Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Lex Icon
üzenetére
Nem tudom és remélem nem is fogom megtapasztalni, hogy mennyire kell fennhordani az embernek az orrát, ahhoz, hogy a 7mrd emberből, ahhoz a tucatnyihoz hasonlítsa magát, aki F1 autó közelébe jut, de az átlag emberek mezőnyében inkább az a jellemző, hogy vesz egy új(abb) autót, amiben az ABS/ESR/ESP fogja megmenteni az életet, mert ez "sokkal egyszerűbb", mint elmenni egy vezetéstechnikai tréningre, ahol a saját tudása nőne.
A legszebb, hogy a pökhöndiségen kívül érdemi válasz csak m3ss-től érkezett az eredeti kérdésemre, egy hét mély hallgatás után, úgyhogy a harmadik bekezdéseddel igazán nem tudom mit kezdjek.
Ahhoz, hogy egy új objektívtől nem leszek a legjobb 50 fotós(lsd. F1) közt, rájöttem magamtól, nem is célom, ergo ehhez nem kell egy "jobban tudó" véleménye.
Ha tudsz a kérdésemre érdemben is válaszolni, azt szívesen meghallgatom

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs