-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grabber
üzenetére
Hát, ha azt nézed, hogy most 40ezer visszajön a 40D vázból, akkor máris nem annyira drága.
De mondok még jobbat. Ezt az összeget külföldön is vissza tudod igényelni, ha van kinti ismerősöd. Angliában valahol (ha jól emlékszem) 200-220 között van a gép, pénz vissza, lemegy mondjuk 160-180ezerre, ennyiért meg...
Magnézium váz, pentaprizma, 100ezeres zárszerkezet, CMOS, Digic3.
Most én is gondban vagyok, mert vagy megveszem a 40D-t, vagy a 17-40-et, amit most találtam majdnem féláron. 210 helyett 120-130. Van ilyen szomszédnak, penge képet csinál...
Használtan vettem a 70-200at is, 160 helyett 110ért, és semmi baja nincs. Nagyon nincs ami tönkremenjen egy L-es optikában, ha meg igen, akkor az már gari-időn túl fog bekövetkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mozilla Firefox
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- VR topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Pad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi