Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
gainwardgs #9499 üzenetére
Ezt én nem nevezném rossznak. 300-400 fps, 90-98% gpu usage.
Mutasd a saját videódat.
Amúgy meg az 53x még elbírna pár lépcsőt. RPL simán jól érzi magát 56-58x-en.
Sokan jobban odacsapnak neki, de az már butaság.
Ez egy 300-as limittel totál egyenes lenne. Kérdés ugye az igény. 360Hz-es monitort kiszolgálni kell a proci. Mondjuk itt grafika nagyon nincs, de az fps huszárokat nem is érdekli.
Nekem a 144 bőven jó, elégedett vagyok vele. Nem is lövöldét játszom ha játszom. -
zebra_hun
veterán
válasz
gainwardgs #9496 üzenetére
Csinálj ram/cache oc-t. Az gyorsít. Ha beesik, akkor gyenge. Én nem használom 235 fps-en, mivel 165Hz ez a vacak, csak kipróbáltam, hogy menne e.
-
zebra_hun
veterán
válasz
gainwardgs #9494 üzenetére
Én 4k maxi grafikára írtam, nem mindegy.
Ha 240 fps a cél, oda piszkosul kell a cpu.
4k maxed out az ~120-140 fps minden mai játékban. Jóindulattal.
Oda édes kevés a 13600k, ha ez az fps a cél.
Ezek nézőpont kérdései mind.
240Hz (235 fps limit) azt nem egyszerű elérni. Főleg úgy, hogy drop sem legyen. Tehát legalább az 1% low fps is stabilan megmaradjon.Nagyon fontos megnézned, hogy a drop gpu vagy más miatt van. Ha a gpu 95% felett van, akkor a gpu miatt esik. Az nem olyan "csúnya", mint amikor nevezzük cpu limitnek (bár nem tudni), amiatt esik. Olyankor a grafika levétele nem segít. Rakhatod te azt 720 low-ra, akkor sem lesz több. Ez a rosszabbik.
Annyira nem off, hiszen a 3080ti az ~4070ti, így be merészelem tenni a Battlefield 5-ben készített, 235 fps limites videót.
Gpu éppen nem éri el az elhasalás küszöbét. Közel jár, de még szerencsére nem 95%.
Ezért is van meg a megálmodott 235 fps, 1%-ban is.
1440 BFV gameplay.
Direkt bementem a darálóba, hogy ne az eget bámulva legyen. Effektek, minden kutya füle max-szon.
Bf pedig igenis cpu zabáló, grafika pedig minden max. Nem röhögni, én csak a tuningjaimat tesztelem, nem különösebben érdekel a játék. Balfék igen. -
zebra_hun
veterán
Biztos vagyok benne, hogy nagy igrás lesz látatlanban.
Én az AMD-ket nem ismerem, így tanácsot tőlük kérj.
Intel vonalon lefestem az összeset, de az AMD is nagyon jó.
Sajnos olyan teszteket amiből le lehet vonni sok mindent, itt a ph-n nem láttam.
HUB, TPU, stb. pedig nem érdekelnek, mivel totálisan falsch.
Nem mind, de ha egyszer is hibáznak, márpedig hibáztak, az hitelét vesztette.
X3D procik játékban nagyot mennek. Nem kell kepeszteni velük mint a konkurenssel. De nekem pont az tetszik. Kepesztés nélkül unalmas lenne
Remélem megtalálod a terveid benne -
cucka
addikt
válasz
zebra_hun #9491 üzenetére
Igen, eléggé rácsavarodtam most a témára.
Nemrég megvettem a 4070 supert, és tényleg szuper kártya, de egyből látszott, hogy itt az ideje gépet cserélni alatta.Már megrendeltem az új konfigot, Ryzen 9700x procit lesz benne. X3D proci sokkal drágább lett volna, valahol meg kellett húzzam a határt költségekben, és szerintem ez is elég lesz ehhez a gpu-hoz.
-
zebra_hun
veterán
A 9600k az sajnos biztosan nem fogja megmozgatni a 4070-et. Ez a hobbim, szinte minden cpu-t megvettem Intel oldalon tesztelésre.
Alapot is lemértem, de az sosem érdekelt, hanem az oc, azaz mit is lehet kihozni belőlük.
Az a proci látatlanban is valóban cpu limites lesz mindenféle oc-kal sajnos.
Láttam a neved a cpu hsz-okban, valóban megváltás lenne egy erősebb, gyorsabb proci.
Jelenleg a 9800x3d valóban nagyon jó, de az ára is.
Abban a főkötekedőnek igaza van, hogy az 1080p-s tesztekben kell tudni olvasni. De azok csak 4090 mellett állják meg a helyüket.
4070 mellé nem indokolt a 9800x3d, bár én azt venném. Az jó sokáig kiszolgál, de költséges.Adam:
Gainward-dal mi az átlagos dolgokat teszteltük. A 4070, 3080 jobban elterjedt, mint a csúcsragadozó.
Ezen a szinten ennyit számít a cpu. Jobb gpu-val többet. De 100.000 emberből 3-nak van 4090-e. De a legjobb, ha a legjobb van a gépben. -
cucka
addikt
válasz
zebra_hun #9485 üzenetére
Cyberpunk elég cpu-igényes, főleg azokon a részeken, amiket a kiegészítőben adtak hozzá.
Nálam i5-9600k és egy 4070super van, szóval nem egy nagy rejtély, hogy hol a szűk keresztmetszet. Ha felrakom a crowd density-t high-ra (ez a beállítás a cpu-t gyilkolja) akkor bezuhan az fps, nem is kell megmérnem, szabad szemmel is jól érzékelhető.
már úton van az új konfig, kiváncsi vagyok, mennyit fog dobni az élményen, amikor rendes procival ki tudja futni magát a 4070s
-
zebra_hun
veterán
Igen, sok minden lehet. Ahogy rágyúrok mondjuk a ram oc-ra, azonnal megy az fps feljebb, ha a gpu nem 100%-on teker. 100-nál már mindegy.
Van cpu limit nem azt mondom, de sok esetben egyből kimondani hogy cpu limit, felelőtlen. Egyszerűbb biztosan. Pl egy gyors nvme sokat segít a min fps-eken.
Mindegy, nem ezért jöttem ide.
Gainward-nak köszönet a tesztekért.
Jól megmutatta, hogy a 2 cpu pont ugyanolyan, hiszen pontosan ugyanannyi fps-t adnak.
Pedig nem. Csak a 13600k elég ebben a játékban ehhez a gpu-hoz. Kihozza a max-ot.
720 low-on mérhető ki csak a különbség.
Cyber-t nem ismerem, de nem találkoztam abban a röpke 5 percben sehol cpu limittel amíg kipróbáltam.
De fontos tudni, hogy egy 3080 vagy egy 4070 kártya igen gyengusz. Ezeket nem nehéz gpu limitre vágni.OMG:
OK, vettem. Én sem társalgok veled, hiszen nem érted akkor mégsem. Szép hétvégét az agymenésedhez.Adam:
Tudom, de ha sosincs olyan? Mindegy, nem fontos. Én a 14900k-nál sosem láttam olyat.
4090-nel sem látnék, feltételezem. -
4264adam
veterán
válasz
zebra_hun #9480 üzenetére
Ha a CPU átlagban 80% terhelésen van akkor lesznek a játékban olyan részek ahol fel fog ugrani a kihasználtság 100%-ra. Ebben a pillanatban a CPU el van foglalva a saját számitásaival teljesen és nem marad tartalék ekkor csökken a GPU 100% tekerése —> CPU limit , FPS dropp
-
cucka
addikt
válasz
Hát itt a gpu-dat ki tudod hajtani 100%-on, szóval egyértelmű a kotta.
De ha például olyanod van, hogy a CPU 80-90%on teker, a GPU meg 80% körül, akkor milyen limited van?
Mert én ezt látom magamnál a cyberpunkban.
Költői kérdés, egy régi proci és egy új gpu, tudom, hogy a cpu limitál. Csak példa arra, hogy azt megmondani, hogy egy ilyen komplex párhuzamos rendszerben mi a szűk keresztmetszet, az nem mindig egyszerű. Memória, hálózat, diszk ezek is mind lehetnek bottleneck-ek adott esetben. -
omfgk
veterán
válasz
Nem gond. Úgyse maradt meg benned bármi amit leírtam. Teljes reset volt minden párbeszéd között...
Pedig én megértettem ,hogy téged mért korlátoz a vga. És miért a 720p benchmark és társai. Meg a tényleges összehasonlíthatóság, hiszen nem tudunk ugyanolyan custom scene-t tesztelni mint a tesztelők.
Na mindegy. Gondoltam tényleg beszélgetünk.Egyre kevesebb emberrel lehet itt a PH-n is.
-
bobalazs
nagyúr
Várjatok hozok popcornt.
-
omfgk
veterán
válasz
zebra_hun #9477 üzenetére
Értem, képzeld el. Te is, olvasok. De a játékok 99% gpu limites. Nekünk, igényeseknek.
Fostalicska grafika nem hat meg.
AMD-nél van cpu limit lehet. Nem tudhatom, mivel nincs.
Intelnél nem ismerjük azt a szót
Nincs az értelmező kéziszótárba "cpu limit"A szint nem éppen megfelelő. Rád hagyom.
Jó fogcsikorgatást az Intel topikban.
Csak tudnám mire a nagy tudás, amikor te magad írtad többször ,hogy nem is játszol. Látszik. Egyik baromság a másik után. -
-
zebra_hun
veterán
válasz
gainwardgs #9474 üzenetére
Úgy illik, ha megosztom én is a képeket.
Teljesen jól látszódik, hogy az 1440 Very High esetén mivel 2 teljesen egyforma videokártya, mindkét eredmény megegyezik.
1080High esetén egy picivel már érződik a cpu különbség, de végig 100%-on megy a teszt alatt a gpu. Az rossz sajnos, azaz a gpu édes kevés itt is.
720 low-on már inkább számít a cpu, de sajnos ott is vannak szakaszok, amikor 100% a gpu terhelés.
Amikor ilyen 80%-on teker, az nem helyes elnevezés, hogy cpu limit. Az agyuk a cpu limit, az.
Bármi lehet, ugyanis a ram oc sokat dob, mégsem hallottam sosem, hogy ram limit.
Cache oc is dob, mégse hallottam, hogy cache limit.
Helyesen fogalmazva, sok helyen már nincs gpu limit 720 low-on.
Proci topikba viszem a képeket.
Hihetetlen, hogy sokan azt hiszik, hogy le kell mérni vmit 4k-ban...
0, azaz nulla fps különbség lesz.
Ez itt életszerű, hiszen egyikünknek sincs csúcs gpu-ja, ezek átlagos vackok. Pontosan ugyanúgy, ahogy sokaknak.
10400f is csinál ennyi fps-t. OK, a 13600k és a 14900k elég közel van egymáshoz, de tisztán látszik, hogy semmi értelme a csúcs prociknak az ilyen, mondjuk úgy, szép grafikáknál.
Csúcs proci azoknak kell, akik piszok sok fps-t akarnak, és magasról tesznek arra, hogy egy ocsmány, gagyi grafikát néznek.
Ráadásul a 14900k totálisan lefogva, irgalmatlan negatív oc van, mivel bődületetsen sok fps-t produkál.
Itt az Asus Default eredménye, itt sem oc, sem pedig dc nincs. Ez az eredeti, gyárilag megálmodott eredménye. De túlságosan sok, így visszavettem. Így is rengeteg.
[kép]OMFG:
Értem, képzeld el. Te is, olvasok. De a játékok 99% gpu limites. Nekünk, igényeseknek.
Fostalicska grafika nem hat meg.
AMD-nél van cpu limit lehet. Nem tudhatom, mivel nincs.
Intelnél nem ismerjük azt a szót
Nincs az értelmező kéziszótárba "cpu limit" -
omfgk
veterán
válasz
zebra_hun #9475 üzenetére
A 13600k kinyomja a belét a 6090ti-nek is normális grafikán.
Miért nem rögtön 8090Ti Super?
Sikerül átesni a ló túloldalára. És nem a jobb vagy baloldalára gondoltam, hanem a hátsó felére.
Már bocs, de érződik ,hogy nem baszol el elég időt az életedből játékra. Ezt már szerintem említettem neked.
A 13600K már most is kevés egy 4090-hez sok embernek, méghozzá 4K-ban.
Átfogalmazom, mert a végén még bántom az Intelt.
Egy 7600x már most is kevés egy 4090-hez sok embernek, méghozzá 4K-ban.Ez továbbra is kurva egyszerű matek. De egészen triviális. Sok játékban a 7600x nem tud annyi képkockát kiizzadni magából ,hogy a 4090 által kikönnyezett fps görbe, a különböző beállítások garmadáját ábrázolván, tudja olyan ponton keresztezni a 7600x görbét ,hogy a tulaj elégedetten csettintsen nap végén, hogy ez a kép bizony folyik. Szalad.
A kulcsszavak.
Sok ember, sok játék. Tehát igény és játékfüggő.
Zero Dawn sose volt cpu limites. Nem tudom mi ebben a fura.
Egész fasza kis Playstation portolás. Ahogy a Forbidden West is.A Zero Dawn az elején volt kicsit döcögős, de azon patch-ek segítettek, nem brute force.
-
zebra_hun
veterán
válasz
gainwardgs #9474 üzenetére
Köszi, tudom.
Pontosan arra kell. Ezt az agyatlanságot ami megy mostanában.
Cpu-t mérni úgy, hogy nem is mérik a cpu-t.
Mi itt most a videokártyát mértük.
4070ti=3080ti
1080p High is megegyezik sztem.
720 low-on esetleg kijön a különbség a procik közt.
Egyszerűen nem csak ezek, de a 4090 is egy ócska, gyenge, hulladék fos.
A 13600k kinyomja a belét a 6090ti-nek is normális grafikán.
Itt még rt sincs, de annyira nehéz grafika, hogy elhasalnak.
Pedig a procit is terheli, pontosan full város, npc...
Mindjárt összerakom őket, de nem hinném hogy ide, majd a helyére.
Köszi szépen -
zebra_hun
veterán
válasz
gainwardgs #9472 üzenetére
Van még kettő kérés feléd
Persze ha nem gond, van időd rá.
Kellene egy 1080 High, és egy 720 low. Így ahogy ezt, semmi FG, DLSS, csak nativ.
Legyőzi a 3080ti-t
Kell a kísérletemhez.
-
zebra_hun
veterán
válasz
gainwardgs #9470 üzenetére
Ezerszeres köszönet
-
zebra_hun
veterán
Üdv. Topiklakók!
4070ti-vel mért vki Horizon Zero Dawn Benchmark-ot?
Érdekelne egy 1440 very high preset-es mérés, de alapból dlss van a very high-on.
Azt át kéne billenteni, hogy nativ legyen. Se fg, dlss, de dlaa/taa sem kell.
Nem életbevágó, csak méregetünk. Jó lenne a 4070ti/super eredménye.
Jó a mostani, első verzió is, ma jött ki javítás. Az még nincs meg.Köszi, bocs a zavarásért.
-
bobalazs
nagyúr
-
tomgabor
senior tag
Valaki tudja mi okozhatja azt a hibát ha nem talál az nvidia illesztőprogram kompatibilis grafikus hardvert? A régi GameRock-al volt ilyen gondom, mivel most akciós be akarok próbálni még egyet hátha annak jobb a ventilátorra.
Phoenix-et simán felismerte a driver és újat is engedte feltenni, de a GameRock már nem. Mindkét gépemben ezt produkálta.
-
TigerDzsó
tag
Nem tudom bárkinek hasznos lesz -e az információ, de azért off-ban megosztom.
ASUS ProArt GeForce RTX 4070 SUPER OC - 589€ notebooksbilliger.de-n.
Árukeresőn 299k körül indul. -
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Aki beregisztrálta a Zotac kártyáját plusz garancia miatt kapott vissza valamit az automata e-mailen kívül? -
F.B.I.
veterán
Üdv!
Gainward Ghost 4070, mennyire csendes egy pici UV-al? Afterburner kell hozzá?
Lenne egy jó ajánlat vételre. -
hát úgy vélem, hogy fogalmam sincs
Az OG verzió nem csak annyi, hogy a korábbi 3090 Ti hűtését kapja meg, hanem konkrétan mintha az átdolgozott pcb-jét is. A 24 GB-ra tervezett ram kiosztás és pár alkatrészből legalábbis erre következtetek. Azán most ez jó vagy nem jó nekünk, biztosabb e a teljesen újragondolt "sima" Ti S OC... Lehet valóban az amelyik olcsóbb.
https://www.nexthardware.com/recensioni/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3090-ti-oc-edition-1577/4/#9448 koxx köszönöm az ajánlást
Tetszetős és igazán impozáns darab.
-
A DLSS quality 1440p-n 1707x960 felbontásban renderel, ami 20%-kal kevesebb pixel, mint az fHD, szóval elvileg még lehet ugyanannyi is az fps, mint 1080p-n. Persze ez azt is jelenti, hogy a DLSS kb 20%-kal kevesebb fps-t ad a natívhoz képest (vagyis ha ténylegesen fHD-ban renderelne, akkor nem kapnál ugyanannyi fps-t).
-
tomgabor
senior tag
Már ha a game támogatja a DLSS-t és működik ahogy kell. Én nemrég váltottam 1080p-ről 1440p-re, mert 1440p magas Hz a standard már. 2070 Super bőven elég lett volna még pár évig, 100-120 FPS volt MMO-ban amikkel játszom, most épphogy megvan 60-70 FPS, DLSS van de egy FPS-el sem ad többet.
-
PuMbA
titán
Az 1440p igazából semmivel sem jár több igénnyel, mint az 1080p
1440p Quality DLSS-sel ugyanannyi sebességed van, mint natív 1080p-vel, de valamivel részletesebb lesz a kép, mert ugye a TAA megoldások jobban mosnak ilyen alacsony felbontásnál.
Nyáron váltottam 1080p-ről 1440p-re, nem kellett hozzá VGA-t cserélném. Szerintem ma már az 1080p emiatt nem éri meg, én nem bántam meg a váltást, mert jobb.
-
elnézést, kicsúsztam az előző szerkesztéséből:
360E -ért tudnék ASUS GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC Edition -t,
ennek ellenében melyik másik Ti S OC-t ajánlanátok ? -
válasz
SkyTrancer #9424 üzenetére
Most akkor melyikre is gondolsz? Az OG verzióra? Nekem az tűnik legózottnak, bár az általad említett VC hiányát nem vélem felfedezni. Ráadásul az OG verziónak van egy extra bordája is (a fekete) pedig kevesebb a VRM.
- és igazad van! Most találtam redditen, 4090 OG témát.
-
-Rolika-
senior tag
-
GFerr56
aktív tag
Sziasztok!
Friss probléma, eddig minden rendben volt...
Az fps megvan, de 600 MHz órajelet, és 2400 MHz memória órajelet olvasok ki a monitorozókból!
4070 Ti SÜdv
-
thomasrc
tag
válasz
-Rolika- #9439 üzenetére
Nálam is UTP mellett fut egy rövid szakaszon, az így nem hiszem, hogy problémát okozna. Igazából a tesztelés nagyon egyszerű, húzd ki az UTP végeit, hogy ne legyen aktív a tesztelés ideje alatt. Egyébként ez egy hibrid HDMI kábel, van benne réz, de ott csak a kommunikációs protokollokat (ARC, EDID, stb.) közlekedteti, amiknek alig van sávszélesség igénye. A videojelet optikán viszi át.
Ugye a kábel nincsen megtörve? A specifikáció szerint legfeljebb 2 cm sugárban szabad hajlítani.
https://www.krup.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=7631
A hiba jellegge önmagában tényleg a kábel elégtelenségére utal, de én magára a kábelre azért nem gyanakszom, mert pár kivétellel mindenhol ezt a márkát használom évek óta és nincsen vele gond. Specifikációra is jót választottál a 4K 120 Hz-hez. Ha jól látom, akkor a TV egy TLC. Ha nem sikerül megoldani, akkor esetleg meg lehet kérdezni az alábbi topikban, hogy futott-e már bele valaki ilyenbe és mi volt a megoldás:
https://prohardver.hu/tema/tcl_lcd_es_led_tv-k/hsz_1-50.html
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
-
Steve1207
veterán
válasz
-Rolika- #9427 üzenetére
Simán a kábelhossz. Én 3m felett nem is kísérleteznék vele valami közbeiktatott jelerősítő nélkül, lehet az bármilyen premium kábel. De baromi minőségi kábelnek kell lennie, hogy fullhd-n is átvigye a 15m-t, ott se amiatt adnak meg annyit, hanem, hogy a kábel képes rá azon a felbontáson (pl egy közbeiktatott adapteres hdmi switch mellett, de ezt egy gpu kimenet nem képes kiszolgálni).
-
válasz
-Rolika- #9423 üzenetére
Mi a tv felbontása? 4k-nál 3m után már degradálódhat az adat, az okozhat ilyen problémákat.
Ezt ellenőrizheted azzal (ha 4k a tv), hogy átváltasz fHD-ra, és megnézed úgy okés-e. Ha fHD-n jó (az elvileg akár 15m-ig is jó), akkor tényleg adatvesztés lehet 4k-nál, ilyen hosszú kábellel.
-
tomgabor
senior tag
válasz
Gebriel #9421 üzenetére
Mondjuk így akciósan még én is gondolkozom hogy megint megveszem hátha több szerencsém lesz, mivel itt két kollégánál is jó volt a venti amire külföldön is többen panaszkodnak. Kb olyan mint az Intel I225-V/I226-V lan vagy ASMedia ASM1061 SATA controller, valaki panaszkodik rá, valaki nem . Ha meg nem akkor +10-20k ventilátorra és deshroud. A baj annyi hogy négy ilyen fém fül kiáll ami a gyári shroudot tartja.
-
SkyTrancer
senior tag
tudtommal az nvidia a régi megmaradt 30-as szériás alkatrészekből ollózza össze a 40-esre valót
Megvágja itt-ott a szériát, amennyire lehet költséghatékonyan.
Vapor chamber is hiányzik, szóval egy "olcsósított" verzióról van szó
Ha nem muszáj én kihagynám, mert lehet nem ma, hanem holnap lesz ennek hatása az élettartamra.. -
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
link
Nem tudtam melyik topicban kellene erre megoldást találnom. Talán itt van a legjobb helyen.
A helyzet, hogy 2 hete vettem 3 monitort(szimulátorozni) és ezért a pc elkerült a tv mellől. Ezelőtt egy 2m-es 2.1-es HDMI kábellel volt összekötve a pc(4070tiSuper) és a tv(tcl 65c835) és semmi gond nem volt.
Viszont igy a pc átkerült a másik falhoz, ezért kellett egy 10m-es HDMI kábel. Ami a videón van az még az előző kábellel volt. Alzán került kb 9000ft-ba. Azóta vettem egy másik kábelt, ami 19ezer volt, de ezzel is csinálja a videón látott problémát, de sokkal ritkábban.
Sajnálom, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de bízom benne, hogy valakinek van ötlete, hogy mit tehetnék még. Esetleg tudtok ajánlani másik kábelt vagy másik topikot, ahol jobb helye lenne a kérdésemnek? -
Sziasztok,
Lehet átsiklottam valami apró részlet felett és most Google barátom sem volt nagyon segítőkész...
Mi lehet a különbség az
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
és
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X OG OC Edition között?
OK, más PCB így más a hűtés. De miért? A méreteket leszámítva amúgy minden paraméterben megegyeznek, (hazai) árban sem túl nagy a különbség. -
Gebriel
veterán
-
szasanyi
félisten
4070 Ti Super paletta melyik tagja(i) érdemes(ek) megvásárlásra? Nem legjobb és legdrágább érdekel, inkább a gyári órajeleket és a jó hűtést preferálom. Megnézném hátha akadna normálisabb áron vmi BF vagy egyéb akcióban.
-
cucka
addikt
válasz
4264adam #9411 üzenetére
Függ attól is, éppen mennyibe kerül. Ez az inno x3 ennyi pénzért szerintem jó vétel.
Én 260 ezerért vettem az asus dual fehér verziót az aquában, szerintem 1 darab volt nekik azon az áron, miután megvettem felkerült a shopba fekete verziót 288 ezerért.
Az inno x3 ára akkor szintén a 290 ezret karcolta.Egyébként elégedett vagyok az asus dual-al, a hűtése egyáltalán nem zavaró, a régi MSI Armor 1660ti hangosabb volt.
Elég nagy méretű a kártya, szerintem térfogatra kb. ugyanakkora a hűtés, mint ezen az inno3d-n. Keskeny házban probléma lehet, hogy nem fér el rendesen a 12 pines tápkábel, vagy nagyon meg kell hajlítani, ami nem tesz neki jót. -
ZsoZso78
tag
Hello!
Érdemes ezt a kártyát megvenni? [link]
Mennyire jó ezeknek a hütése?
Más alternatíva esetleg van? -
Lipton
őstag
Sziasztok, melyik a "legolcsóbb" 4060 amit újban érdemes megvenni? köszi
-
Mostly Harmless
tag
sziasztok, tudja valaki, hogy az Asus Rog Strix-hez gyárilag adott támaszték milyen hosszú?
-
4264adam
veterán
válasz
Rinkasime #9403 üzenetére
Nvidia driver topikból másolom:
"
Na lássuk csak. Ez az 566.03 is még az 565 branchba tartozik és bugos is rendesen, mint az 565.90. Sok játék specifikus (AC Valhallában durván villognak textúrák) és van valami shader cacheléshez kapcsolódó borulás is, ami szaggatást vagy akár kék halált dobhat. Egyes játékok crashelgetnek. Plusz DSR/DLDSR nem működik, Gsync/VRR gondok is vannak és már megint nem működik Win10 tálca átlátszóság. Semmiképp nem ajánlott.
561.09 az utolsó, amivel nincsenek ilyen gondok. Az stabilnak tűnik eddig, jó frame time-okkal.
Ebben az évben is bejött, hogy a szeptemberi driver lett a nyerő."
-
Rinkasime
tag
566.03 driverrel van valakinek panasza?
-
pandras83
őstag
Minden alkalommal, amikor valaki újra leírja, hogy mit mennyiért kell/kellett volna/kell majd árusítani és hogyan kell/kellett volna/ kell majd elnevezni, Jensen Huang
nak rossz érzése támad, amely árcsökkentésre és a helyes elnevezés használatára ösztönzi, amely végül eredményre vezet majd és együtt örülünk mindannyianbaltával ver agyon egy fókabébit.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest