Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
sziasztok. canon 18-55 kito. helyett gondolkodom valami objektívben, de nem igazán tudom, hogy melyik éri meg jobban. néztem egy sigma 17-70/2.8-4.5 DC-t kb. 85-90ezer értékben boltban garival, illetve egy canon EF 17-85/4-5.6 IS USM, nem boltból de lehet, h van rá gari, még nem kérdeztem, ez 95ezer.
a sigma mellett szól a fényerősség, a canon mellett szól, hogy az új árához képest viszonylag jó árban van, 0 expós és a nagyobb zoom átfogás, cserébe f4-től indul. meg azzal is bajban vagyok, hogy oké, értem a száraz technikai adataikat, de képminőség terén nem tudom melyik felé dől a mérleg nyelve (optikai hibák), mert a gyakorlati használat mégiscsak más, mint a technikai adatok.
ebben tudnátok valami tanácsot adni? esetleg ezekhez hasonló tulajdonság- és árkategóriában van még objektív, amit érdemes megfontolni? thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest