- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Snakeiboy
üzenetére
Sikerult szereznem egyet
)))) 
Elso benyomasok: huuuuuuuu, aztaaaaaaa, aaaaaaaaa

Komolyra forditva, nagyon feltem az Obitol de minden fele tamasztott kovetelmenyemnem megfelelt, sooot. Eloszor is a rajza f4-tol mesebeli, f2.8on a kepkozep meg mindig messze jobb mint a kit obie. A kep szelefele rohamossan csokken de ezert az arert ne varjunk mas es hat ugysem a kep szelere komponalok
De 2.8os is remek amugy a kep nem kell besz.rni. A felpitese robosztus. Mindenbol erzodik hogy van benne anyag. Nem lotyog, minden tokeletes. Sulya nem veszes, a fokussal sincs problemam bar talan enyhe front fokusz tapasztalhato de elhanyagolhato. Lehet meresi hiba is
. Az AF hangja nekem messze nem hangos, a kitobi sokkal szornyubb volt. Teny viszont hogy nem egy Sigma HSM de ez engem speciel nem zavar. En nagyon elegedett vagyok es aki kit obit akar erre lecserelni ne gondolkozzon, vagjon bele!!!!
Ja ha nem volna vilagos Tamron 17-50mm f2.8 rol volt szo
Sorry a helyesirasert meg mielott valaki belekotne

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
))))