mindenre ''Connection closed by remote server'' fogadott... -
Lala6
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Sajnálom ami veled történt Kalandor :( Tudom milyen érzés, egyszer vettem én is egy hibás telefont, akkoriban még diákmunkával kerestem a kis pénzem és nagyon magam alatt voltam mikor kiderült, hogy kaka az egész :(
Egyet lehet tenni, amit már fentebb említettek (te elfordulsz)...hatásos szokott lenni.
Anno kb 5-6 évvel ezelőtt a koleszban ellopták az egyik srác laptopját a bezárt szobából a bezárt szekrényből. Sejtettük, hogy ki lehetett, de a srác tagadott mindent(elég hihető volt), egy kis nyomozgatás után nem maradt más lehetőség csak a gyanusítottunk, de bizonyíték nem volt. Másnap este kihívtuk kicsit ''beszélgetni'' és még aznap előadta a laptopot minden tartozékával. (Utánna kapott még egy kicsit, csak hogy emlékezzen ránk). -
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nagyon vacak dolog ez, én már kétszer is szívtam, és mindkét alkalommal vga kártyával, szerencsémre azok az eladók tisztességesek voltak, és egy nap alatt visszakaptam a pénzt, vagy ment gariba a cucc. (Az egyik boldog emlékezetű Savtót volt. :DDD)
Sajnos annyira drága minden, hogy időnként muszáj a bolhán vásárolni. Van egy-két dolog, amit soha nem vennék használtan, de pld. a bolti bruttó árakat nagyon nincs kedvem kifizetni egy-egy vga kártyáért. Csak ha ilyen Harryplotteres sztorija van az embernek, az megingatja a hitét a fórumban.
Nemrég vettem egy 1.5gigás MuVo-t 35K-ért. 50 volt az eredetileg meghirdetett ára, toltam egy emailt, hogy 35-ért elviszem, és azonnal jött a válasz, hogy rendben. Na ettől meg berezeltem, hogy ha a bolti 60-70K-s mp3 lejátszót ennyire olcsón adják, akkor ott biztos valami turpisság volt. Elmentem a talira, odaadta a srác, néztem a szettet: a lejátszóról a fólia le sem volt még szedve, a fülest ki se csomagolták, kipróbálni meg nem tudtam, mert nem volt rajta zene. Egyszer élnük, belevágtam, mert nagyon rendes arcberendezése volt az eladónak, de azért hazaérve remegő kezekkel toltam rá az usb portra... Szerencsére flott az egész, tehát igencsak jó üzletet kötöttem. De ezekben a priznicekben mindig ott van a bukta lehetősége. Aztán, ahogy olvasgatom a fórumot (no és a saját tapasztalat), lassan már kiszűrtem azokat a figurákat, akiktől soha nem vennék semmit. Marad a néhány nagypofájú díler :DDD, azokban jobban megbízom, mint a totál no name srácokban. -
divot
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Hmm... Anno vettem Harryplottertől egy 9500@9700PRO kártyát fél év garival, ha még jól emlékszem. Persze megnéztem a papírt, de közben mutogattam a saját kártyámat, mert ilyen cserés vásárlás volt, szóval picit figyelmetlen voltam.
Ami otthon derült ki.
Ad 1. A gari még két napig volt érvényes.
Ad 2. A kártya tényleg hibátlanul modolható volt, viszont a büdös életben nem érte el a PRO órajelét.
Ad 3. Amikor Harryplotter továbbértékesítette az én régi kártyámat, olyan tuning órajeleket adott meg, amiket még én sem értem el vele, pedig több hét alatt lőttem be a vga végét.
Ez lényegesen kevésbé gáz történet, mint Kalandoré, de mondjuk a kettő együtt már elgondolkodtató. -
lesaux
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nyáron kb. ennyi a fogyasztás.
Felhívtam egy sofőr ismerősömet, hogy 95K-t tankoltam a kocsiba, azt mondta, hogy azonnal szívassuk ki, mert tönkreteszi a motort. Elvittem egy szerelőhöz, az meg azt mondta, hogy ha nem fulladt le azonnal a motor, akkor valszeg nem lesz semmi baja. Hát inkább neki hittem, ez olcsóbb megoldás. :) -
Loretto
veterán
Kalandor: azt a leborult rohadt élet.komolyan mondom én most belegondoltam magam a helyedbe, és a szomszédok felkelnek ugy gépelek.ahogy nyilatkozol ugy veszem észre hogy azért próbálod magad vmennyire nyugtatbi(máramennyire lehet).elképesztő.tudod én ezt ugy vágom (persze lehet hogy tévesen) mint ha téged kiraboltak volna.ha nekem a kemény munkával egszezett pézemet igy elherdálnák.......
nem is gondoltam volna hogy ilyenek is vannak.persze vmennyire azért talán magadat is okolhatod mert nem nézted meg de miért?mert késet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem azért tuléled ezt a ''kis'' kiadást.mert mégis csak 21000 ft.ami pl nekem diákmeloval 3 heti melom.vhol csatlakoznék esmein-hez amikor azt mondta neked hogy fordulj el. -
Esmein
nagyúr
Én boltoltam bobsurffel egy palominot. Mikor kiszerelte, észrevette, hogy nincs meg a sarka, de mivel azt mondta így használja régóta, megvettem. Azóta sem csalódtam, jó kis proci ez. Szemernyi kétségem sem volt, hogy át akar vágni, sőt, találkoztunk Neonoize-al meg egy haverjával is :P
-
Esmein
nagyúr
Nagyonoff : Észrevettétek már, hogy a kaszáspók milyen lassan zuhan, ha agyonvágjátok ? ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Érdekes.:U
Én anno mikor akárkinek procit adtam el (amd-t persze nem intelt:D) letisztitottam és szépen felgumiztam egy szivacsra, ahogy azt kell. Mielőtt bármilyen üzlet lett volna mondtam, alaposan nézd át, Én már megtettem és nem volt semmi baja, ha Te észrevennél valamit ami nem teszik akkor itt most tudsz szólni. Persze nem is próbáltam volna eladni a cuccokatt, ha valami bajuk lett volna, de akkor is így korrekt. (Bobsurf is igazolhatja pl innen a fórumról)
Kalandor Sajnálom, hogy így sült el a boltod. Sztem Harryplotter nem fog jelentkezni a PH!-n többet, ha pedig másikk nick-el regel, akkor remélem kiszúrjátok. -
Esmein
nagyúr
Szerintem meg támogassuk Kalandort, mit szóltok ?
-
Panther
HÁZIGAZDA
5,3 L... és rendesen is ennyi? Mert én meg ezt nem tudom. :)
A katalizátornak meg úgy tudtam hogy árt az olaj... legalábbis apám azt mondta, amikor egyszer kérdeztem hogy miért nem lehet az icipicit olajas 95-ös benzint beleönteni az Opelbe, miért csak a Warbiba mehet motorolajjal bekeverve (szóval ennyire kevés volt benne eredetileg, az is csak az eredetileg olajos kanna faláról). -
twollah
nagyúr
Na erre is jartam.
Olvassatok sokat a blogomat.
Kb. ennyi... -
Bash
őstag
Reméljük, hogy ezt mind olvassa HarryPlotter a mirrmur sógorával együtt. :(((
-
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Messziről jött ember mond amit akar, amíg be nem bizonyítja...
Egy gyomorszájon térdelésnek annyi lehet a következménye, hogy kb 10 percig összeszarja magát de az isten se tudja rádbizonyítani. Lehet még továbbá tökönrugni és nyitott tenyérrel felpofozni, mint régen a rabszolgákat. -
Esmein
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Engem sem vertek még át itt. Nem is igazán aggódom, ha nagy érték van írunk adásvételit. Bár én inkább mostanában csak eladtam dolgokat...
-
Esmein
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Bocsánat uram, hogy átvertük, de most nagyon szükségünk van egy új shimano váltóra ...
Abszurd nem ?:) -
Esmein
nagyúr
rákerestem arra, hogy search, a googliban:
search.com,altavista,yahoo,My Exite,Lycos,Alltheweb és csak a 7. helyen google. A kis szerény :) -
lesaux
veterán
Múltkor teletankoltam a kocsit 95-ös helyett 95K-val. :Y
Semmi baja nem lett szerencsére, ment, mint a golyó. -
Integra
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
hát figyu, aki folyamatosan elkésik és aztán nagy nehezen megjelenik, már ez egy jellemrajz az illetőről, a tiszta lucskos proci szintén....
ha nem is tudom tisztára nyalni, de minimálisra leszedem zsepivel a kencét, hogy lássa a másik fél hogy mit vesz meg.
ez a minimum korrektség. -
Esmein
nagyúr
Nem működik. És használt tárgyakra itt a ph-n 3 nap a próbagari, ha nála nem próbálod ki. Ha nem adja verd ki belőle. Nehogy már egy moderátor itt a ph-n legyen átbajornitva.
-
Integra
titán
de hogy a pékben lehet egy procit lesarkazni?????
nekem már ez rejtély.....
amúgy meg ez ritka aljas dolog amit csinált, remélem visszakapod a pénzed!!! -
Bash
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Róla van szó: [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=12268[/L]?
Ha igen, akkor csatlakozz ide: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=77816[/L]
Vagy szóljál mirrmur-nak ([L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=11724[/L]), ő a sógora, és szemben lakik vele. Egyszer csak haza kell mennie. :D
Aktív témák
- Sorozatok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest