Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
szucsi #13399 üzenetére
Igen, át kell cserélni.
Szerintem ezek egyszer használatos chippek, tehát minden új tonerre újat kell tenni.
Itt találsz olcsóbban:
[link]
Viszont mindenképpen konzultálj az eladóval, hogy milyen régi verziójú a chip. Az is előfordulhat, hogy még készítettek az új firmware-hez új chippet. -
szucsi
őstag
-
atala
addikt
válasz
szucsi #13392 üzenetére
Ez egy jó kérdés. A legjobb, ha megegyezel a bolttal ahol veszed, hogy ha nem működik, akkor vegyék vissza. Vagy elviszed a nyomtatót a boltba, és ott próbáljátok ki.
Vagy megnézed az ebay-en, vagy az Aliexpressen, hogy árulnak-e csak chippet, és keresel olyan eladót, aki a legújabb veziójút tudja adni. -
elistvan
őstag
válasz
Csavarnyuzo #13358 üzenetére
Bakker eddig nem néztem, de most a youtube előzménylistában visszakeresve a videót látom, hogy ezt te tetted fel?
-
törölt tag
Üdv!
Adott egy Xerox Phaser 3140 típusú lézeres nyomtató. Megvan kb. 1 éve, nagyjából folyamatosan volt használva, de nem sokat(megvételkor hirtelen egy 200-300 oldal, azóta kb havi 50-60). Állt 1 hónapot kb, azóta hülyéskedik, és 2 napja teljesen megkergült.
Szituáció: bekapcsoltam, majd pirosan világított rajta a led. Ha nyomtatni akartam, kinyomtatta gond nélkül.
Egy idő után bekapcs-piros led-nyomtat egy-két oldalt, majd megáll. Kikapcs-bekapcs, megint pár oldal, megint megáll.
Aztán bekapcs-piros led- 1 oldal-megáll, kikapcs, bekapcs, piros led, 1 oldal, megáll.Mostmeg bekapcs, piros led, nem nyomtat. Bekapcsoláskor felzúg, teker, mindent csinál. Tesztlapot sem nyomtat már. Toner legalább félig kéne legyen, sőt, összesen ez a toner nem nyomtatott 600-nál több oldalt.
-
ot93
senior tag
Üdv,
A nyomtató illesztőprogram verzióját hol tudom megnézni?
Előre is köszi. -
tylerddd
veterán
Hello! Mi lehet a gond a Canon MG5450-es nyomtatómmal?! Ilyen "gyönyörűen" kivitelezi a nyomtatást. Minden karbantartási lehetőséget végignyomtam, manuálisan nem piszkáltam a gépbe. Köszönöm!
-
sklopp
őstag
Kösz a válaszod. A kezelési csak annyit ír, nyomd meg feltöltés után, ha világít. Erre még nem reagált, de próbaképp nyomva tartottam 5 mp-ig, majd 3 mp-ig, utána kialudt. Valahol a neten találtam ilyen leírást az alacsony tintaszint jelzés törlésére, hogy jót tettem-e vele, nem tudom, de most már nem jelez.
-
szucsi
őstag
Sziasztok,
egy samsung m2885fw nyomtatón frissítettem a firmwaret, most nem akar nyomtatni az utángyártot tonerrel. vissza lehet valahogy applikálni a gyári firmwaret rá, vagy bármi régebbit, amivel tudok utángyártott tonert használni?
köszi!
-
epzon
őstag
válasz
sklopp #13378 üzenetére
dehogy nem, csak gyakorlatilag a beüzemelést kell követni
azaz nyomni rajta azt a gombot amiben van egy piros háromszögugye a lényeg az,hogy ezek a gépek nem látják hogy mennyi festék van benne, hanem kalkulálnak valamit sok sok adat alapján és egyszer csak jelez, hogy nézd meg, és a gombnyomással jelzed neki hogy ok megnéztem töltöttem
-
Dave567
addikt
válasz
Csavarnyuzo #13379 üzenetére
Köszönöm Szépen.
És ha mondjuk olcsóbb és Tintasugaras kéne, mert már lebeszélt a család, hogy mégse kéne ekkora.
-
macskacsa
csendes tag
helo,
Próbálom beüzemelni canon pixma mg3650 et de nem találja wifin semmilyen eszköz pedig világít a nyomtatón a wifi melletti égő.
Ij network tool-t is leszedtem mert a gyári driverrel nem telepítődött de az sem találja pedig USB vel csatlakoztattam a PC hez és az észleli is.
TP link routerem van, hogy tudom beállítani hogy tudjak wifi ről is nyomtatni?
Azt írja a használati útmutató hogy WPS t kell állítani és meg is nyomtam a routeren a gombot de nem történt semmi, a 192.168.0.1 en pedig csak PIN el tudok hozzáadni új eszközt. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Dave567 #13373 üzenetére
Egynek: Canon i-SENSYS MF216n.
Nem duplexes. -
sklopp
őstag
Üdv urak. Epson L300 nyomtatónál olyan hiba jelentkezett, alacsony tintaszintet jelez lassú pislogással. A színes tinták a minimum fölött kb. 1.5 cm-re álltak, a fekete középen. A státuszmonitor is kiírta a figyelmeztetést. Üsse kő, feltöltöttem a színes tartályokat, a feketét nem, tesztoldal rendben, nyomtatás is rendben, de a hibajelzés maradt. Mit kell tenni a törléshez, vagy egyáltalán? A kezelési semmit nem mond erre az esetre.
-
atala
addikt
válasz
Flashback #13374 üzenetére
Nekem L805 van, ami ugyan olyan elven működik, de nem csinál ilyet.
Lehet, hogy az még régebbi modell, de az enyémnél a gravitáció végzi el a tinta szállítását. A külső tartályból egy csövön keresztül megy a tinta a damper-be (ez helyettesíti a patront) Ahogy nyomtat a gép, és szívja el a tintát a damperből, úgy megy a helyére a tinta, nem kell feltölteni. -
Flashback
addikt
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Milyen Lézernyomtatót tudtok ajánlani Kb 50000 ft-ért?
Legyen rajta LAN, Scanner, fax, ilyen kombóval kéne.Köszi.
-
epzon
őstag
válasz
GrooveHero #13369 üzenetére
ezek a külső tartályos nyomtatók inkább otthoni és kisirodai használatra vannak kitalálva
nem tudnak sokat, nem is gyorsak, viszont gyakorlatilag ingyen nyomtatnakha már nagyobb tudás, sebesség és több funkció kell akkor van a tintásoknak egy másik verziója, epsonban a workforce Pro soroazat
ezek közül a wf5690dwf-es gépet tudom ajánlani, ez is kb harmad áron nyomtat mint amit először linkeltél OKI
, de igazából nem is a márka a fontos, hanem a technológia, lézerrel színeben ebben a kategóriában nem lehet olcsón nyomtatni -
Flashback
addikt
válasz
GrooveHero #13369 üzenetére
Hát nézelődj a termékpalettájukon. Elsőre ezt találtam ami tudja: [link]
-
GrooveHero
addikt
válasz
Flashback #13368 üzenetére
Ahham, látom. Na most a leírt összegért a linken látható funkciókat kapja sógorom. Itt van pl. mindjárt a dupla oldalas nyomtatás. Az vajon mit takar, hogy manuális? Magyarul nem tudja, tehát nekem kell forgatnom bent a a papírt?
Olyan gép kellene, ami ezeket a funkciókat tudja -
Flashback
addikt
válasz
GrooveHero #13367 üzenetére
Mint írtam nekünk ennek az elődje van. Mi még drágábban vettük egy 20-al. Amúgy beszerzésnél felhívtuk az Epsont és ők azt mondták van kiállítva ilyen gépük meg lehet nézni ki lehet próbálni. Lehet hogy nektek is megér egy kört hogy lássátok mit vesztek.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Van egy Epson XP-610-es nyomtatóm. Sajnos kifogyott belőle a fekete festék ezért nem enged nyomtatni. A kérdésen az lenne, hogy ha utángyártott patront rakok bele akkor azt el fogja fogadni, úgy, hogy a többi gyári? Mintha olvastam volna olyat, hogy csak akkor fogadja el ha mindegyik vagy utángyártott vagy mindegyik gyári.Köszönöm
-
Flashback
addikt
válasz
GrooveHero #13364 üzenetére
Úgy tudom csak pár gyártónak van ilyen. Akiről tudok: Epson, Brother.
Totál változóan fogy a tinta a 4 színből attól függ mit nyomtatsz. Feketéből fogy a legtöbb nyilván.
Egy üveg eredeti tinta 2ezer forint körül van. Ez 70ml-t jelent. Egy átlagos tintapatronban van kb 8-14ml.
Minősége az persze nem olyan mint lézeré. De nekünk az irodában bőven megfelelő. Amúgy van képnyomtatási minőség. Ilyenkor lassú és sok festéket visz fel a felületre, ennek már elég szép a végeredménye. Viszont már létezik az Epsonnál nagy kapacitású fotó nyomtató is. Egyik kollégánk ilyennel nyomtat fotókat december óta, meg van vele elégedve!
PRO:
- Olcsóbb nyomtatási költség, nagyságrendekkel (kb 10x de inkább többször)
- Kevesebb alkatrész, kevesebb hibalehetőségKONTRA:
- Lassabb nyomtatás, főleg a teli színes oldalaknál jön ki a különbség
- Lézer alapból jobb minőséget nyomtat
- Tintafeltöltés kb 5perc amíg nem lehet nyomtatni (ezt kb havonta 1x csinálja) -
GrooveHero
addikt
válasz
Flashback #13363 üzenetére
Hm...elég csábítónak hangzik. És a tinta milyen árban van? Vajon egy ilyen árú gép (200 font=kb.75.000HUF) is ilyen tartályos lehet? Mennyivel lehet lassabb egy lézernél? Meg hát úgy tudom a minősége sem olyan jó, mint egy lézernek. Amúgy amit yrtál, hogy 10k lapra elég egy tartály festék...külön-külöm értendőek a színek?
-
Flashback
addikt
válasz
GrooveHero #13362 üzenetére
Ezekhez a nagykapacitású nyomtatókhoz tintát lehet venni és a tinta tartályába kell beletölteni.
Egy tartály festék kb 10.000 lapra elég.
A mostani nyomtatók (lézer, tinta) már mind chippesek. Kivéve ezek a nagykapacitásúakat és az ipari nyomdagépek.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Flashback #13361 üzenetére
Köszi a választ. Hm...még akkor is olcsóbb, ha ezzel nem lehet annyit nyomtatni, mint egy lézerrel? Úgy értem gondolom gyakrabban kell cserélni a tintapatronokat, nem? Amúgy nekem személy szerint nem kellene a színes, meg a funkciók se, de nem nekem lesz.
Aztán a másik dolog, amit nem tudok, hogy ezekbe az új gépekben lehet házilag tölteni a tonereket? Vagy már nem? Van otthon egy kb 10 éves fekete-fehér hp laserjet 1000, azt még lehetett-lehet manauálisan tölteni, úgy tudom a samsung már egy chip-pel védi ezt, legalábbis haver színes lézerje már ilyan volt anno 2009 táján. -
Flashback
addikt
válasz
GrooveHero #13360 üzenetére
Mi is gondolkodtunk ilyen színes lézernyomtatón az irodába. De akkor egy szines lap költsége hogy brutál. Helyette vettünk nagy kapacitású tintás epsont. Ennek az előd modelljét. Nagyon olcsó nyomtatni vele, picit lassabb mint a lézer cserébe olcsóbb, kevesebb hibalehetőség a felépítésből adódóan. Érdemes megfontolni!
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Sógorom kinézett egy ilyen nyomtatót:
Azt szeretném kérdezni, hogy ismeri e valaki, és ha igen mi a véleménye róla? Esetleg más márka ugyan ezzel a tudással, de olcsóbban? Vagy kicsit több tudás kicsit többért?
Köszi előre is a válaszokat
-
elistvan
őstag
Nem én találtam ki a szétszedést, szívem szerint hagynám a francba, de bosszant, hogy nem tudom szétszedni. A srác a videóban részletesen mutatja de nem jön le az eleje úgy ahogy neki. A meleg desztillált vizes áztatást plusz több kör fejtisztítást még kipróbálnám, mert több garnitúra festéket berendeltek hozzá.
-
atala
addikt
válasz
elistvan #13355 üzenetére
Akkor nem olyan egyszerű. Nem úgy van, hogy kiveszem a fejet, megpucolom, és már jó is. számtalan oka lehet, ha nem nyomtat egy színt. Nem lesz könnyű szétszedni, és még akkor sem garantált a siker.
Érdemes lenne keresni a neten hozzá egy szervizkönyvet. abban benne van a szétszedés módja. -
elistvan
őstag
Kedves főnököm kiadta a feladatot, egy HP IA 5535-ös (multis, tintás, lcd kijelzővel) nyomtató fekete része semmit nem nyomtat pucoljam meg. A fej sajnos csak a burkolat megbontásával távolítható el. Láttam egy magyar yt videót a neten a szétszedésről, ott seperc alatt levették az lcd kijelzőt a készülékről, de én hiába próbáltam finoman vagy durván, sehogy sem jött le, letörni nem akarom. Próbáltam kolléganőktől is segítséget kérni (kisebb kéz, meg csak finomabban nyúl hozzá)de nekik sem sikerült. Két fül tarja a kijelzőt egy ilyen műanyag bölcsőben ami egybe fröccsöntött a készülékházzal.
-
mikk2000
őstag
válasz
fradi81 #13348 üzenetére
Helló, akkor egyértelmű a dolog, eszetlenség 1200dpi-ben szkennelni
Szerintem 300 dpi-nél nem nagyon érdemes feljebb menni. A pdf amúgy kicsit becsapós, ahhoz hogy a szkennelési felbontást megtapasztald, szkennelj pár dokumentumot sima kép formátumba, aztán nézd meg 1:1-ben hogy meglásd, hogy már 300 dpi is rettentő nagy felbontás, untig elég papírról. Képekből amúgy bármikor csinálhatsz pdf-et. Ha a minőségre mész, főleg nyomtatáshoz, akkor szkennelj png-be, esetleg 90% körüli jpg-be, és ha dokumentumról van szó, akkor dokumentum beállítással.
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem van nekünk egy Samsung m2022w típusú nyomtató, és azt szeretném megtudni, hogy mennyi lapot nyomtattam ki eddig vele. Akárhogy bújtam eddig a netet, semmit nem találtam ezzel kapcsolatban, már a keresés is fura volt, mert mindent kiadott csak ezt nem...
válaszotok előre is köszi.
üdv
-
mikk2000
őstag
válasz
fradi81 #13345 üzenetére
Első körben meg lehetne nézni van-e újabb driver, aztán meg a lézereknél az szokott gond lenni ha nem fér bele a memóriába a cucc, bár akkor el se kéne kezdődnie a nyomtatásnak, szóval lehet meg kéne próbálni kisebb méretben szkennelni, mondjuk max 300dpi-ben.
Ránézésre amúgy ez valami menetrend, az meg általában letölthető szokott lenni
-
fradi81
veterán
Hello
Nem tudom jöhet-e ide.. Szóval beszkenneltem 2 papírt egy pdf-be, majd mikor nyomtatnám ki a harmadáig nyomtat, majd valami hiba miatt leáll a nyomtatás.(HP LJ 1010) Más dokumentumot kinyomtat, csak ezt nem. Milyen hibák lehetnek? Kép a hibáról
-
losther
csendes tag
Sziasztok,
nyomtatót szeretnénk venni - nem nagyon drágán (max 40-50e) - ami fontos:
-szkenner, fax, stb. - semmi ilyen nem kell, csak nyomtató
-szép, színhelyes képet adjon (akár fotónyomtatásra is - bár azt hiszem ez kicsit túlnő a pénzünkön);
-heti 10-30 fekete-fehér A4-es oldal nyomtatására; (és havonta 15-20 A3-as tervrajzra, vagy színes képre),Úgy láttam, hogy 30-50e környékén már lehet A3-as nyomtatókat is kapni, legjobb lenne valami ilyen, de nem vagyok benne biztos, hogy túl jü minőségűek..
Ha valaki tud ilyet, előre is nagyon köszi.
-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo #13326 üzenetére
Aham kösz, párat nyomtattam és nem volt gond. Mondjuk annyit megteszek, hogy egyenes papírúton adagolom az etikettet (be és ki) és címke nyomtatás választok ki.
-
Flashback
addikt
Valahol régebben azt olvastam hogy jó
-
atala
addikt
-
Flashback
addikt
Anyámék nyomtatója megint a végét járja. Mindig az a hibajelenség hogy nem nyomtatnak vele és jól beszárad a feje. Most is ez történt a fekete totál meghalt. Próbáltam tisztítani féktárcsa tisztítóval de semmi.
Van még valami amit megpróbálhatok?
Ha végleg cserés lesz milyen színes nyomtatót ajánlotok rendszertelen nyomtatáshoz amihez olcsó a tinta és esetleg sok gari van rá?
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Canon Pixma MP250 típusú nyomtatómhoz szeretnék segítséget kérni. Elméletben a színes patron kifogyóban van/picikét beleszáradt és csak rózsaszín, csíkos képeket nyomtat. Ezzel nem is lenne baj, mert fekete-fehérben szeretnék nyomtatni, viszont a nyomtató ezt nem engedi. Hiába választom ki a szürke nyomtatást és állítom be, hogy csak a fekete patront használja, akkor is a színessel nyomtat. Ha pedig kiveszem a színest, akkor nem indul el a folyamat.
Azt olvastam, hogy ez a nyomtató még a fekete-fehér nyomtatáshoz is a színes patront használja, a FF csak a fekete szín kiemelésére van. Nem lehetne valahogy ráerőszakolni a nyomatóra, hogy kinyomtasson nekem 2 dokumentumot csak a FF patront használva? Az tökéletesen működik, ma ki lett próbálva a helyen, ahol utántöltötték. Próbáltam a "szoftveresen indított" fúvóka tisztítást, zsebkendővel is megtöröltem mindkettő patron megfelelő felületét, de így is semmi.
Van valakinek valami tippje? Előre is köszönöm a választ!
-
Newgap
csendes újonc
válasz
Csavarnyuzo #13337 üzenetére
Köszi a gyors választ, sajnos ettől féltem.
Kb. 1 hét garancia van még rá, de utángyártott patronokkal használtam és az eredeti patronok már nincsenek meg. Szerintetek lehet így gariztatni vagy egyből elhajtanak az utángyártott patronok miatt?
Utóirat: Ezt a típust Canon MG4650 nem ajánlom senkinek.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
kismokesz #13336 üzenetére
#13335-re is:
"5 times The print head is not installed [1401], or it is not properly installed (EEPROM data of the print head is faulty) [1403 / 1405]. Install the print head properly, and close the access cover. Or, with the print head installed, turn the printer off and on"
Valószínűleg nyomtatófej hiba -ez esetben gazdasági totálkár-, de persze lehet próbálkozni a nyomtatófej csatlakozósorának tisztításával. -
kismokesz
tag
válasz
Csavarnyuzo #13334 üzenetére
asszem 5 sárga 1 zöldet villog
-
Newgap
csendes újonc
Sziasztok,
1 éves Canon MG6450 -es nyomtatóm ezt a hibaüzenetet adja:
Támogatási kód 1403
"A nyomtatófej típusa nem megfelelő. Helyezze be a megfelelő nyomtatófejet."Mit lehet tenni? Eddíg jól működött. Áramtalanításon, patronok ki-be tételén túl vagyok.
Köszönettel,
Newgap -
kismokesz
tag
canon pixma ip 3000 milyen hibák lehetnek?
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Lehet ez egy hülye kérdés lesz... De Nikon dslr-el fotózom, szeretnék nyomtatót venni, tintasugarast, amivel viszonylag szép képeket lehet nyomtatni. Nem tudom, hogy a Canon nyomtató és fényképezőgép gyártás között van-e valamilyen kapcsolat. Nikon fényképező fotóit Canon nyomtatóval nyugodtan lehet nyomtatni? Valamilyen színkezelési eltérés van-e? Vagy ilyen kapcsolat nincs a dologban? (ugye nikon/canon fényképezők között is van apróbb eltérés) Kösz!
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok,
A tonereknek lesz valami baja hogyha 7-8 évig egy fagymentes garázsban állnak? Használhatóak utána?
El akarom adni de nem tudom kipróbálni őket. -
Sonja
nagyúr
Valószínűleg "meghalt" a nyomtatóm. Egy Canon Pixma MP510 multifunkciós nyomtató, amit még 2006. December 6-án vásároltam. A pontos hiba az, hogy nem akar már feketét nyomtatni. A színeseket használja, és azt szépen nyomtatja is, de feketét már nem. A patron félig van, és kb. 2 hónappal ezelőtt nyomtattam vele utoljára, nem volt gond. Ma viszont már nem nyomtatott. Az utóbbi másfél évben már igazán csak a feketét használtam, mivel szövegeket nyomtatgattam. Próbáltam (fúvóka)tisztítást, mélytisztítást, ami után nyomtattam egy tesztoldalt. Ilyennek kellene lennie, de a felső PGBK résznek csak a felső fele látszik, az alsó nem. Beszáradt volna? Oké, 10 év után ez nem lenne meglepő.
Kicsit szomorú vagyok, de abszolút kiszolgált, szóval nem olyan nagy gond végülis.
Ha annyi, akkor veszek egy lézert. Köszi!
-
spiritex
veterán
Sziasztok, az mit jelent, ha a HP Officejet 7612 WF nyomtatóm utángyártott patronokkal úgy nyomtat kb. 2 hónap után, hogy a homogén cyan, magenta és a sárga színben 1.5 cm-enként egy halvány csíkot húz, ill. a magentában és a sárgában némelyik halvány csík nem fehéres, hanem cyan-os színű? A fejtisztítást már 3x végigcsináltam, jobb lett, mert több csík volt előtte (fél cm-enként volt), de a 1.5 cm-enkénti halvány csík és a cyan-os csík megmaradt?
Ennyi idő alatt tönkre tudott menni a fej és gyári patronokkal valószínűleg megmaradna a hiba, hiszen nem a patronban van a fej?
Előre is köszi! -
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo #13324 üzenetére
Helló, kösz a választ!
A lényeg hogy én mindig úgy tenném be, hogy ahol beszívja ott kezdődik az érintetlen etikett, és mindig az alsó része hiányzik. Ezt meg lehet oldani nyomtatáskor, hogy kiszámolom hol van az alján címke hogy oda essen a nyomtatás, azaz mindig alulra
A felválást szerintem úgy érted, ha mondjuk neked hiányzik az eleje meg a vége, akkor tényleg sanszos hogy felgyűrődik mondjuk a közepén ahol kezdődik a címke.
Én inkább azon "aggódok" hogy ahonnan a címke lekerült, ott van a hordozó réteg, hogy azt mennyire komálja a nyomtató önmagában amikor átmegy rajta, mivel nyilván kapja a hőt rendesen. Megégni szerintem nem fog, mert azért hőállónak kell lennie, ha egyszer az etikett lézernyomatóhoz is való, nade talán nem arra tervezték hogy szűzen kapja a párszáz fokot.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
mikk2000 #13323 üzenetére
Nyomtató és etikett függő. A veszély az, hogy leválik az etikett és beragad a nyomtatóba -esetleg olyan helyre, ahonnan csak szervizes tudja eltávolítani-. Minél gagyibb az etikett -és minél többször teszed vissza-, annál nagyobb erre az esély. Ugyanezt befolyásolja a nyomtató belső kialakítása is.
Egyébként mi is így nyomtatunk bent, 2-3 alkalommal simán visszatesszük és nem volt még "leválás" -hozzáteszem normális minőségű etikettet használunk-.
Ami probléma szokott lenni, hogy a lézernyomtatók többé-kevésbé háttereznek. Ez egy körnél alig észrevehető, de 2., 3., 4. körben már zavaró. -
mikk2000
őstag
Üdv, talán nem annyira ideillő téma de jobb helyet nem találtam hirtelen.
Vannak lézerhez (is) való etikett címkék, mondjuk olyan ami A4-es méretben van szegély nélkül, és van rajta vagy 10-20 db fajtától függően.
Sokszor van az úgy, hogy akár a fele nincs felhasználva mert úgy jön ki, tehát ilyenkor csak a hordozó réteg marad ott, ahonnan a címke le lett szedve. A kérdés az hogy lézernyomtatóba biztonsággal be lehet-e tenni úgy, hogy a címkés címkés részére nyomtatok? -
Atomantiii
addikt
válasz
Csavarnyuzo #13321 üzenetére
Az előéletét ismerem csak ez a rész a nagy pakolásba elkeveredett, de akkor valószínűleg hagyom én is a francba. Maga a nyomtató tökéletes újszerű állapotban van.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Atomantiii #13320 üzenetére
Őszintén?
Ha ismerném a nyomtató előéletét max. akkor vágnék bele. Egyébként hagynám a francba. Ennyit költeni egy bizonytalan előéletű darabra.... -
Atomantiii
addikt
válasz
Csavarnyuzo #13318 üzenetére
Illetve ha vennék töltőport a tonerhez azt házilag mennyire bonyolult megtölteni? Vagy akkor már szánjam még rá azt a 2-3 ezrest kb és vigyem el oda, ahol ilyennel foglalkoznak? Mármint van rá youtube videó is pl, csak nem tudom bele merjek-e vágni vagy sem.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Csavarnyuzo #13318 üzenetére
Köszönöm
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Atomantiii #13317 üzenetére
-
Atomantiii
addikt
A lézernyomtató ezen részét hogy hívják, amibe belemegy a toner? Angolul photoconductor kitnek írják.
Sajnos úgy tűnik ez hiányzik a nyomtatóból, a toner megvan bár valószínűleg már kifogyott belőle a cucc. Hol lehet ilyet kapni?
-
Primary92
senior tag
Érdemes lehet használtan venni valami komolyabb nyomtatót, egy új olcsó gép helyett?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
HP Photosmart 3310-em sajnos már egyáltalán nem tud nyomtatni feketét, és színesnél is rosszak a színek. Lehet valamit kezdeni még vele, vagy érdemes lenne lecserélni? Ha igen, mire? Sokáig nem használtam, új patron nem oldotta meg a problémát.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #13305 üzenetére
Közben megvan a hiba.
-
Atomantiii
addikt
Van valakinek közületek Lexmark E260dn lézernyomtatója?
Ki van belőle véve a toner, de akárhogy rakom vissza sehogy se akart teljesen stabil lenni hanem simán lötyög a nyomtatóba. Az úgy normális?
Mert pl van a műveletről egy videó, de ott ez pont nem látszik, hogy mennyire tud esetleg mozogni.
Bár valószínűleg már üres a toner, csak mágis ellenőrizni szeretném.
-
superg
senior tag
válasz
betyar1974 #13295 üzenetére
majdnem ilyenem van,havi 1 tesztoldal is elég eredeti tintával,minőségi tinta nehezen szárad de még az utángyártottal se viszem tulzásba a nyomtatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest