Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsi81
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Mondjuk egy év
Bár most kb 40-ért lehet használtan venni, kötve hiszem hogy nagyon lemenne az ára... Így is olcsó.
Én is majdnem megvettem, de mégse... D700 utódra várok, ami meg ugyebár FX lesz... ezért nem veszem meg, amúgy tök jó kis obi DX-re. Egy 35-ös mellé tényleg jól illik egy 85-ös (ebből tuti már csak az af-s verziót venném), én az 50-es mellé majd egy 105-öst tervezek... de ez még sokára lesz
Remélem Photokinán jön a D700 utód...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár most kb 40-ért lehet használtan venni, kötve hiszem hogy nagyon lemenne az ára... Így is olcsó.
Remélem Photokinán jön a D700 utód...