Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Ne haragudj, de a szűkszavú kérdésed és az arra adott válaszomra reagálásod alapján ez a kép alakult ki bennem. Egyébként én sem így kezdtem (egy 350D vázzal, ugyanezzel a két obival és a Sigma vakuval), a végén odaírtam, hogy 2 év alatt szedtem össze ezt a cuccot.

Én így tennék a helyedben (mivel az esküvőfotózás egy nagyon speciális ága a fotózásnak, itt nem elég a nagyon gyors helyzetfelismerés, óriási rutin is kell, amit csak élő tapasztalatok árán szerezhetsz meg): szegődj el egy esküvőfotós mellé tanoncnak, és tanuld a szakmát. Készíts te is képeket, amik elemzéséből tanulhatsz, hogy milyen hibákat követtél el, mire kell figyeljél. A képek készítése csak az egyik oldala a dolognak: ismerned kell az összes vallás szerinti misék rendjét, nagyjából mi miután következik. Mikor mozoghatsz, mikor nem, merre mozoghatsz, merre nem, stb. Római katolikus, görög katolikus, református, zsidó, ortodox...1-2 év és jópár esküvő után lesz már annyi rutinod, hogy egymagad is neki merj vágni a dolgoknak. Addigra azt is megtanulod, hogy milyen beállításokat szeretsz, ehhez milyen objektívpark szükséges, illetve milyen egyéb kiegészítők (derítőlap, stb.). Ezeket be is tudod szerezni addigra, így már nyugodt szívvel indíthatod a saját vállalkozásodat.
De a két vázat vedd alapnak, ne kísértsd a sorsot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a két vázat vedd alapnak, ne kísértsd a sorsot.