Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovcsrob
tag
Én arra leszek kíváncsi, hogy lesz e ismert hiba lista a a driver letöltési oldalán. PL eltűnő egérkurzor, alkalmazás ablakok (bezárásig) egy helyben maradó részletei.
Több monitoros környezetben lesznek e érdekes anomáliák: PL random jelvesztés. Kikapcsolt monitor visszakapcsolás után fel lesz e ismerve mindig. (bár ez win sara is de ugyanaz az állapot fogad e a másodlagos megjelenítő visszakapcsolása után, mint amit kikapcsoláskor hagytam)
Fog e működni az egykattintásos driver frissítés. Vagy minden frissítés DDU val indul.
Ha ilyenek nem leszek, akkor max azért várom meg az AMD t hátha nagyon jó lesz és az NV emiatt még enged picit.
Hogy őszinte legyek 5-10% fps eltérést észre sem veszek. De ha vacakolás, összeomlás van, az nagyon idegesítő tud lenni főleg egy 170Eft os hardvernél. (3070 et néztem ki.)
Simán kifizetek 20% felárat ha beteszem és megy. (amikor végre nem dolgozom, akkor szórakozni akarok. Felhőtlenül. És mivel ezen a gépen dolgozom is (elég sokszor) ha ez nem megy zökkenőmentesen... és mivel felhasználó vagyok, nem érdekel, hogy ki hibázott és mivel akad össze. Oldják meg közösen nélkülem. Nekem meg csak legyen jó!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest