- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metron
tag
Rumos, Throme
Nagyon koszonom a valaszokat. A nikon topicba is erdeklodtem mar a temaban, igaz ott foleg a vazcsere miatt. De erdekelt a kulonbseg a Tamron, Nikkor vs Sigma emlitett telek kozott. Szerencsere itt is, ott is megnyugtato valaszokat kaptam
Igaz emlitettek a Tamron minosegi szorasat, amire erdemes odafigyelni.
Meg nem dontottem mi lesz a 2 kozul, megyek szetnezek szerintem hetvegen. Egyelore Nemetorszagban vagyok meg 1 darabig, itt a Tamron 350, a Nikkor 420 euro korul mozog ujonnan. A Tamront itt 5ev garival adjak. Megprobalok kialkudni egy package-ot a vazzal egyutt meglatjuk mit szolnak hozza. Majd beszamolok.
Az ultraszeles obit meg majd karacsony korul szerintem..udv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest