Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
TOM.......
üzenetére
Ja, akinek olyan profi gépe és obija van , hogy megteheti...
Hát nekem sajnos csak egy K10D mókusvillantóra tellett, de jó az 9x13-ra
Akkor kicsit komolyabban: Arra utaltam, hogy átlagos használatnál (pc-n képernyőméretben visszanézve és 10x13-ban vagy A5-ben nyomtatva) egyrészt nem sűrűn látszik a CA, másrészt volt ilyen Tamronom, és bár bizonyos szitukban tud durva CA-kat prezentálni, de aki ért hozzá kézben tudja tartani a dolgot (és bizony bizonyos szituációkban a drágább obikból is lehet CA-t, becsillanást előcsalni)
Sigma 17-70 jó alternatíva, én szeretem, szép a rajza, a kezdőfényereje is jó és az átfogása is, de Sony/Minoltás topicban érdemes körbekérdezned, ott a srácok fejből vágják a te gépedhez mely árkategóriában melyek a kötelező darabok

Ha már van konkrét típus érdemes a pixel-peeper-en szétnézned, itt típus és azon belül képméret szerint is lehet szűrni a feltöltött képek között, ráadásul sok az amatőr kép így nem csak a sikerült képeket látod

Új hozzászólás Aktív témák
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz + teljes NIKON szett (makulátlan állapot!)
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 16 Plus 128GB 100% (Garancia: 2028.11.11-ig MediaMarkt)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát nekem sajnos csak egy K10D mókusvillantóra tellett, de jó az 9x13-ra