Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Colonel993
üzenetére
én most is tudom, mi mit ér, meg hogy mit hol keressek, és azt is tudom, hogy ez szinte mindennel így van, hogy az ár arányos a minőséggel, de én nem gondolom úgy, hogy mindenkinek 70-200-al kellene járkálnia, mert alatta semmi sem használható. És továbbra is tartom, hogy értelmes kompromisszumokat lehet kötni olcsóbb cuccokkal is, nem kell valakinek szarul éreznie magát azért, mert nem a nagyondrága obit veszi.
Volt ilyen időszakom nekem is amikor úgy gondoltam, hogy a legjobbat, legdrágábbat szabad csak venni, aztán amikor megvehettem volna egy olyan obit akkor inkább mégis úgy gondoltam, hogy Zakynthoson kattintgatni egy hétig többet ér a "kis vacak" 18-105-tel, mint egy 70-200-al otthon lenni.azóta meg volt úgy is, hogy annak is örülhetek, hogy nem kellett eladni azokat, amik eddig megvannak, szóval azért idővel nem biztos, hogy minden könnyebb, és jobb.
Amúgy ennyi cuccal meg maximum az autóig és vissza mászkálnék, amiket itt leírsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest