Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
aleister #25009 üzenetére
"Igen, ez így jól hangzik, de másik oldalról nézve fura, hogy a fotósnak kell további összeget költeni, és a saját idejében azzal bajlódnia azért, ami elvárható lenne."
ezt akkor lehetne felroni nekik, ha a canikon optikak pontosak lennenek alapjaraton. igaz annyira sok obit nem vettem ujan, meg nem is a legjobb obik voltak, de nikon 35 1.8g, canon 85 1.8, canon 50 1.8 II ezeket mind ujan vettem, egyik sem volt pontos alapjaraton.
es a tobb targytavolsagon valo kalibralhatosag azert nagy feature a canikon cuccokhoz kepest. igaz utalatos melo beloni, de legalabb van ra lehetoseg...sztem a sigma nagyon jo iranyba ment el minden teren.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest