Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
És erről mi a véleményetek újonnan?
HP DeskJet Ink Advantage 3635
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem használtan egy Epson XP202-es multifunkciós nyomtatót. Az lenne a kérdésem, hogy mivel tintasugaras a gép mennyire probléma ezeknél vagy mennyire gyakori hogy beszárad a fej és használhatatlan lesz az eszköz? Mert az eladó azt mondta hogy kifogytak a patronok és nem vett újat és régóta nem is használta az eszközt kb 2 éve. Nem tudom meg merjem-e venni.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan multifunkciós nyomtatót ajánlani amihez olcsó a patron és wifis a nyomtató? Van otthon egy Epson SX235w ahhoz nagyon olcsó a patron (1.100 ft a 4 különböző szín) de sajnos nem kapható már ilyen nyomtató.
-
-
SPeti1984
senior tag
Nekem ami van wifis nyomtatóm annál pl csak egy adott wifi jelre csatlakozva tudok nyomtatni. Vagyis pl nálunk otthon van több wifi router is de mondjuk csak a teszt1 az amibel telepítve lett a nyomtató, akkor laptopnál csak akkor tudok nyomtatni ha azzal a teszt1 wifire csatlakozok és úgy működik. Vagyis a szomszédnak tudnia kellene a wifid jelszavát hogy tudjon nyomtatni.
-
SPeti1984
senior tag
válasz Csavarnyuzo #13711 üzenetére
Hol, milyet, mert wifis kellene nekem.
-
SPeti1984
senior tag
válasz Marci112233 #13706 üzenetére
Én meg azt néztem hogy utángyártott a samsunghoz már 3-4 körül kapható míg a xeroxhoz 6-7 között.
-
SPeti1984
senior tag
Szerintetek mennyire érné meg használtan megvásárolni 8-12 körül egy Xerox Phaser 3020 (8 ezer)-as vagy épp Samsung ML2165w (12 ezer) nyomtatót? Mindkettő csak a kezdő tonerrel volt használva sőt azzal is csak kevés lett nyomtatva. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni, hogy később olcsóbban fent lehessen tartani, utángyártott toner miatt?
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Samsung ML1640-es lézernyomtatóm ami sajnos nagyon halványszürkén nyomtat. Kb 1,5 éve volt egy pc boltban ahol újratöltötték a tonert, illetve mikor kiveszem a tonert akkor a chip le van ragasztva a toneren ragasztószalaggal. Az lenne a kérdésem, ha rendelnék neten utángyártott tonert akkor az vajon működne a nyomtatóval vagy lehet hogy nem csak töltötték a mostani tonert hanem a chip miatt mást is csináltak vele és van rá esély hogy nem működne másik tonerral? Ja igen ami most bent van toner azon Samsung 2010-es van írva.
Közben nyomtattam egy infó oldalt a nyomtatóval hátha abból ti láttok valamit ezzel kapcsolatban, amit furcsállok, hogy a tonert 100%-osnak jelzi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vonalkódolvasó, QR kód olvasó Mindeo, több darab, használt, garanciával, 2D, kijelzőről is olvas
- Brother MFC-7320 multifunkciós lézer nyomtató USB
- Bontatlan Epson EcoTank L3256 tintasugaras, WiFi-s nyomtató
- Eladó Hp OfficeJet 4656 multi nyomtató
- Vonalkódolvasó Symbol LS1203, több darab, használt, garanciával, 1D