- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
Valóvban én is elgondolkodtam valami 70-200mm közti Canonon. A kisebb zoomátfogás biztos jót tesz a képminőségnek.
Azonban a Tamron 18-250-et a bolti ár kb feléért kaphatnám meg, és ennél több pénzem nincs is lencsére.
L-es obikról nem is álmodozok, mint említettem, egy 17-85 és egy 55-250-es kombón gondolkodtam. És akkor mégis csak 2 obira költenék kb 150-et, nem egyre.
17-85-öst még nem próbáltam, 55-250-el pedig már dolgoztam. Szerintem korrekt volt a képminőség. Nem óriásplakátokat akarok készíteni, csak annyi az elvárás, hogy teljes képernyőn még szépen nézzen ki.Két kép, amit a Tami tele módjában csináltam:
Lány megy le a lépcsőn
Valami virág ami épp a lábamnál volt
Szerintetek hol a hiba?
A lányról készült fotó teljes méretű kivágás, a virágos makrót kicsit croppoltam és kicsinyítettem, hogy ne legyen túlméretes.
Valahogy egyik sem igazán éles. Mind2 esetben autofokuszt használtam. Az af rendszer a hibás, vagy egyszerűen ilyen ez a lencse?Bocsi a hosszúra nyúlt hsz. mitatt. Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...