Új hozzászólás Aktív témák
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Marci112233 #18733 üzenetére
A direktbe összekötött gépen valami el van állítva a driverben -legtöbbször nem A4 a papírméret hanem letter.
A pirosat kell elvágni.
-
félisten
Kicsit "kacifántos" a beállítása... Javaslom állíts be, hogy minden papírméret esetén, minden papírforrásban (tálcán) keresgéljen, aztán majd eldönti magának, honnan szedi a papírt. 129. oldal (nyomtatáskor kliens progiban ne legyen felülbírálva, ezt ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Borisz76
veterán
Hálózati eszköz aminek kell az IP cím.
Alapbhelyzetben a router osztja az IP címeket egy hálózatban....és ez alapján tud egy csomag eljutni A-ból B-be.
Ha direktben a PC-re van kötve , akkor ez bukik....
Bár a Windows-ban be lehet állítani a hálózati résznél ezt is....
Valami ilyesmi lehet a hiba forrása.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Czimby
addikt
válasz Marci112233 #18261 üzenetére
Köszi, ez eszembe se jutott.
Kicsit jobban után olvasva tényleg sok vele a baj.
Ahhoz képest nálam elment 10evet 😊Találtam 1-2 javítási próbálkozást, azokat megnézem, ha nem jön be akkor új nyomtató.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
margithid
veterán
válasz Marci112233 #18257 üzenetére
Külön van az 5g. De azt nem tudom hol választom ki, hogy melyikre csatlakozzon.
Lehet holnap szerzek egy nyomtatókábelt és megpróbálom összekötni számítógéppel, hátha. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz Marci112233 #18207 üzenetére
Kb. üveggömbből jóslást vársz. A jelenséget akár egy általad is elhárítható dolog is okozhatja, de lehet komolyabb -jelentős anyagi ráfordítással javítható- hiba is. Ezt ennyi infó alapján a gépet nem látva nem lehet megmondani. Ha nem tudjuk hogy kb. mennyi lenne a javítás, akkor hogy mondjunk bármit? Ehhez jön még hozzá, hogy kinek mi az ingerküszöbe egy használt gép javításánál.
Példa: mosógép megáll 5-6 év után. Megkérdez az ember egy szakit. Lehet hogy már a típus és a jelenség alapján azt mondja hogy kuka, de lehet azt mondja hogy meg kell nézni. Megnézi és mond egy összeget. Lesz aki azt mondja rá hogy ok legyen megjavítva, más pedig vesz egy újat. A fekete és a fehér között van a szürkének pár árnyalata.A pirosat kell elvágni.
-
Marci112233
addikt
válasz Marci112233 #18206 üzenetére
Senki sem tud valami érdemi infóval ellátni, érdemes-e foglalkoznom még az 5050-essel vagy inkább ne tököljek és vegyek egy olyat amit linkeltem?
A közelembe lévő szervizt nem érem el. Így távolabb tőlem ugyan, de egy e-mailes kérdésre kapnék választ hogy lehet-e javítani, és érdemes lenne az is jó lenne. (Feleslegesen nem cipelném be a közelembe lévő szervizbe hogy csak simán hazahozzam.) Abba a szervizbe ami hozzám közel van kb 4 éve jártam, és akkor még el is értem őket, de most nem.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Marci112233 #18187 üzenetére
Érdemes felhívni -célszerűen több- szervizt hogy látatlanban tudnak-e egy kb. árat mondani. Ha rá sem kérdeznek hogy milyen tonerek vannak benne, akkor kerüld el őket.
Ha vágják a dolgot -több ilyennel találkoztak már- akkor fogják tudni miről van szó és mondanak valamit -pl. be se vidd úgysem éri meg .
A válasz/ár alapján eldöntöd hogy viszed vagy sem. Ha nem szánsz rá annyit, akkor elkezdesz kísérletezni.A pirosat kell elvágni.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Marci112233 #18185 üzenetére
Semmi köze a chip-hez, ha rákeresel az angol hibaüzenetre bőven lesz találat, megoldás szinte semmi. Kalibrálásnál a gép különböző telítettségű nyégyezeteket tesz fel a színekből az ITB-re és ezt olvassa vissza egy érzékelővel, ez nem fut le rendesen. Okozhatja gyenge minőségű toner, az érzékelő szennyezettsége és még sok más.
Sajnos nem olyan egyszerű az érzékelő tisztítása, lehet fújkálni sűrített levegővel, de az nem az igazi.
Factory reset-et is meg lehet próbálni -hasonszőrű HP modelleknél néha segített-, de nekem olyan is volt hogy rosszabb lett szóval csak saját felelősségre.A pirosat kell elvágni.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Marci112233 #17794 üzenetére
Nézz be előről a résen elemlámpával hogy hányszor fordul a görgő. Normál esetben egyszer kéne fordulnia, de vagy koszolódás, vagy egy relé ragacsos "hangompító" szivacsa miatt többször szokott fordulni és a második papírt túl hamar feltolja ami elakadást okoz.
[ Szerkesztve ]
A pirosat kell elvágni.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Marci112233 #17204 üzenetére
Akkor kb. mindegy. Leginkább azoknak számít akik nagyon nagy mennyiségben nyomtatnak.
A pirosat kell elvágni.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Marci112233 #17199 üzenetére
Ttöbb tízezret nyomtatsz havonta egy géppel?
A pirosat kell elvágni.
-
Marci112233
addikt
válasz Marci112233 #14976 üzenetére
Szerkeszteni már nem tudok, így folytatom a kérdést.
Na most mai napon ismét nem ment asztali géppel semmi. (Win 10 Pro x64 frissen tartva.)
Ezután rákötöttem a laptopomra, és minden megy a nyomtatástól a szkennelésig. azon Win 7 Ultimate x64 van szintén frissen tartva.)
Így szerintem az asztali gépnél a Windows szórakozik velem. Addig eljutottam az asztali gépnél, hogy most már nyomtatni tudok vele, de szkennelő résznél ez a hiba fogad:[link]
Amit ír azt megcsináltam, sőt kábelt is cseréltem de semmi. Sőt az asztali gépbe menő 3 méteres kábelt kihúztam és azt is kipróbáltam a laptoppal és az is jó, tehát biztos az a gép szórakozik.
Mi lehet a gond?
Ha nem jó helyen érdeklődöm, akkor kérem aki tudja, mondja meg hol kérdezzek ennek utána, ahol tud is valaki segíteni.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Bambuszpro
tag
válasz Marci112233 #14324 üzenetére
Van egy ilyen gép alaphelyzetbe állítás opció.Utána csak újraraktam minden hozzá szükséges programot és működött.
[ Szerkesztve ]
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
Bambuszpro
tag
válasz Marci112233 #14314 üzenetére
Megoldotta a windows "részleges" újratelepítése. Köszönöm minden segítséget.
-
Bambuszpro
tag
válasz Marci112233 #14312 üzenetére
Nem hinném hogy az a probléma. Próbáltam a saját gyárival, az előző canon kábelével és egy sd olvasóéval is.
Sajátjával a gépemen lévő összes usb porttal végig próbáltam.
-
Matthew
őstag
válasz Marci112233 #14221 üzenetére
Köszönöm, közben kaptam privátban 2 tippet is, majd felkeresem őket.
-
gabesszg
aktív tag
válasz Marci112233 #14212 üzenetére
Tudnál segíteni, hogy melyik a megbízható hely (bp en esetleg ? )
-
Vangelis
félisten
válasz Marci112233 #14181 üzenetére
Próbáltam több kábellel is...
Nem oldotta meg én is erre gondoltam ...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
zszszs
tag
válasz Marci112233 #14138 üzenetére
Köszi a választ, de nem ez a gond. Nem toldott a kábel, próbáltam 3 másikkal is.
-
spiritex
veterán
válasz Marci112233 #14102 üzenetére
Persze, hiszen a hosszabbítón esik az áramerősség, és lehet, hogy az az 1-2 tized Amper éppen elég ahhoz, hogy ne legyen jó. Szerk.: Mondjuk hülyeség, amit beszélek, mert ezt nem az USB táplálja, mint egy pendrive-ot, de ettől függetlenül szerintem okozhat gondot. Én olyat is olvastam már (hivatalos HP support oldalon!), hogy egy nyomtató azért nem működött, mert nem közvetlenül a falba volt dugva, hanem egy villámvédős hosszabbítóba. Ezek után...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz Marci112233 #14100 üzenetére
Én a webkamerámmal jártam így nemrég, hogy össze-vissza működött 3-asban, 2-esbe átdugva pedig hiba nélkül megy, úgyhogy van rá esély.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz Marci112233 #14098 üzenetére
Másik USB port-ban? Esetleg USB3 helyett sima 2-esben?
-
spiritex
veterán
válasz Marci112233 #14096 üzenetére
Szedd le a driver-t, amit feltelepítettél, és töltsd le innen a Letöltések alól a driver-t és tedd fel azt.
-
x64
aktív tag
válasz Marci112233 #14067 üzenetére
Köszi!
-
spiritex
veterán
válasz Marci112233 #14064 üzenetére
Köszi! Elvileg akkor a HP üresnek fogja mutatni feltöltés után is, de nyomtat tovább. Sajnos nincs nekik HP 651-es utántöltő készletük a HP DeskJet Ink Advantage 5575-ös nyomtatóhoz, de majd írok nekik, hátha tudnak rendelni.
-
spiritex
veterán
válasz Marci112233 #14060 üzenetére
Azt meg tudnád, tudnátok mondani, hogy ezek az egybe patron és fej nyomtatók (tehát amikben egy fekete patron és egy 3 színű patron van ) honnan tudják, hogy mennyi festék van a patronban? Úgy olvastam, hogy megközelítőleg becsülik a tintaszintet a kilövelt cseppek száma alapján, de mi van, ha az ember kicseréli a patront egy újra vagy feltölti a régit? Ezekben úgy tudom nincs chip, akkor mégis hogy újítja meg a tintaszint kijelzést csere/töltés után?
-
-Solt-
veterán
válasz Marci112233 #14054 üzenetére
Szuper, akkor ezek szerint ehelyett lehet használni után gyártott patront is, illetve ha esetleg beszárad, akkor egy cserével megoldódik a probléma... Köszi!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Marci112233 #14036 üzenetére
A beszáradás egyébként a patront érinti, vagy magára a fejre szárad rá a festék? Ha nagy hülyeséget kérdeztem, akkor elnézést!
spiritex: Köszi, megnézem!
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Marci112233 #14033 üzenetére
Előfordul, hogy 2-3 hétig semmit nem nyomtatok rajta, valószínűleg ez nyírta ki ezt is... ennek fényében viszont akkor nem igazán tudom merre tovább... A színes nyomtatás nem feltétel, néztem is mono lézer nyomtatókat, de azok is drágák.
spiritex: Azt honnan lehet tudni, hogy egyben van-e a fej a patronnal? Mindenképpen 20K alatt akarok nézni valamit, a drágább készülékeket egyszerűen nem használom ki. Ezt néztem ki: [link]
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Viper26
nagyúr
válasz Marci112233 #14002 üzenetére
Utángyártottnál hátrány ha chipes?
Mert ha jól emlékszem a gyári nem az.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
WiZARD
addikt
válasz Marci112233 #13942 üzenetére
Pár hete töltöttem egy külső tartályos Epsonba tintát. Véletlen ment az ujjamra, próbáltam lemosni, kevés sikerrel, kb 4 nap volt mire lekopott, rendszeres kézmosás mellett.
Illetve rákeresve is találtam némi infót arról, hogy vannak vízállóbb tinták, de konkrétumot erről a Canonról nem találtam, ezért kérdeztem.(Borítékra cimkét akarok nyomtatni, fontos hogy vízálló legyen. Persze le is ragaszthatom átlátszó ragasztóval, vagy lézerrel is tudom nyomtatni, de legkényelmesebb az lenne, ha a mostani nyomtatóval is jó lenne)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz Marci112233 #13940 üzenetére
Kis viztol ne mosodjon el teljesen a szoveg.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
peter889
őstag
válasz Marci112233 #13931 üzenetére
Ok.
Meg fog tenni minimum 200 km-t. Még ha házhoz kézbesítéssel is lenne, nyilván lemegy a hőmérséklete a hajnali minimumra - nem hinném, hogy a szállítóautók csomagterét éjszaka fűtik. És úgy tudom, éjszaka van a szállítás.
-
jozsi252
veterán
válasz Marci112233 #13930 üzenetére
Persze tudom, ezért is írtam le hogy "De persze hogy lehessen ajánlani valamit, tudni kellene egy napi vagy havi nyomatszámot."
Én épp ezért adtam el az Epson L365 nyomtatómat mert ritkán használtam, és a fúvókáknak nem tett jót. Azóta egy lézeres Canon i-Sensys MF232w-t használok nagy megelégedéssel. Legalábbis mióta a 2. megjött, mert 1. gyári hibás volt.
De ha napi szinten nyomtat 5-10-20-50 oldalt akkor mindenképp jobban megéri ez a Epson szerintem. De én csak javasoltam, a hozzáértők majd megmondják.
iPhone 16 Pro Max
-
peter889
őstag
válasz Marci112233 #13926 üzenetére
Köszi szépen a választ. Venni akarok egyet a neten. Sztem teljesen jól írod. Szóval a dokumentáció szerint a tárolási hőmérséklet alsó határa a 0 fok. De a téli hidegben a szállítást sem lenne könnyű megoldani 0 fok felett.
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz Marci112233 #13927 üzenetére
Epson L szériánàl egy fullra töltött szettel sokkal több kijön mint 4-500 oldal. És a gyári kellék hozzá a tonerhez képest szó szerint filléres tétel.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz Marci112233 #13923 üzenetére
Hàt jó persze, csak írta hogy gazdaságos legyen, ergo talán(??) sokat akar nyomtatni. És akkor már jobban megéri egy L szériás nyomtató.
De persze hogy lehessen ajánlani valamit, tudni kellene egy napi vagy havi nyomatszámot.iPhone 16 Pro Max
-
addikt
válasz Marci112233 #13913 üzenetére
Értem.
Internetes rendeléssel milyen boltot ajánlanátok, honnan vegyem?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Marci112233 #13811 üzenetére
ezt nyilván én is megtaláltam, de mivel a gyártói driverek 80%-a bloatware rend szerint, ezért jöttem kérdezni, hogy vajon kell-e ebben az esetben erre vigyázni, és ha igen, melyik verziót kell feltenni (mert van több is)
szóval igen, gugli a barátunk, de a kérdésem azért egy kicsit mélyebb víz volt ennél
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13776 üzenetére
Üzit szokott engedni hitelesítés nélkül is. Nincs neki teszáma? Nem akarják az égiek, hogy nyomtatópatronokhoz juss!
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13772 üzenetére
dobj rá egy pm-et aztán majd válaszol... (lehet, hogy rajtukmaradt a készlet)
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13768 üzenetére
Attól, hogy nem boltban veszed az eladó adhat rá garit (vagy kérhetsz is). Hány db patronja van?
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13765 üzenetére
Hét én a tintás dolgokkal így nem merték kísérletezni. Ha ilyenben gondolkoznék, akkor megkérném az eladót, hogy nézzen rá (ez bizalmi kérdés is egyben)...
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13745 üzenetére
Igen, azért írtam ,hogy szerencse is kell hozzá, és ha nem sürgős a dolog akkor meg igen, miért ne próbálnál rá...
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13743 üzenetére
Próba-szerencse. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha kellően alacson az akkor sem bitzos, hogy elkelnek a dogok, bár ne így legyen! sok sikert a nyomik eladásához!
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13740 üzenetére
Akkor nincs mese így kell meghirdetni, azzal nem vesztes semmit ha fut egy hirdetésed.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13738 üzenetére
Hát ez így neccesen hangzik, márint, hogy nem 100% biztos, hogy 100% működik (csíkozás+színek).
[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13736 üzenetére
Ok. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül e teljesen felélesztened. Mi a terved vele ha öszzejön?
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13731 üzenetére
Csak azt ne mond, hogy a melegtől oldódott fel a patronba száradt tinta!
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13727 üzenetére
Nálam pont az volt a baj, hogy nem a tintapatron száradt be hanem a nyomtatónak egy alkatrészébe a tinta, amit miután nem tudtak kioldani vegyszeresen az egész egységet kellett volna cserélni, ami meg nem érte volna meg.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13725 üzenetére
Nálam a fuvókát dugította el mindig, egészen odáig ment a huza-vona, hogy már nem lehetett kiodani. Egy fejcsere meg annyiba került volna, hogy inkább megtértem.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13722 üzenetére
Nálunk is ez a helyzet, mármint ugyan nincs kikapcsolva de ritkán nyomtatunk. Ezért is tértünk át anno tintásról lézeresre, mert az mindig beszáradt.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13719 üzenetére
Abban biztos voltam, hogy van valami megoldás erre, nehogy úgy járjanak az emberek mintha az egész ház egy belső hálózat lenne. Miután végztek a nyomtatással hajnal 4-tájékán nyomják a csöngőt, hogy jöttek a lapokért...
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13708 üzenetére
Hát nekem egyelőre csak egy mezei 600X600-as van de majd ha eljő az idő, egy nyilván "sokkal" jobbat szeretnék majd beszerválni. Ezért kezdtem el ezen a jelenségen gondolkozni!
-
SPeti1984
senior tag
válasz Marci112233 #13706 üzenetére
Én meg azt néztem hogy utángyártott a samsunghoz már 3-4 körül kapható míg a xeroxhoz 6-7 között.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13703 üzenetére
Akkor mond azt, hogy kíváncsiságból érdekelne, hogy meddig "áll el" az általa töltött toner, van e szavatossági ideje?
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13701 üzenetére
A szervizeseket nem lehet meginterjúvolni a kérdésben? (aztán megosztod velünk is, hogy mi az okosság)
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13699 üzenetére
Egy év alatt biztosan nem megy tönkre! Én is így szoktam. Többet veszek egyszerre. Bár most éppen nincs itthon azon kíüvl egy sem ami a nyomiban van mert lusta voltam utánanézni, hogy hol a legmegérősebb. Szerintem ezeknek nincs is lejárati idejük (bár erre nem esküdnék)
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13696 üzenetére
Igen, az ilyen mechanikai dolgoknál sokat tud segíteni a tisztogatás, + egy kis kenés. Az jó ha "csak" ennyi volt az annyi. Azért a munkadíjra gondolom nem volt bőr a képén sokat felszámolni ha "garis" volt még nála a gép.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13694 üzenetére
Korábbról ennek a folytatására lennék kíváncsi, hogy hol tart most a dolog:
"Bár mivel vittem azt a tesztoldalt is amit még 7.hó 25.-én ők nyomtak ki vele meg amit én 12 hó.31.-én, és mikor látta a szervizes, hogy náluk volt nyomtatva, plusz a nyomtató hátán még a matricájuk is fent van, pár másodpercig szóhoz sem jutott, mivel a papír megmondta nekem is pontosan hogy 82 lapot nyomott ki azóta.És akkor pont ugyan ez a két ok miatt volt bent mint most is.
Kíváncsian várom mennyit mernek majd kérni a javításért. Elvégre lézernyomtatónál 82 oldal lópikula." -
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13658 üzenetére
És mi a helyzet ezzel a problémakörrel?
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13689 üzenetére
Nekem itt az a furcsa, hogy win7 alatt sem megy, mármint, hogy nem érzékeli a nyomtatót az usb. Érzékel egyáltalán valamit a laptop usb-n?
Nálunk is ilyen szoftveres probléma volt a gond (de az canon, ami szintén 1000 éves). Túrtam hozzá a neten (angol fórumokon) egy többek által javasolt konkrétan a mi nyominkhoz "való" programot és onnantól mintha megújult volna, már nincs vele semmi gond!
[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13658 üzenetére
Gyanítom, hogy meg lehett volna valahogy szervizelni, de erre csak utólag (forumok olvasása után) jöttem rá... szerintem a gazdasági érdekeire hallgatva azt javasolta, hogy most már nem érdemes tölteni... (ma már nem is náluk veszem az utángyártott tonert)
Nem tudom... de a 82 lapnyi nyomtatás utáni probléma (ismétlődés) nekem garancia szagúnak tűnne (+ 1 elnézéstkéréssel megtoldva)
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13654 üzenetére
Ezt megértem. Az utángyártott toner nagy lutri én is addig töltettem amíg tönkre nem ment... Azután elfogyasztottam egy-kettő utángyárottat amíg meg nem találtam azt amelyik használható kategória.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13652 üzenetére
Azért ütött szöget a fejembe a kérdés mert ahogy néztem a tonereket úgy láttam, hogy van olyan
"gazdaságos csomag" amelyiknél +1 fekete tonert adnak. Így szerintem csak úgy áll össze a kép, hogy ha tudja csak azt az egyet is önmagában használni (pl. ha mindegyikből kifogyott a por). Vagy még azt tudom elképzelni, hogy hamarabb fogy ki a feketéből (ezért kérdeztem, hogy a kifogyásban van-e sorrendiség).Amúgy úgy látom, hogy a linkelt oldalon most akciósan 7500.- ért vannak tonerek (+1500.- a szállítás).
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13650 üzenetére
Tehát lehet használni "fekete-fehérként" (is). Köszönöm az infót!
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13637 üzenetére
Mennyire költésges a fenntartása, azaz a tonerek mennyire egyszerre szoktak kifogyni, vagy ez nagyon attól függ, hogy miket nyomtatsz?
Működik csak feketével? -
andraskav
csendes tag
válasz Marci112233 #13635 üzenetére
Köszi a választ, de ha mégis tintasugaras nyomtató mellett maradnék, mert azért szeretnénk itthon fotókat is nyomtatni melyik géped ajánlanád, ami multifunkciós és jó a dpi felbontása képek nyomtatásához.
Köszi.