Hirdetés
Aktív témák
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
tudod, az oktatok (tanarok/fonokok) ilyenek
ok ugy szulettek, hogy mindent tudtak...;]
egyebkent nekem nem az uvoltozessel volt a bajom, hanem azzal, hogy belenyult
teljesen feleslegesen
keson valtok? es? lefullad? es akkor? miert nyul bele? majd inditom megint, legkozelebb jobb lesz...
nem az optimalis iven kanyarodok? ha a kozelben nincs kocsi, akkor miert kell rangatni a kormanyt?
ezek az igazan zavaroak, ehhez kepest egy kis szentsegeles semmi...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
ugye arrol senki nem szolt, hogy lehet kerni masik oktatot?
az en oktatom is ritka nagy fasz volt
az egy dolog, amiket te leirtal, hogy karomkodik, meg ''nenyuljazablakemelohoz''
de engem nem hagyott normalisan vezetni: kezdetben valtas nem mindig ugy ment, ahogy kene, volt, hogy erzem rangat mar kicsit, nyulnek a valtoert, az meg eltunt, hat szo nelkul valtott, rangatta a kormanyt, hogy azt nem ugy kell (balesetveszely messze nem volt, mert kozelben nem volt kocsi, szoval elmondhatta volna utolag is, majd mehettunk volna meg egy kort)
kertem uj oktataot, kaptam
az teljesen normalisan, emberi hangon beszelt, hagyott vezetni, ha nem volt muszaly nem nyult bele, csak elmopndta mit basztam el, majd megprobaltatta ujra
ennyi -
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nem tudom felvetettek-e mar, de feltunt, hogy lehagytad den-t?
(btw hol van den?) -
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
nem arrol van szo, en is inkabb biciklizek ha megtehetem, de tegyuk fel, hogy mondjuk dolgozol, es nem epp kozelben van a melo es mondjuk nincs kedved napi 2-3 orat tomegkozlekedni
vagy mondjuk a munkadhoz nem eleg egy szal toll, ami elfer zsebben is
mondjak meg?
nem azert vesznek az emberek trabantot, mert az egy olyan fasza kis kocsi, hanem azert mert olcso, es olcso a fenntartasa is, es az anyagi helyzetuk nem enged meg mast (hidd el, ha megendgedne vennenek jobb autot) -
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest