Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
Marci112233 #14221 üzenetére
Köszönöm, közben kaptam privátban 2 tippet is, majd felkeresem őket.
-
Marci112233
addikt
válasz
Matthew #14219 üzenetére
Keres fel nyomtatószervizeket Pesten és kérdezz rá javítanak-e HP nyomtatót. Nagy eséllyel már az első azt fogja mondani, vidd el a nyomtatót és megnézik mi a gond. Nyomtató szerviz meg szerintem Pesten nem egy két darab van csak mint vidéken.Hozzám 30 km-es körzetbe összesen 2-ről tudok.
-
törölt tag
válasz
iref-h #14216 üzenetére
Szia
Driverben megfelelő papírtipus van beállítva?
A kis határoló lemezkék a tálcában illeszkednek a papírmérethez?
Teljes tisztítást elvégezted? (görgők főként)Más nem jut eszembe, ha ezzel sem érsz el eredményt, akkor service, illetve garanciális javítás, esetleg csere.
-
iref-h
tag
Sziasztok!
MG 5700 Canon nyomtatómat tavaly ősszel vásároltam, még garanciális. Nem szedi stabilan a lapokat, van mikor 3 lap után, van mikor 1 lap után hibajelzést mutat. Ilyenkor kihúzom a tálcát majd vissza és vagy megy 3-4 lapot vagy nem. A hiba jelentkezése előtt, mintha kicsit megmozdítaná a papirt, de utána semmi. Van e valami ötletetek, szétszedni nem merem a gépet a garancia elvesztése miatt.
Kezelési utasítást betartottam a patronok eredetiek!Üdv.: iref-h
-
gabesszg
aktív tag
válasz
Marci112233 #14212 üzenetére
Tudnál segíteni, hogy melyik a megbízható hely (bp en esetleg ? )
-
Marci112233
addikt
válasz
gabesszg #14211 üzenetére
Elvileg jó lesz bele. Viszont én ha kifogy a toner a nyomtatómból elviszem a benne lévő gyári tonert és feltöltetem szakboltban. Sokkal olcsóbb mint új tonert venni. Amit megadtál nyomtatót sima fekete tonerrel rendelkezik így azt simán feltöltik és gond nem lesz belőle.
Én még a színes nyomtatóm tonerjeit is feltöltettem már kétszer is, de ha legközelebb kifogy lehet én is újat veszek bele. -
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni SL-M2070 típusú nyomtatóhoz utángyártott tonert [link] ezt konkrétan , ez jó lenne bele vagy függ ezeknél valamitől, hogy lehet e után gyártottat beletenni vagy nem ? (nem adott ki kereső erre a típusra megfelelő választ és ez lenne az első toner vásárlásom hozzá ezért vagyok tanácstalan)
-
Ildyco4
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnénk kérni. Már tegnap óta szenvedek, hogy feltelepítsem a Lexmark z33-as nyomtatót a gépemre. Win7 32 bites. Le is töltöttem hozzá az illesztőprogit, de nem akar sikerülni. A vez.putban nem a nyomtatók közt van feltüntetve, hanem "NEm ismert" kategóriában. USB-n keresztülcsatlakoztatom, és amkor keresi az illesztőprogit, nem talál hozzá.
Én pedig nem tudom már, hogyhogy tovább. A CJXP33LE.exe fájllal próbálnám, mert ezt adta meg kompatibilisnek és itt megállt a tudomány... Valaki, aki járatos ebben írjon okosat. Nagyon köszönöm!!
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Egy HP DeskJet nyomtatóval szenvedek utánatöltött patron csak szívás de nem működött megfelelően.Win7 feltuszkoltam kompatibilis módban a vista drivert így is szívás most vettem után gyártottat de szeretném a régi drivert kipucolni miképpen tudnám a win7 -re felerőszakolt HP nyomató driver kipucolni.Mert mintha olvastam volna vagy a windowsban egy parancs amellyel összes eddigi nyomtató drivert kipucolja. -
oba
addikt
Sziasztok!
Mi lehet a gond? Egy Samsung M2020 lézernyomtatót vettem, vadi új, win10 -es gép, és a nyomtató állapota az alvó és a nyomtató állapota nem kérdezhető állapot között ugrál... eszközkezelőben is hol megjelenik a nyomtató, hol eltűnik... Mintha ki/be dugdosnám az usb kábelt a gépből... Próbáltam másik usb porton, többel is, ugyanez. Másik gépen viszont jól működik, igaz csak egyszer próbáltam, nyomtattam egy párat és jól működött. Itt viszont állandóan hibát dob a fenti dolog miatt és nagy nehezen kapja csak el a nyomtatást.
Ez alapján mi lehet a baj? Nyomtató vagy gép (alaplap, táp)? Köszi! -
morgo.papra
újonc
Sziasztok,
Canon MG7150 nyomtatómmal nem boldogulok, bekapcsolás után B200 hibát ír ki.
Kitisztítanám, de az a baj hogy el sem indul el a nyomtatófej, hogy a középső állásban ki tudjam venni a patronokat.
Mi ilyenkor a teendő? Köszi. -
JohnnyX
őstag
Ismeros vett egy Hp OfficeJet 6950-es tintasugaras nyomtatot.
Szoftvert telepitettek lemezrol. Ok.
Az a gond, hogy fenykepet tud nyomtatni, de word-bol meg semmit se.
Nyomtato tulajdonsagainal a tesztoldal sem jon ki, nem tudja kinyomtatni hibaablak jelenik meg..
Eszkozoknel latszik a nyomtato, hibat nem jelez.
Eszkozkezeloben sincs problema.Kiprobaltam usb2-on, usb3-on, kicsereltem az usb kabelt, semmi valtozas.
Hp oldalarol a legfissebb driver sem oldja meg.
Nyomtato firmware-t is frissitettem.Picasabol tud fotopapirra nyomtatni, beallitja a 10x15-es papirmeretet es mar nyomtat is.
De Office-bol meg nem. Persze A4-re visszaallitas utan.Mi lehet a hiba oka?
(64bites Win 8.1, Office2010)
-
ocscsaba
tag
válasz
#48613632 #14200 üzenetére
Köszönöm, hogy olvastad az írásomat.
Ez is jó módszer.
Most megnéztem a Canon iP4850-es nyomtatóm dobozát, és 2011 januári számlát láttam benne, tehát már 6 éve üzemel eredeti tintával. Igaz, a felső adagoló már kezd rosszalkodni.
Én mondjuk jobban szeretem az 5 (esetleg 4) patronos nyomtatókat.
Hát igen, pár év alatt kitapasztalja az ember a módszereket.
Üdv. -
törölt tag
válasz
ocscsaba #14199 üzenetére
Szia
Hasonló a módszerem, annyi különbséggel, hogy nekem jó az utángyártott festékpatron is.
Egy MG5450-et használtam, ami 3 év után tönkrement. Azért váltottam MX925-re, mert ugyanazokat az 510-es patronokat használja, amiből egy garnitúra kb egy ezres.
Hármasával veszem, 10 font postával.
Ok, hogy nem színhelyes, de amire nekem kell, arra pont jó. -
ocscsaba
tag
Késleltetett vásárlással = spórolás a biztonságos eredeti tintapatronnal!
Ha valaki spórolni akar úgy, hogy eredeti patronnal szeretne nyomtatni, az vegyen olyan tintasugaras nyomtatót, amelyik éppen már kifutó széria. Így 1-2 év hátránya, azazhogy inkább előnye van azokkal szemben, akik a konkrét nyomtatótípust akkor vették meg, amikor megjelent.
Így fiókban megmaradt eredeti tintapatronokat lehet megvenni fél áron, néha harmadáron vaterán, jófogáson.
Ez már a 10-30 százalékos intenzitás csökkentéssel jelentős spórolás úgy, hogy plusz 1-3 évig a nyomtató is eldolgozik. S közben csak vadászni kell a megmaradt tintapatronokra.(Elnézést a két okoskodásért, amit felraktam, nekem bejött ez a szisztéma. Nem vagyok promóter, csak nyomtatással foglalkozom 1989 óta.)
-
ocscsaba
tag
Hogyan lehet kevesebb eredeti tintapatron és/vagy tonert használni a nyomtatás során?
Évtizedes tapasztalatom, hogy a nyomtatók gyári beállítása olyan erős festékfogyasztásra van belőve, hogy az kb. 10-30%-kal növeli a nyomtatási költséget. (Nem indokolt az erős intenzitás.) A papírköltség amúgy is drasztikusan emelkedett 1-2 év alatt.
A nyomtatási paneleknél, az alkalmazásban lehet megtalálni, hogyan lehet az intenzitást, vagy akár a különböző színek festékfogyasztását kisebbre venni. Sok nyomtatónál visszatérő nyomtatási beállításokat is el tudunk menteni, így nem kell mindig állítgatni a fogyasztást.
-10-től akár -30-ig is le lehet venni ezeket az értékeket, így eredeti kellékanyag használatával is jelentős költséget takarítunk meg. Véleményem szerint a nyomtató élettartama is megnövekszik.
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
epson sx230 kontra w7. egy ideje fekete szöveg helyett csak rózsaszín és sárga csíkokat nyomtat.
-
Vangelis
félisten
válasz
Csavarnyuzo #14194 üzenetére
Azóta nem voltam bent.
De csak m$ driver van felrakva mindegyikre... abban lehet nincs ilyen lehetőség. -
Vangelis
félisten
válasz
lenkei83 #14191 üzenetére
Próbáltam egy másik ugyanilyen nyomtatóval is... azzal sem volt jobb. Közvetlen usb-n van csatlakoztatva.
De ez a nyomtató egy másik gépen hibátlan.Direkt néztem, hogy még a driver is ugyanaz mindegyik gépen... mármint a nyomtató driver. Win7 van a gépeken.
Érdekes eset, hogy nem tudok rájönni.
Azért is cseréltünk gépet, mert a régi már tényleg régi volt... meg reméltük, hogy ez a gond is megoldódik.. de nem jött össze.
Lehet direkt szívat ez a gép.
-
Vangelis
félisten
válasz
Csavarnyuzo #14183 üzenetére
Most lett berakva egy új gép.
Új rendszer, drv minden...
Erre baxa meg úgyanazt csinálja... anyk-ból és pdf-ból perceket kell várni....
Mire kinyomtat pár oldalt. (minden más jó) ... egy oldalt kinyom... tehát pdf és anyk-s dokumentumok laponként nyomtatódnak ki... nem folyamatosan...
agybaj.....
-
lenkei83
tag
válasz
Csavarnyuzo #14186 üzenetére
Értem én hogy tipikus jelenség, és olyannal találkoztam hogy globálban így működik a nyomtató, de hogy csak egy programból, na olyannal még nem.
Próbáltuk úgy hol a tálcában és a felsőben is volt papír, akkor sem indult magától. -
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Adott egy WIN10 gép + TL-PS310U print szerver összekötve egy HPLJ2035-el. Működik a rendszer, bár néha valami megmagyarázhatatlan okból a printserver lehal. Ilyenkor konnenktorból ki, be és megy tovább minden.
Viszont ami a problémám és nem nagyon látom az okát az az, hogy van egy NEXON nevű bérszámfejtő program amiből ha job-ot kültök a nyomtatóra akkor elkezd villogni a figyelmeztető jelzés a nyomtatón és amíg meg nem nyomom az OK gombot addig nem nyomtatja ki a ráküldött anyagot. Minden más programból azonnal beavatkozás nélkül nyomtat. Magának a programnak nincs semmilyen nyomtató beállítás menüje, szóval a hiba biztosan nem ilyen irányban keresendő.
Látott már valaki hasonlót?
üdv.:
P. -
oliver7777
tag
Sziasztok!
Canon IP4950 nyomtató kiírja, hogy tintagyűjtő tartály majdnem megtelt. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet gyógyír a problémára? Olvasgattam utána, írnak ilyen power meg resume gombokat nyomkodós megoldásokat, de esetemben nem akar működni
Köszi előre is!
-
Vangelis
félisten
válasz
Marci112233 #14181 üzenetére
Próbáltam több kábellel is...
Nem oldotta meg én is erre gondoltam ...
-
Vangelis
félisten
Üdv fórumtársak!
Volna egy gondom.
Adott 3 -4 gépsárkány egy irodában.
Szoftver ugyanaz nyomtatók ugyanazok HP LJ 1300 driverek ugyanazok.
A gépek viszont nem....Az problémás gépen (775 c2d stb) az a gond, hogy anyk-ból ha nyomtatunk akkor kb egy 3-4 oldalas dokumentum 8-9megát tesz ki és mire ezt kiküldi a nyomtatóra eltelik pár perc.
De ugyanez a hiba sima pdf nyomtátás közben is,. Ott is pl egy félmegás file-.t akarunk kinyomtatni .. a nyomtatási sorban már 8-9 megát ír méretnek és szintén lassú mint a tetű.
Sima dokumentumoknál nincs semmi gond viszont... world excel stb....
A driver is ugyanaz mindegyik gépen. (nyomtató drv)
Valakinek ötlet?
Próbáltam leszedni visszatelepíteni a nyomtató driverét is. Semmi -
törölt tag
Sziasztok
PIXMA MG5450-em, kb 3év kitartó munka után, úgy néz ki, tegnap reggel eltávozott.
A hibaüzenet, a 1403-as kódú 'A nyomtatófej típusa nem megfelelő ...' de nyomtatófej nélkül is ugyanezt írja.
A fejet kivettem, amennyire lehet megtisztítottam, vízsugár alatt is, és egy éjszakát áztattam alkoholban is, minden mindegy alapon.Tudnék bele venni új fejet, de mivel fej nékül is ezt a hibaüzit írja, így attól félek, nem oldaná meg a problémát. Vagy ez normális? Ettől ez még lehet fej probléma?
Amennyiben nem javasolt az új fej vásárlása, keresnék egy olyan utódot, ami:
- hasonlóan multifunkciós, hogy ne kelljen ennek a szkenner részét megtartani.
- tudjon CD/DVD/BD lemezfelület nyomtatást.
- olcsó, lehetőleg 550/551 patron típus, vagy hasonlóan olcsó.Találtam ugyan más utánpótlást, ami megoldható, de valahogyan nem volt hozzá ez a "kiciocco" patronkészlet.
(550/551 patronkészlet, 3 garnitúra már van kb 10 fontért)Így szivesen fogadnék, akár kompromisszumos javaslatokat is.
Köszönöm
-
sas55
aktív tag
Sziasztok!
iP7250 nyomtatóm egyik napról a másikra meg se nyekken. Fehér sárga led világit de semmire nem hajlandó még a patronokat se lehet kivenni mert nem mozdul felnyitás után.
Hívtam a Canon-t de csak annyit mondtak hogy huzam ki fél órára majd kapcsoljam be.... semmi reakció a nyomtató részéről.
Ha valakinek van ötlete ne tartsa magában -
Randomized
csendes tag
válasz
Randomized #14160 üzenetére
Újra itt!
Sikerült (fél)megoldást találnom. Hálózaton keresztül tudok szkennelni, de ehhez is kellett a saját kis programja, ami fogadja a beolvasást. Nyomtatni meg csak USB-n keresztül tudok. Jobb megoldást nem találtam, de ha valaki tud ennél egyszerűbbet, annak is örülnék. -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani HP nyomtatószervizt Budapesten? (HP LaserJet Pro M125nw MFP wifi kapcsolódási problémák miatt) -
KERESZTAPA9
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Szeretnék vásárolni egy nyomtatót lehetőleg minél olcsóbbat,de kizárólag újat.
nagy százalékban fekete-fehér nyomtatásra lenne használva,elvétve egy egy színes is kellhet.
Átlag napi 2-3 oldal amit nyomtatnék.Nagyon fontos,hogy olyan nyomtatót szeretnék amiben használható utángyártott patron is és amit lehet töltetni is, illetve a patron ne legyen drága!
Összefoglalva olcsó nyomtató amit utángyártott patronnal is lehet üzemeltetni anélkül hogy a nyomtatót birizgálni kéne / chip-elni vagy ilyenek /és a patron maga se legyen hozzá drága,ha esetleg cserélni kéne.Ha esetleg a nyomtató mellé tudnátok írni patron típust,hogy melyik jó hozzá azt is megköszönném
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy HP DeskJet 3050A. A probléma vele, hogy szkenneléskor nem látom a dokumentumot, hanem csak színes függőleges csíkokat látni a képen. semmi mást. Nagyobb dpi-nél sűrűbb a csíkozás is. Az agyával lehet hiba? esetleg szalagkábel?
Állítólag szoftverezve volt. Lehetséges ilyen? Az tönkretehette?Kíváncsi vagyok, mi okozhatja...
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Szeretnék egy hp1320-as nyomtatót feltelepíteni nyomtató szerveren keresztül.
Viszont az előre telepített driverek listájában nem találom. A windows updattel tudnám frissíteni a listát, de az a gépemen tiltva van. Hozzá is tudnék adni, drivert, de egy inf fájlt keres, és amit a hp oldaláról letöltök az egy msi fájl. Ötletetk van hogy tudnám megoldani?Köszi,
-
Teaway
veterán
válasz
FuRiONight #14167 üzenetére
Használt is jó? ► link
-
kovy79
őstag
Van ötlete valakinek, hogy a HP Envy 5530 nyomtatóm miért nyomtat néha üres oldalt?
Gyári patron új, tele, nincs beszáradva.
A hiba általában html fájloknál jelentkezik.
Tehát nyomtatok valamit (normális a nyomat), majd utána a html fájlt úgy nyomtatja ki, hogy fentre, középre tesz egy karaktert, majd kinyomja az üres dokumentumot.
Ezután egy másik html fájllal nincs baja, szépen kinyomtatja.
Gondolom valami szoftveres anomália és már másik HP nyomtatómnál is volt hasonló.
Egyébként pár képpel is csinál hasonló hülyeségeket.
Valamit nem tud kinyomtatni (semmit sem csinál, de a nyomtatandó dokumentumok között ott van), ezután a paint-ben megnyitom a képet, elmentem másként és azt tökéletesen kinyomtatja.
Azt hiszem, többet nem veszek HP nyomtatót, kezd a tököm tele lenni a hasonló baromságokkal... -
FuRiONight
addikt
Mátrix nyomtatóra lenne szükségem, megbizható és egyszerű kell. Mit ajánlotok?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
lucky740423 #14165 üzenetére
Ha nem usb-vel fogod összedugni a routerrel, akkor mindegy. Annyi, hogy wifi-n csak a 2,4 Ghz-et tudja.
-
lucky740423
újonc
Sziasztok!
Canon Pixma MG3650-s nyomtatóhoz keresek kompatibilis routereket tartalmazó listát.
Tud valaki ilyenről?
Köszönöm! -
FuRiONight
addikt
válasz
Csavarnyuzo #14162 üzenetére
Sehol nem akadok el, mindent megcsináltam. A legutolsó próbálkozás végül összejött, de csak úgy lehet nyomtatni, ha a nyomtatót ki, majd bekapcsolom, utána már nyomtat, de csak egy rövid ideig.
-
István0789
csendes tag
Üdv.
Adott egy bizhub 350-es nyomtató és nyomtatás után nem lehet használni folyamatosan ezt a hibakódot kapom: C2557 Valaki nem tudja mi a probléma ? Köszönöm a válaszokat. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
FuRiONight #14161 üzenetére
Nem tudom hol akadsz el, se amikor össze van dugva és be van kapcsolva a nyomtató, akkor alapesetben egyéb -vagy ismeretlen- eszközök közé rakja. Ekkor jobb klikk az ikonon és felfrissíted a driverét aszerint amit linkeltél -inf file segítségével-.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Volna egy HP LaserJet 1010 nyomtató, a gépen windows 10 van és nem tudom mükődésre birni. A legutóbbi driver windows vista-ra volt, azóta semmi frissités.
2 módszerrel is próbálkoztam, de egyik sem sikerült.
Itt az első módszer, itt pedig a második.
Van valami más megoldás esetleg?
Előre is köszönöm!
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kyocera KM-1650 multifunkciós nyomtatóm, de nem tudom sehogy beállítani, hogy hálózaton keresztül tudjam használni.
A gyártó oldaláról végig próbálgattam mindenféle driver-t, szoftvert ami csak volt, a nyomtatón be van állítva az IP-cím, mégsem találja a gépem. Ha belépek a routerbe, ott látom a DHCP-Clients menü alatt, hogy megkapta az IP-t, de nem jutok ennél tovább.Várom az ötleteket.
Bocs, ha nem ebbe a topicba kellett volna írni ezzel kapcsolatban
-
kenguru99
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #14158 üzenetére
Ok. Köszi.
-
kenguru99
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #14132 üzenetére
Másoláskor is gatya. Érdemes lehet próbát tenni a szkenner tisztításával?
-
Silious
tag
Sziasztok!
Adott egy Ricoh lézeres nyomtató SP201 toner kazettával szerelve.
Szeretnék töltéshez hozzá toner port venni, de kifejezetten ehhez a típusú toner kazettához nem találok sehol.
Ami a kérdésem lenne, nem vagyok járatos a toner porokba, de ha Ricoh tonerhez való valamilyen másik típusú port veszek, akkor azzal fog üzemelni?
(chip már megvan, érdekes mód, arra könnyen rátaláltam) -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
B4ndiBuild3r #14154 üzenetére
Szerintem a "normál" hálózati módot érdemes használnod nem a wifi direct-et -szerintem eddig az utóbbival próbálkoztál-.
Ehhez először a routeredhez kéne csatlakoztatni az eszközt. A manualban le van írva hogyan kell, utána le tudod ellenőrizni a routereden, hogy csatlakozik-e a canon. Amennyiben igen, akkor már fogják látni a mobileszközök.
Szerintem nem érdemes kábelezni. -
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Van egy Canon MG3650 nyomtatóm.
Nem voltak nagy elvárásaim a termékkel kapcsolatban. Tudjon szöveget nyomtatni, szkennelni, valamint Wi-Fi-ről nyomtatni. Elvileg ez erre megfelelő.Viszont, nem sikerül beüzemelnem a vezeték nélküli működést. Kijelző hiányában a YouTube-on találtam egy módszert, hogy miután beraktam a színes és fekete patront és lehúztam minden "narancs" matricát a készülékről, nyomjam folyamatosan a kék Wi-Fi jelet, ameddig a Power gomb nem kezd el villogni, utána elvileg a telefonos applikációban a telefon megtalálja és szinkronizálja a routeren lévő készülékekkel.
Viszont nem találja meg...A legelején egyszer a laptop Wi-Fi-jén feltűnt egy Canon_ij_... nevezetű csatlakozási opció, viszont azt többet nem láttam.
Ha a manuális telefonos csatlakozás menüben próbálkozom, pont az ilyen nevezetű hálózatra keres rá, viszont ezt már nem látja egyik készülékem sem a Wi-Fi opcióknál.Mi tévő legyek? Szerintem nem a készülékkel van a gond (remélem).
Ha veszek hozzá egy nyomtató kábelt azzal működni fog?
-
SPeti1984
senior tag
És erről mi a véleményetek újonnan?
HP DeskJet Ink Advantage 3635
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest