- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Bash
őstag
Nah, másfél órába telt, amíg felismert minden eszközt, kapcsolódott... ez a diNovo. Egy jótanács azoknak, akik a jövőben ilyet akarnak vásárolni: Legyen kéznél egy másik billentyűzet meg egy egér, mert anélkül én nem tudtam volna feltelepíteni.
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :)
Aktív témák
- Seagate 500G
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest