Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igazad van, de a palackot + töltőjét már nehéz felvinni a repülőre, míg a mellény elfér. Másrészt szerintem annak az esélye nagyobb, hogy a kölcsönzői mellény kiszakad / elromlik a ''felfújós része'', mint annak, hogy elromlik a palack, arról nem is beszélve, hogy levegőt kérhetsz a társadtól, de ha a mellényed kidurran, akkor senki sem fog utolérni a tengerfenékig.
A klubról csak azért írtam, hogy nem játszik, hogy ne írj róla többet, mert felesleges :)
A ''sok macera'' miatt is örülök, hogy rátaláltam a búvárkodásra, mivel így talán lesz kedvem eljárni az uszodába edzeni, mert egyelőre nem sportolok semmit, és kezdek elhízni. (177cm/78kg, de a versenysúlyom kb 72 lenne.) A másik pedig, hogy a tengerig nem kell eljutni, mert itt van pl a Hévizi barlang, vagy ha mégis tenger, akkor vannak 4-5 napos túrák Horvátországba kb 50e-ért...
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Temu
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest