Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
Na bekerült az 5700X3D, nem nagyon vagyok ettől eldőlve, sőt kicsit csalódás.
Benchmark --> COD BO6 --> Fps-re ugyan azt hozza mint az 5700X tuninggal, a min/max/avg total ugyan az.
Forza Horizon 5: Itt is total ugyan azok az Fps-ek, semmi változás.3DMark Timespy: itt 1000 pontot buktam, 21233-ról 20270-re csökkent az össz pontszám, jó ugye a CPU freki miatt gondolom, de a grafik score is -100 pont.
Nem Throttlingol a proci, mert 70 fok a max a tesztek alatt.
Hol van itt az előny? oké ez még csak egy default beállítás, ahogy bekerült, az 5700X meg PBO+200Mhz meg -25Co, de akkor is. Valamit rosszul állítottam be?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest