Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
Bash
őstag
Nah, másfél órába telt, amíg felismert minden eszközt, kapcsolódott... ez a diNovo. Egy jótanács azoknak, akik a jövőben ilyet akarnak vásárolni: Legyen kéznél egy másik billentyűzet meg egy egér, mert anélkül én nem tudtam volna feltelepíteni.
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :)
Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valami baja van a tápomnak
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jövedelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest