Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na ja...mindent a kedves vevőért
de a honlapot pl.majd azért tölteni is kell fel anyagokkal,és abban már azért kell majd a segitség,én csak az alapot hoztam létre...és mivel mindenki admin a klánból,hát ne fogja vissza magát
én is gyúrok a témára,de mivel alapvető dolgok nem ismertek a php-ból,elég nehéz.de megteszek mindent,hogy ez ne igy legyen...ennyi futotta mára.és mi is örülünk neked.meg mindenkinek,remélem marad ez a hangulat,és még majd Gyiku is csatlakozik..a többi kiderül ezután
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a honlapot pl.majd azért tölteni is kell fel anyagokkal,és abban már azért kell majd a segitség,én csak az alapot hoztam létre...és mivel mindenki admin a klánból,hát ne fogja vissza magát
én is gyúrok a témára,de mivel alapvető dolgok nem ismertek a php-ból,elég nehéz.de megteszek mindent,hogy ez ne igy legyen...ennyi futotta mára.és mi is örülünk neked.meg mindenkinek,remélem marad ez a hangulat,és még majd Gyiku is csatlakozik..a többi kiderül ezután