- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Szia
Én kipróbáltam mind a két obit,és a VR-től nem voltam eldőlve nem sokat segített és nem csináltam vele jobb képeket sem.A sigma képminőségével sincs semmi baj,a profi fotósok biztos lehordják de ugye a Sigma nem is nekik készítették ugy ahogy a nikon a 55-200vr-t sem,viszont kapásból,gondolkodás nélkül a Sigmára esett a választásom,a VR úgy sem dobott rajta akkorát.300mm-en sem rossz a képe,ismétlem a profik és a műszeres profi tesztek tuti kimutatnak különbségeket de az átlag usernek ezek az obik totál megfelelnek.És míg a Nikon 1 év garit vállal az obikra és a Made In China felirat díszeleg rajta addig a Sigma 3 év garit ad és Made In Japan a felirat.Ha valaki tényleg a jó minőségű építés, penge kép és fényérték vesz jobb obit az nem ezt veszi sem a nikon alap obijait hanem profi Nikont vagy Sigmát.A magyar ember meg olyan ha bele döglik is jobbat vesz mint a szomszédnak van ha kell neki ha nem,maximum nem eszik.Egy szó mint száz mindenki ha tudja vásárlás előtt próbálja ki ha a kettő közt vacilál és utána döntsön,én rájöttem hogy a tesztek max 10%-ban segítenek és ami hibákat ott leírnak azt senki nem fogja a mindennapokban tapasztalni.Üdv
Remélem segítettem picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Könyvajánló
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest