Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbek
csendes tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Igen, elnézést lemaradt a keret. max 130.000 Ft környéke. Gondoltam rá még, hogy vennék egy Nikkor AF-S 35 mm 1.8g vagy 50 mm 1.8 g-t kezdésnek (ez megint vakarózós melyik lenne jobb
) és majd mellé még valamit talán. Nyilván ennyi feltételnek megfelelni nem egyszerü/olcsó dolog. Nem ragaszkodom minden áron az 1 objektives megoldáshoz csak mivel hobbi fotós vagyok gondoltam igy kifizetődőbb lenne kezdésnek a dolog, mintha vennék 2-3 fajtát, addig meg még alakulnának az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és majd mellé még valamit talán. Nyilván ennyi feltételnek megfelelni nem egyszerü/olcsó dolog. Nem ragaszkodom minden áron az 1 objektives megoldáshoz csak mivel hobbi fotós vagyok gondoltam igy kifizetődőbb lenne kezdésnek a dolog, mintha vennék 2-3 fajtát, addig meg még alakulnának az igények.