- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ARGB világítás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocscsaba
tag
Ezt ajánlom: 5, 10, 25 m kiszerelésben lehet kapni 50 mm szélesek.
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15396 üzenetére
Persze a lényeg lemaradt. Esetleg tudnál linket vagy priviben vagy bár mutatni valami jó kétoldalas ragasztót? Néha jó lenne ha van itthon. Valami jóféle érdekelne ami használható rossz az van... Köszönöm!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15396 üzenetére
Igazi csúcsminőség ezek szerint... Köszönöm a segítséget!
-
dik
őstag
Csak nem hagyott nyugodni ez a hosszú távú dolog. Ezzel a megoldással ennél nem lesz kisebb a rés. Kétoldalas ragasztó+ doboz tető+éleire biztos ami biztos pillantragsztó. Remélem így már tökéletes lesz hosszú távra is ugye csavarnyuzo?
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15392 üzenetére
Ha addig kibírja ameddig ez a szivacs vagy mi akkor öröm és boldogság! Nem kaptam választ a vastagságra így ez hirtelen legvékonyabbnak én is ezt találtam. De ha mondjátok mennyi az annyi kicserélem. A kétoldalas ragasztó amit találtam itthon tapadásban a poros nyomába nem ér ennek az biztos...
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Canon MP495 és az MX495 fizikailag/hardverileg szinte megegyezik, csak a fax a különbség? Mert ha ugyan olyan tartós/strapabíró/ resetelhető mint az MP akkor veszek egy MX-et.
-
dik
őstag
válasz opalos #15387 üzenetére
Ez egyfolytában a 3. lap után beragasztotta a 4.-t... Ezek szerint ez így nem fasza akkor... Ja hogy óda ilyen sebre való vásznas csoda is elég. Az talán van itthon.
Ha mást akarnék ráragasztani nem lenne valami vékony. Nem tudom mennyi lehet ez a "vastagaság" ami oda még beleférhet. Körömlakk lemosóval lemosom majd pillanatrasztóval valami vékonyabb doboz tetőből(csíramálés tetőből mondjuk az jó vékonynak tűnik ) vágok oda kis műanyagot akkor az is elé lehet oda vagy az úgy sok? Bár lehet FBS is megfogná stabilan és még szerelehető is marad könyebben..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Levettem az oldalát és akár hányszor megnyomkodom ezt a mágnes kapcsolót ez egyszer sem ragad le szóval nem tudom akkor mi baja van... Esetleg más ötlet?
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15381 üzenetére
Az jó mert már megvolt... Remélem nem csinált nagy bajt a kompresszor...
Meglesem a belét akkor azt majd elválik mire jutok...[ Szerkesztve ]
-
opalos
újonc
szerintem is szolenoid.
aki több nyomtatót "hallott" már az észreveszi ezt a hibát fülre is...sűrűbben kattog, amúgy a leírtak szerint tipikus
a lényeg, hogy a hajtás bizonyos fordulatára kell esnie egy fordulatnak a pickup roller esetén, de mivel ragad a jelzett alkatrész szivacs ütközője, az nem tud időben mozdulni, innen bukik a mutatvány...szerintem
Bocs! most látom, hogy már megvolt...
[ Szerkesztve ]
... volt már, hogy sikerült!
-
jpisti
senior tag
válasz Csavarnyuzo #15373 üzenetére
Képet felesleges feltenni, az eddigiek pontosan jól használhatók. A konklúzió, hogy a gmail felejtős inkább a szolgáltatói mail fiókot kell használni, ez a UPC- nél a következő:
SMTP: (Alapértelmezetten nem használnak SMTP-t, szóval előtte az admin felületen be kell kapcsolni és elvileg 24 óra elteltével aktiválódik biztosan, de gyakorlatilag hamarabb is megvan)
SMTP: smtp.upcmail.hu 25-ös port,
POP3: pop3.upcmail.hu 110-es port. (ezt nem fontos beállítani!)
Felhasználói név a UPC-s mail cím, a jelszó a webmail bejelentkezési jelszó és a küldési hitelesítés SMTP auto módban.
Ha előtte be lett kapcsolva véletlenül az SSL/TLS a nyomtató admin felületén (Properties->Security->SSL/TLS Server Communication) akkor azt ki kell kapcsolni!Ha nem megy akkor hívni kell a UPC-t mert náluk is lehet hiba (az esetemben volt is) amit nekik kell megoldani.
(a nyomtató admin felületére természetesen úgy jut az ember, hogy egy böngésző címsorába begépeli a nyomtató helyi IP címét, de ezt már szerintem mindenki tudja)
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Adott egy HP Deskjet 3520 e-All-in-One Printer, hosszu ido utan vettem bele fekete patront (eredetit) de nem akar nyomtatni. Semmi hiba uzenet, egyszeruen ugy csinal mintha nyomtatna de egy ures lap a vegeredmeny. A nyomytatot mindig csak fekete patronnal hasznaltam, szines sosem volt benne, de eddig mukodott. Gondolom valami beszaradas lesz, de nem ertek hozza. Mit lehet vele tenni? Remelem orvosolhato hazilag. Koszi elore is.
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15367 üzenetére
Ez a görgő szerűség vagy mi 3 fordul 1 lapnál majd megáll egy pillanatra majd jön a következő lap. A 3. lap után valamiért nincs szünet és huzza be a következő lapot ami csak jó félig jön már ki és akkor 4 fordul majd megáll és hiba üzenetet ír....
Egyszerűen máskép nem birom leírni bocs. Remélem nagyából érthető mit vakerálok össze és elnézést érte.
Ja igen a némi ki port nem kell nézni nagyon...[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15375 üzenetére
Oké rendben van köszönöm. Por az van benne az évek alatt az biztos kiviszem és kompresszorral adok neki óvatosan. Kétoldalas ragasztóm na az nincs és soha nem is volt.
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15372 üzenetére
Oké köszönöm holnap ha lesz rá időm meglesem és szétkapom azt ragasztok rá valamit. Gondolom mindegy mivel lesz ragasztva valami kis vékony valamit kell oda.? Nem tudom honnan szedek olyanok amik kellenek még...
Ha nem ez lesz a gond esetleg mi lehet még amúgy?"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
jpisti
senior tag
válasz Csavarnyuzo #15368 üzenetére
Sikerült előtúrni a kb 1 évvel ez előtti beszélgetéseimet ahol le volt írva a UPC-s beállítás és sikerült azt beállítani. Most megint működik.
...más:
Tonert hol érdemes hozzá venni? (természetesen nem az eredeti érdekel)
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15367 üzenetére
Oké ez eddig stimmel. De amikor csak félig húzza be a lapot majd elakad és hibát ír arra a lapra már semmit nem nyomtat(előző lapok tökéletesek lesznek amiket zsinórban nyomtat). Ez is ennek a hibának tudható be?
[ Szerkesztve ]
-
opalos
újonc
válasz jpisti #15350 üzenetére
Szerintem, a közelben található egyik legolcsóbbat vedd meg!
Ha minden rendben, nyertél!
Ha esetleg szórja a festéket (pár 10 oldal után érdemes ránézni) azonnal vissza tudod vinni és cseréltetni.
Fekete tonernél annyi az elvárás, hogy fekete legyen, ne szórja és ne csíkozzon!
A 4000Ft körüli kategória már "baráti" szerintem!Ui: addig hajthatod ameddig jól nyomtat, a "kifogyott a toner, piros jelzést" nem kell komolyan venni.
... szerintem.
[ Szerkesztve ]
... volt már, hogy sikerült!
-
Csavarnyuzo
őstag
Hogy egyértelműen el tudd dönteni: nyomtass pár lapot és legyen benne több papír. Nézz be oda, ahova a papírt töltöd. Minden lapnál csak egyszer kéne fordulni a görgőnek. Tipikus jelenség, hogy először egyet fordul, aztán egyszer csak már kettőt, aztán hármat és ilyenkor rendszerint elakad. Ha ez a jelenség, akkor tuti a solenoid ragacsos szivacsa okozza a gondot. Amúgy nem nagy dolog megcsinálni.
A pirosat kell elvágni.
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15360 üzenetére
Ajjaj ez nem hangzik jól. Nem érzem annyira az erőt az ilyenre. Nem gondoltam volna ez befolyásolja a több lap folyamatában nyomtatási hibát...
Nem tudsz esetleg valakit aki meg tudná javítani?"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
jpisti
senior tag
válasz Csavarnyuzo #15362 üzenetére
-
jpisti
senior tag
válasz jpisti #15359 üzenetére
Engedéjeztem a SSL/TSL-t, a "Send Authenticatoin"-nál beállítottam az "SMTP AUTH(Login) opciót.
Eddig az email küldések SMTP hibával nem mentek most POP hibát jelez.(a POP3 beállításokat sikerült törölni, csak a port-hoz be kellett írni az alapértelmezett 110-es értéket és így hagyta magát elmenteni)
-
Csavarnyuzo
őstag
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz littleNorbi #15358 üzenetére
Szerintem felesleges. Akkor jön ez a "hieroglifa" nyomtatás, ha megszakad az adatfolyam és a hiányzó rész miatt nem tudja értelmezni megfelelően a hátralévő részt. Ezt a részt kell megnézni.
A pirosat kell elvágni.
-
-
jpisti
senior tag
válasz Csavarnyuzo #15353 üzenetére
Szerintem ez nekem szól, szóval:
Nem, nem szeretnék fogadni vele. de nem engedi elmenteni a beállításokat ha nincs kitöltve ez a rész.
A "Send Authenticatoin" nál ezek vannak még:
SSL/TLS beállításokat csak máshol találtam, a "Protocols" menüben van egy olyan menüpont, hogy "AirPrint" és azon belül van SSL/TSL ahol a "settings" gombra ez jön elő:A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
atala
addikt
Ne is várj választ!
Nincs bestbuy utángyártott márka. Nézd meg, hogy van-e a nyomtatódhoz utángyártott toner, válaszd ki valamelyiket, és vedd meg.
Lehet, hogy valamelyik márka évekig jó lesz, aztán a következő vételnél meg már nem adja ugyan azt a minőséget.[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
válasz Csavarnyuzo #15353 üzenetére
Hat ezt tuti nem nekem szantad
-
pibácsi
senior tag
válasz Csavarnyuzo #15348 üzenetére
Amennyire belelátok, mert nem szedtem le a burkolatokat csak amit engedett. De elektronikailag sztem is működik, mert, ha besegítem a papírt, akkor kinyomtatja. Ki fogom csavarozgatni a burkolatából még jobban és megnézem, hogy nem esett-e bele tényleg valami, vagy nem mozdult-e el valami, ami szemet szúr. Esetleg valami rugó kiakadt, mert a tonert néha erősen kell berakni.
Köszi a segítséget, majd holnap folytatom.
Üdv. Pibácsi. -
dik
őstag
-
Csavarnyuzo
őstag
Fogadni is akarsz vele? Ha nem akkor pop beállításokat felejtsd el.
Send Authentication-ál mi van még?
SMTP Login name: gmail email címed.
SSL/TLS-n nem lehet állítani valahol máshol?
Gmail küldés valószínűleg csak akkor fog menni, ha a google biztonsági beállításaiban engedélyezed az alábbit:
Ez nem annyira szerencsés, így én inkább UPC-t eróltetném, de Te tudod.A pirosat kell elvágni.
-
dik
őstag
válasz Csavarnyuzo #15347 üzenetére
Ha úgy próbálom kifogy majd még nem áll le keresi a következőt majd elkapja akkor sem megy le mind valamikor csak félig veszi be lapot van mikor csak negyedig. Ha mindíg mikor kíírja kifogyott a lap és teszek bele majd nyomom neki újra akkor kinyomtatja. Szóval egyesével igen jó, de ha több lap van benne egyszerre azt nem hol 3 után hol 4 után félig behúzza a lapot, de arra már nem nyomtat semmit az előző modjuk 3 amit kinyomtatott az tökéletes. Szóval értetlenül állók előtte mi lehet a gondja ezelőtt ilyen nem volt sosem, ha kellett 70 lapot is kinyomtatott egymás után folyamatában...
-
jpisti
senior tag
Üdv Kedves Fórumtársak!
Egy XEROX WorkCentre 6027 beüzemelésében szeretnék segítséget kérni. Illetve a beüzemelés már megvolt csak az E-mail beállításokkal nem boldogulok. Ez a nyomtató képes azonnal villanylevélben elküldeni a beolvasott dokumentumokat, de ehhez be kellene állítani a email server-t.
Ha van rá mód akkor a meglévő gmail fiókomat szeretném ha a küldésre használná (de úgy hallottam, hogy ez nem mindig lehetséges) ha ez nem megy akkor van egy UPC-s webmail fiókom is és akkor azt használnám, méghozzá úgy, hogy a gmail-es cím legyen a válasz címnek beállítva.
Itt egy kép a server kezelőfelületéről:
A legjobb az lenne ha mezőnként átvennénk, hova mit állítsak be, hogy működjön.(a nyomtató korábban már működött, de egy garis javítás alkalmával fejbe lőtték és elszállt a beállítás. korábban valahogy a UPC-s fiókból küldött és ahogy azt fentebb is írtam a válasz cím a gmail-es volt.)
-
TXT
őstag
Hatha most kapok valaszt...
Samsung Xpress M2026 nyomtatoba milyen jo aru megoldast javasoltok, ha kifogyott belole a festekanyag?
-
pibácsi
senior tag
válasz Csavarnyuzo #15340 üzenetére
Szia!
Megnéztem működéskor. Igazad van, mivel az első nagy görgő nem akarja behúzni a lapot. A lap nem is ér fel odáig, ill. a nagy görgő nem ereszkedik le a laphoz. Próbáltam sok lapot betenni, hogy elérje a nagygörgőt és úgy már volt, hogy sikerült egy oldalt bevinni. és elérni a hosszú görgőt. Vagy amikor elkezdi behúzni a lapot esetleg, akkor kicsit rásegítek kézi tolással, így már továbbviszi és kinyomtatja. Tehát a behúzással van gond. Megtisztítottam a görgőket: a nagyot is és a hosszút is. Nem tudom, hogy nem kell a nagygörgőnek leereszkedni a papírhoz? Vagy az alsó "tepsi" résznek felemelkedni és hozzányomni kicsit a papírt a nagy görgőhöz? Nincs ott kiakadva, vagy beakadva valami? Ha egy lapot akarok nyomtatni, akkor így esélyem sincs.Üdv. Pibácsi
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Helló!
Lenne egy olyan gondom egy hp laserjet 1018 hogy 3 - 4 lap nyomtatása után mindíg hibaüzenettel félig adja ki a papírt amire már nem is nyomtat semmit és kiír egy hibaüzenetet. Miszerint a papír elakad. Egyszerűen nem jövök rá mi lehet a gondja. Esetleg valaki tudja ilyesmire mi lehet a megoldás? Hiába cseréltem ki a tonert ugyan az. 10+ éves, de eddig 2 kazetta fogyott ki benne. Nagynehezen kitépem szinte a papírt belőle majd úja kikapcs bekapcs és lehet nyomtatni ismét pár lapig majd ugyan ez a hiba. Az éve alatt némi port biztosan beszedett, de olyan nagyobb baját nem látom.
Szóval röviden ennyi lenne a gondom. Esetleg valaki tudna valami megoldást erre? Mostanában kezdte el ezt csinálni. Teljesen mindegy mennyi lap van az adagolóban. Lehet az is szervíz kellene. Nem tudom. De olyan helyet vagy személyt se ismerek aki ilyesmivel foglalkozna. Vagy inkább cseréljem le? Amit nem szeretnék hisz most tettem bele vadi új kazettát. Kár lenne érte...Remélem valaki tud segíteni. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
TXT
őstag
Erre valaki?
-
törölt tag
válasz Csavarnyuzo #15341 üzenetére
Igen, próbáltam, és épp a Utility / Properties az, amire nem lehet rákattintani.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz pibácsi #15338 üzenetére
Szerintem lehet, hogy csak a behúzó görgővel van gond. Ennél a típusnál belátni, a görgőhöz amikor húzza a be a lapot - ahova a papírt teszed oda világíts be -. Nézd meg ezt a folyamatot, egyszer szabad csak fordulni a görgőnek és határozottan kell behúznia a lapot. Ha nem így van vedd ki a tonert és pl. sebbenzinnel tisztítsd meg kicsit a görgő felületét. Tudom nem a legoptimálisabb a sebbenzin, mert nem tesz jót a görgő anyagának, de egyszer nem lesz tőle baja.
A pirosat kell elvágni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy ideje használunk egy Brother QL-1060N típusú hálózati címkenyomtatót. (a routerre van csatlakoztatva a nappali közepén és 2-3 laptopról használjuk rendszeresen a ház különböző pontjaiból)
Sehogy nem jövünk rá viszont, hogyan lehetne a készenléti állapotot bekapcsolni, ugyanis X idő elteltével kikapcsol és ha nyomtatni szeretnénk, oda kell hozzá battyogni és be kell kapcsolni. Van ötletetek hogyan lehetne mégis? Próbálkoztunk a webes felülettel, valamint a nyomtató tulajdonságainál (rendszergazdaként). Egy darab opció van, amire nem lehet rákattintani és lehet, hogy pont ott van a kutya elásva.
Előre is köszi az ötleteket!
-
pibácsi
senior tag
válasz Csavarnyuzo #15337 üzenetére
Köszi, kipróbáltam. Van, hogy egy oldalt kiad, de a többit nem, de van, hogy már az elsőnél elakad félúton. Lehet, hogy a belső panel hibás? Dehát nem volt nagyon sokat használva.
Üdv. Pibácsi.
[ Szerkesztve ]
-
pibácsi
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Sajnos a Xerox Phaser 3117 nyomtatómnak baja van. Egy oldalt hajlandó kinyomtatni, azután csak félig megy be a papír. Ki kell kapcsolnom és ujra indítanom, ezután megint egy oldalt átvisz és ugyanúgy félig. Mi lehet a gond. Már többször kivettem a tonert, visszatettem (csapkodva), de nem jó.Eleinte ezt nem csinálta (ennek már 6 éve), de már pár éve ez van. Alíg volt használva, összesen ha 2000 oldal lett vele másolva.
Mi lehet a gond. érdemes javíttatni, sajnálom kidobni. A csatlakozásokat átnéztem, kontakthiba nincs, a vezetékek jók.
Várnám válaszotokat.Üdv. Pibácsi
-
sklopp
őstag
válasz pirosvilamos #15334 üzenetére
Köszönöm, ezt már közben más is ajánlotta, de teljes értékűen használva ez is fizetős.
-
sklopp
őstag
Üdv urak!
Epson L300 nyomtató figyelmeztet hamarosan esedékes festékpárna cserére. A garancia már lejárt, nem akaródzik szervizbe vinnem a cserére + nullázásra egy vagyonért. Mint értesültem, létezik ingyenes nullázóprogram, valaki tudna segíteni egy címmel? Nagyra értékelném! -
TXT
őstag
Tudnatok segiteni?
Van a csaladban egy Samsung xpress m2026 lezernyomtato, amibol kifogyott most a festekanyag. Szabad, lehet ezt utangyartott tonerrel hasznalni? Ha igen, mindegy melyiket veszi az ember, vagy van ajanlott eszkoz, vagy bolt ilyenre?
Elore is koszi a segitseget! -
S.J.
tag
sziasztok!
havi 20-25 oldal, többnyire fekete fehér, néha színes nyomtatásra, és scannelésre melyik multifunkciós gép(ek) most a best-buy kategória a piacon? HP -t kizárnám, személyes tapasztalatom a márkával kapcsolatban hogy mindig silány minőségű volt a cucc amit vettem tőlük, és sokat jártam szervízeltetni őket..
-
elistvan
őstag
válasz littleNorbi #15328 üzenetére
Szívesen!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
elistvan
őstag
válasz littleNorbi #15324 üzenetére
Hálózatban van? Nem ugyanaz a cím van mindkettőnek kiosztva? PCL6 driver van feltéve?
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok. Adott kettő hálózati Samsung SL-M3325ND nyomtató. Mindekettő van, hogy egyszer csak megbolondul és elkezd hieroglifákat nyomtatni addig még van papír benne, akkor is, ha pl. csak egy lap lett küldve nyomtatásra. A legfrissebb firmware és driver van használva. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
sziasztok.
Samsung M2020 nyomtató. Tettem bele egy remax os tonert , és azóta elakad a papir nyomtatásnál. kb3-5 cm ert behuzza utána megáll. valaki járt már igy?
üdv
-
_q
addikt
Sziasztok!
10x15 cm-es fotópapírra történő nyomtatás esetén egy fekete és színes HP ink 652-es patron hány kép nyomtatására elegendő?
Gyárilag 200 db van megadva a színesre, 360 db a feketéhez, viszont ez hagyományos A4-es szöveg nyomtatásra vonatkozik gondolom. Fotópapírnál van tapasztalata, esetleg információja valakinek? -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Kérnék egy kis segítséget
Adott egy HP 4535 nyomtató
Telóról wifin keresztül bármikor tudok nyomtatni, illetve beolvasás is megy wifin keresztül a pc-re
De nyomtatni nem tudok pcről, vagyis mikor először felraktam a szoftvert, végigfuttattam a hiba keresőt, és bekapcsoltatta a nyomtató megosztási vackot Win10-en, akkor nyomtatott is korrektül, újraindítás után megint nem nyomtat, eleve kiírja, hogy kézi beavatkozás szükséges, és ugye a nyomtatási sorban csak áll az adat
Valakinek volt hasonló gondja?
Xbox One: bandymnc
-
mzso
veterán
A függőleges vonalak normálisak a jelek szerint...:
"Nem rossz ez, már amennyire látszik. "
Azért nem biztató, hogy van érzékelhetős sávosodás. Mondjuk arra nem tudok ésszerű magyarázatot, hogy miért vízszintesen miért nem folytonos egy vonal, ráadásul szabályosan szaggatott. Egyszer tud lőni egy cseppet, egyszer meg nem? -
atala
addikt
Magától nem szokott javulni.
Nem rossz ez, már amennyire látszik. Ezért utálom a Canon fúvóka ábrát, mert ezekből a sávokból semmit nem látni. Az Epsonnál, és a Brothernél vonalak vannak, minden vonal egy fúvókának felel meg. Sokkal jobban látni a hibát.
Engem inkább az aggaszt, miért van a BK-n függőleges sávok. Lehet, hogy rá férne egy fej igazítás is. -
mzso
veterán
Nos. Csináltam egy fokozott tisztítást:
A PGBK megjavult.A BK-n viszont továbbra is ott van a sáv. Van esély, hogy ez még idővel kitisztul?
Bár a képen nem igazán látszik (mert PC híján csak jpgeg-et tud a bugyuta nyomtató) Úgy néz ki mint ha szaggatottabb lenne csak pár vonal és nem teljesen hiányzik:[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Nem ismerem a Canon nyomtatókat. a Brothernél lehet külön a feketét tisztítani.
A hiányos vonal azt jelöli, hogy azon a fúvókán nem jön át a tinta.
Van ott sáv is, ott is látszik, hogy csíkosan nyomtatta ki. ez a dugulás jele. Ha nem működik pár fúvóka, akkor a nyomat csíkos lesz. Ha kevés fúvóka rossza, akkor alig látszik, ha sok, akkor nagyon. -
-
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezekkel a nyomtatókkal?
Brother MFC-J 6520
[Brother MFC-J 4620]Elvileg nekem megfelelnének,de kíváncsi vagyok hátha valakinek nem jött be,vagy éppen ajánlaná.
-
elistvan
őstag
válasz Harlond #15306 üzenetére
Olvass véleményeket az adott tonerről a neten. A legolcsóbb az valószínűleg az egyszer futott toner szétszedve és töltve lett tehát kopó alkatrész nem lett cserélve benne. (Ezek az eco tonerek.) A drágábbakban a viper blade-et (lehúzókés) vagy/és az opc hengert cserélni szokták a nyomat minősége miatt.
Ettől független még produkálhat jó minőséget. Próba szerencse.
[ Szerkesztve ]
-
Harlond
tag
sziasztok!
van egy Samsung M2020 nyomtatóm amiből kifogyott a toner. ha minden igaz MLT-D111L kell bele. Elkezdtem utána keresni és olyan különbségek vannak az árakban még utángyártott és utángyártott között is(3tól - 15ezerig), hogy elbizonytalanodtam, nekem akkor most mit is kell figyelnem?
Ha esetleg tudtok konkrét tippet is adni azt megköszönném.
Üdv! Harlond! -
ocscsaba
tag
válasz tknof1871 #15302 üzenetére
Nyomtatás, kijön a nyomtatási ablak, itt lehet olyan is, hogy tulajdonság gomb a nyomtató neve mellett a fölső sorban, azt megnyomva lehet keresgélni, fölül, középen, hogy lehet a fényerőt állítani. Több nyomtatom van, de éppen Brother nincs, így minden nyomtatónál másképpen mutatja ezt a lehetőséget.
-
atala
addikt
válasz tknof1871 #15302 üzenetére
Szerintem a nyomtató szoftverében lehet állítani.
Vezérlőpult - nyomtatók- kilkk jobb gombbal a nyomtatóra, és nyomtató beállítások. Ott lesz valahol a fényesség, vagy valami beállítás. Nem tudom pontosan, mert nekem tintás van.vagy, amikor ki akarsz nyomtatni valamit akkor ott a nyomtató beállításaiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest