Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak a Lv miatt tetszene.Műanyag a váz és még a gombok is,és így rossz a fogása és kényelmetlen(400D,de ahogy néztem a képeket,nem sokat változtattak rajta)
D80 kénylmes váz,gombjai puhák(nem tudni pontosan mikor nyomtad meg).Két tárcsa,felső státusz kijelző,bekapcsoló gomb is jobb,legjobb kereső a kategóriában(lehet hogy nem is egy kategória)
Igaz még 450D nem volt a kezembe(nem is tudom hol lehetne megnézni),de így adatok alapján is jobb a D80,jobban is tetszik.
Miért kérdezted?A Canon-hoz milyen obi lenne?ottkar:Ha K10D vagy K200D nézzük,mert csak ezek lennének árban egy szinten.Én a D80-at választanám.Ha az obikat nézzük akkor nem tudom,mert annyira még nem értek hozzá,de azt tudom,hogy a Pentax-hoz sok régi obi-t lehet venni.Mennyi különbség lenne a Nikon és a Pentax obi között?Árban minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest