Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Powerbank topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Bash
őstag
Nah, másfél órába telt, amíg felismert minden eszközt, kapcsolódott... ez a diNovo. Egy jótanács azoknak, akik a jövőben ilyet akarnak vásárolni: Legyen kéznél egy másik billentyűzet meg egy egér, mert anélkül én nem tudtam volna feltelepíteni.
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :)
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest