Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Szia
Én kipróbáltam mind a két obit,és a VR-től nem voltam eldőlve nem sokat segített és nem csináltam vele jobb képeket sem.A sigma képminőségével sincs semmi baj,a profi fotósok biztos lehordják de ugye a Sigma nem is nekik készítették ugy ahogy a nikon a 55-200vr-t sem,viszont kapásból,gondolkodás nélkül a Sigmára esett a választásom,a VR úgy sem dobott rajta akkorát.300mm-en sem rossz a képe,ismétlem a profik és a műszeres profi tesztek tuti kimutatnak különbségeket de az átlag usernek ezek az obik totál megfelelnek.És míg a Nikon 1 év garit vállal az obikra és a Made In China felirat díszeleg rajta addig a Sigma 3 év garit ad és Made In Japan a felirat.Ha valaki tényleg a jó minőségű építés, penge kép és fényérték vesz jobb obit az nem ezt veszi sem a nikon alap obijait hanem profi Nikont vagy Sigmát.A magyar ember meg olyan ha bele döglik is jobbat vesz mint a szomszédnak van ha kell neki ha nem,maximum nem eszik.Egy szó mint száz mindenki ha tudja vásárlás előtt próbálja ki ha a kettő közt vacilál és utána döntsön,én rájöttem hogy a tesztek max 10%-ban segítenek és ami hibákat ott leírnak azt senki nem fogja a mindennapokban tapasztalni.Üdv
Remélem segítettem picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest