Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
tal-garius #8878 üzenetére
Mi a baj a hőfok, fordulat szabályzással?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
HornedReaper #8897 üzenetére
Hotspot a magon van.
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Nemrég rendeltem Palit 4070 S dual kártyát. ZOTAC és Inno3D kártyám is volt már szóval nem aggódom, hajtani nem fogom. Valószínűleg a hűtőbordák fölé is kap majd szívó ventit, hátha ér valamit.. A hotspot lehet a GPU die-on és a VRM is akár?
-
-
pandras83
őstag
válasz
4264adam #8891 üzenetére
Megpróbálok lejjebb menni fesszel, de asszem 975/2800Mhz/+1000Mhz Vram-nál már fagyott a RDR2 bench.
Ez alapján indultam neki.
-
4264adam
veterán
válasz
pandras83 #8890 üzenetére
Biztosan 1.025V az UV értéked? Mert ez gyári érték, 1V / 0.975V / 0.950V lenne az UV.
Benchmark alatt nézd meg pl: Superposition és 3DMark. Utóbbi magasabb hot spot értékeket csinál.
Nekem 0.975V a 2800Mhz / +1000Mhz Vram. Így az ASUS DUAL 89°C hot spotot ér el. gyári értékeken hagyva pedig 86°C
Megjelenés napján vettem, ennyit bír a gyári paszta és a vastag hőpad de a többi hőfok nagyon rendben van. Terhelve 68-80°C (GPU-Vram) között tetőzik.
86°C-ot a gyári vastag hőpad okozza
-
pandras83
őstag
Ma délután ráértem, beállítottam egy UV-t a 4070 Ventus 3X-hez.
Hozzáértőbbeket kérdezem hogy ez nagyjából jónak számít-e.
Curve optimizer, 1.025V, +800Mhz vram
2805Mhz-ig boostol, 160-170W max a fogyasztás, 1200rpm-en a ventik.
Fél óra CP2077 95-100% gpu 63C.Stock-on gyakran 2900Mhz fölött boostolt, de 68C fölött is járt gaming közben, 1400-1500rpm mellett.
-
F_Zolee
nagyúr
Az mitől lehet, hogy egyetlen profil van elmentve msi ab-ben de gép indulások sosem az van betöltve ami el is van mentve? Beállítottam azt is, hogy win betöltésnél alkalmazza a profilt. Eddig azt nem is figyeltem van külön olyan opció de mégis most máson volt.
-
Steve1207
veterán
Ez azért nem igaz, szimplán itt tartanak a fejlesztők, enginek, mások a prioritások is. Kiadók is sárosak, hogy az idő fontosabb, mint a minőség, pont a Focusnál jellemző, hogy azért egy ponton szép legyen, onnantól le van tudva és minden más másodlagos.
Amúgy meg a Saber a fejlesztő és egy kimagasló címet se rakott még le az asztalra hasonló stílusban, de még átlagot sem. Meg semmit se foldoz kimagaslóan, max dlc-ket hoz
Nekem több játékuknál is ott vannak 2-4 évről a hibajegyek, küldtem videót, teszteltem a beállításokat, felvették hibajegyenek, hogy tényleg jogos és tesznek rá magasaról azóta is. (Ennek ellenére védeném őket, mert nagyon pipkak mentek mindig ezek a folyamatok és jó kis csapat, csak kiadás után alig van valami prioritás náluk már ezekre).
-
válasz
gainwardgs #8875 üzenetére
Nincs ezekkel a képekkel semmi baj. Azért homályosak a távolban levő dolgok, mert valami páraszerűség van a levegőben.
-
PuMbA
titán
Megnéznék egy magas grafikai beállítást is, mert a maximum grafika sosem az optimalizálásról szólt, hanem arról, hogy kis látványbeli különbségért nagyobb lassulást kapj, azaz vegyél új kártyát
Ha magas grafikán sem javul sokat a dolog, akkor tényleg nem jó az optimalizáció. A játék egyébként a Swarm Engine-re épül.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
Szerintem ezeket már szándékosan úgy optimalizálják, hogy minél előbb cserélni kelljen a kártyát. Ki van ez találva. Az Nvidia gondolom fizet nekik, nehogy már túlságosan jól fussak a játékok... Ki vesz majd akkor az 5x szériából? Kizárt, hogy ennyi gyenge képességű játék programozó lenne. Az is lehet, hogy az UE5 készült szándékosan a fentiek szellemében...
-
PuMbA
titán
válasz
Van a kártyán egy pöcök, amivel halk módba rakhatod a ventiket, ezt jelenti a Q (Quiet) felirat
A P (Performance) jelzés az alapértelmezett, am pörgeti a ventiket, ahogy belefér.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Nem kell bios hozzá. Msi ab alatt beállít és használ.
-
tal-garius
aktív tag
Hello.
Adott egy ASUS DUAL-RTX4070S-12G Dual kártya. Ehhez új BIOS-t honnan tudnék szerezni? Gyanítom, hogy a hőfok/fordulatszám szabályzás a ventiknél nem valami hatékony. Vagy létezik BIOS editor ahol ezeket be lehetne állítani, esetleg kis UV is menne. -
gainwardgs
veterán
-
laychi
veterán
válasz
RT be van kapcsolva vagy még normál raszterben RT off ennyire gáz?
PH ront ennyit a minőségen vagy ennyire homályos?
-
gainwardgs
veterán
Space Marine 2
1440P Max+DLAA
1440P Max+DLSS Quality
Hát mit is mondjak ennek sem lett nagyon erőssége az optimalizáció
Pedig a grafikát max átlagosnak mondanám, szerintem az 5 éves GoW5 jobban fest. -
F_Zolee
nagyúr
Oh. Hát akkor le vagyok maradva, elnézést.
-
nimfas
addikt
válasz
F_Zolee #8860 üzenetére
Ebben lehet valami buktató?
Feltettem egy hirdetést hogy keresem a játékot Nvidia kód formában.
"Szia
Láttam a hirdetésed és nekem lenne egy kulcsom amit eladnék viszont mivel újonc vagyok ezért küldöm előre a kódot.
Ha érdekel írj nyugodtan"Ha elküldi és beváltom visszavonni már gondolom nem lehet, ugye?
Természetesen ha működik a kód akkor utalok neki egyből.
-
válasz
szdani89 #8859 üzenetére
Nagyon nagy lesz a CPU limit, de azért lesz előrelépés FPS-ekben. Főleg 1% low-k lesznek nagyon rosszak.
Mellesleg egy i5 12400 is óriási előrelépés lenne, és akkor ott van a best buy 12600K, ami majdnem fele annyiba kerül, mint a 14600K, és talán 10%-kal lassabb játékokban (nincs óriási különbség a 12. és 14. generáció között).
-
kispal87
aktív tag
válasz
szdani89 #8859 üzenetére
GTX970-ről bőven van teljesítmény ugrás, az más kérdés, hogy az a proci rengeteget hagyna benne, de ha úgyis tervezed a cseréjét...
Ahogy javasolták, érdemes lehet szétnézni aprón, ha nem fázol a használt vga-tól, hasonló árban ki lehet fogni 3070Ti-t is, persze a proci továbbra is kevés lesz sajna. -
herion
tag
válasz
szdani89 #8859 üzenetére
Biztos, hogy keményen CPU limites leszel egy lassan 10 éves processzorral a 4060 mellett.
Havernak van egy i5 7600k/3060 gépe, multi játékok alatt (Fortnite, Warzone, stb.) szénné izzadja magát a CPU 100%-on, miközben a VGA-ban még azért bőven lenne craft (1080p-ben).
1080-ba én biztos hogy nem tennék egy forintot sem, max hobbiból. -
-
szdani89
csendes tag
Kedves emberek!
Adott a konfigom: Intel Core i7 6700K CPU, ASUS Strix Nvidia GeForce GTX 970 4Gb Vga, 2x8GB DDR4 2400 RAM Kingston HyperX Fury
Szeretném a videokártyámat updragelni: GTX970-ről (2014) RTX 4060-ra (2023).
Mekkora teljesítményugrásra számíthatnék, ha ugyanezzel a procimmal tesztelném?
Mekkora mértékű CPU limitbe ütköznék?Előre is köszönöm!
Amúgy nézegettem az Aprón a használt Gtx 1080/1080Ti példányokat is, amit talán még elviselne a procim. Csak a Ti-nek még borsos ára van, ami nem ütött kopott, doboza megvan, nem buherált, hibamentes, csak egyszerűen használva lett stb.
Csak az ember rájön, hogy ennyi erővel egy bolti rtx 4060-ra is beruházhatna.
Jövőre meg kényszerhelyzetbe kerülünk, a Windows 10 supportjának vége miatt, sokáig úgysem lehet használni frissítés nélkül. Egy rendes alaplap közel 100 ezer Forint, proci i5 14600K 120k amire érdemes lenne beruházni, ma sem vagyok a híve a legolcsóbb cuccoknak, hát elgondolkodtató.... -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne, van egy meglévő VGA-m 4070Ti (GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC V2 12G (GV-N407TGAMING OCV2-12GD)
Netem hirdetnek jaték kulcsokat (Star Wars Outlaws) amik beváltható a 40-es kártyákhoz.
Kérdésem, hogy az én kártyámmal beváltható-e, le lehet-e ezt ellenőrizni valahol?Üdv.
-
thomasrc
tag
válasz
Yodamest #8843 üzenetére
Érdekes, mert mástól is hallottam már ezt. Az alaplap viheti át a zajt? Az még egy jó öreg B250-PRO. Jövőre tudom fejleszteni. Engem a kívülről hallható cicergés nem is nagyon érdekelne, csak ha a hangkártyába behallatszódik, az már egy más téma. Mondjuk így is csak 4K HDR tartalom esetén hallok minimális sistergést lenémított hang esetén, de engem akkor is zavar.
Egyébként a kártya egy ASUS GTX 4070 Ti Super OC. Ha a Palitot be tudom illeszteni és megoldja a hangot, akkor biztosan mellőzni fogom a jövőben az ASUS-t. A GTX 1050-es idők óta az összes videokártyájukat ugyanezzel a problémával küldtem vissza és mindig csak sokadszorra lett jó...
-
Skynet258
veterán
válasz
Thomas0806 #8853 üzenetére
Én ilyet nyúzok, alapvetően igen, melegebb és hangosabb, mint drágább társai, de én 225k körül vettem, annyiért nem akartam kihagyni (AMD 6800-ról váltottam). Az Alzás 236k-s árat szerintem megéri, a hang meg a hűvösség relatív; a hőfok engem addig nem érdekel amíg nincs throttling, a hanga meg tök szubjektív, 2000 fölött mondanám hangosnak, az alatt, 1500 körül teljesen okés (Fractal North-ban van, a fejemtől fél méterre, vízhűtés és ház ventik némák).
Szerintem rendeld be, próbálgasd, lesz rá 14 napod. Ha nem ok Alzához bármikor bedobod, és adják is vissza a pénzt, emberrel sem találkozol közben.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Thomas0806 #8853 üzenetére
Én visszaküldtem. Elég hangos, és a hőmérséklet se volt túl jó.
-
Thomas0806
csendes tag
Sziasztok😁Alzán most akciós az Asus 4070 Super Dual O12G EVO .Erről van vkinek véleménye tapasztalata túl csábító az ára😅Köszi skacok válaszokat😉
-
thomasrc
tag
Először erre gondoltam én is, de esélyes, hogy a videokártya ventillátora hozzáér a ház oldalához a vertikális slotban. Bár nem tudom, igazából akkor derül ez ki, amikor berakom. Ha hozzá nem ér, de akkor is biztos, hogy nagyon kevés hely marad. Az nem baj a videokártyának, ha a ventillátor "fölött" nincsen hely, csak minimális?
Jelenleg egyébként így néz ki:
Vertikális hangkártyával kicsit hülyén néz ki, de ha a risert be tudnám vezetni a Palit mögé, akkor valami ilyesmi lenne:
Azt látom, hogy az alsó HDD-t is át kell helyezni máshová a Palithoz. Brutális a mérete.Egyébként egy külső DAC teljesen megoldaná a fejhallgatóban hallható coil whine-os sistergést? Gondoltam erre is, de őszintén mondom, hogy az Essence STX II-nek a Burson OPAMP-okkal olyan jó hangja van, hogy nagyon nehezen tudom rávenni magamat.
-
thomasrc
tag
Szép konfig.
Egy kérdés, tegyük fel, hogy a GPU alja pont belóg egy PCI-E slot elé. Mögötte vajon van még annyi hely, hogy egy ilyen riser-t be lehessen vezetni mögé? Erősen gondolkodom, hogy eladom az ASUS-t, mert enyhén coil whine-ol és számomra ez elfogadhatatlan... Viszont ha Palit-et veszek a helyére, akkor a hangkártyát csak ilyen riserrel tudnám befogni az egyik vertikális slotba. Vagy a Palit is gyárt 2.5 slot méretű 4070 Ti-t? Hirtelen nem találtam egyet sem.
@Steve1207 Köszi szépen, rá fogok nézni. Egyelőre úgy néz ki, hogy megoldódott, de hogy mitől azt én sem tudom... Ha gondom lesz újra, akkor meg fogom nézni a programot.
-
D55
senior tag
Igen, bár nekem eddig sajnos kimaradtak valahogy, sokan dícsérik őket és ahogy néztem pl. ebben a SUPER refresh szériában ők is a legjobb statisztikákkal bíró NCP VRM mosfeteket pakolták a kártyáikra, amiket a Zotac kártyái kaptak még, illetve az ASUS-nak a ROG Strix modelljei.
-
Tranquillity
csendes tag
válasz
JoolsNOS #8808 üzenetére
Nálam ennél bonyolultabb a helyzet, ha egy ilyen e-mailt kaptam volna elengedném. Ellenben küldtek csomagot csak sima 4070-t tettek bele super helyett. Elsőre még azt gondoltam véletlenül összekeverték, de a szerviz e-mail-je után, már nem vagyok biztos a véletlenben.
Kíváncsi vagyok mire jutok velük. A hétvégén többször eszembe jutott, hogy hagyom a fenébe az egészet és küldjék vissza a pénzem és rendelek máshonnan egy 4070 supert.Legalább a tápom már meg van az új kártyához, másik üzletből rendeltem egy FSP Vita GM 850w tápot ez már új csatlakozót is tartalmaz, már csak a gpu hiányzik
-
herion
tag
válasz
kispal87 #8832 üzenetére
Oké. Ha valaki eleve OC-ra vesz memóriát, akkor minek az RGB (nem kevés felárral) ha egyébként úgyis kikapcsolja? Ez ilyen nettó pénzégetés.
Másrészt szerintem a mérnökök (legalábbis bízok benne) úgy terveznek egy RGB-s memória modult, hogy világítás az semmi esetben ne menjen a teljesítmény rovására. Egyébként legyen az bármilyen hardver.
Biztos van néhány áramkör ahonnan kilehet venni azt a pár mW-ot a LED-re teljesítmény veszteségmentesen. -
robber4
aktív tag
Sziasztok fórumtársak vásárolnék Nvidia-t egy 4070 Ti Supert.
7800X3D mellé jönne be egy Msi B650 Tomahawk wifis lapba. Egy Fsp fortron hydro G Pro 80+ gold 850W táp hajtaná. Kérdésem az lenne hogy melyik Gyártótól érdemes Vásárolni néztem ki 3 félét szerintetek ? Cél az az lenne hogy nelegyen CW,Hűvös legyen és hát megbizható egy szóval. [link] [link] [link] És egy Dell Alienware aw 2723df 240hz 1440P monitorra kötve. Esetleg egyéb gyártó nevét is szivesen fogadom főként tapasztalatok alapján szeretnék segitséget kapni -
Źşë'
addikt
még csak most olvastam a hszed, nekem is gyártott vga kábelem volt anno 2060ra kötve, egyszer csak elkezdett csinálni fura dolgokat, mintha nem kapná meg a kellő kraftot, fekete képernyő, újraindulás, ilyenek... tápra is gyanakodtam de aztán fogtam a kábelt és kicseréltem gyárira és jó lett, nem tudom mi lelte anno, azóta is a gyári van rajta
-
Na bedurrantottam egy Palit 70TiS gamerockot, ez valami brutál méretű vasdarab, 2 kiló és a méretei pontosan megegyeznek a 4090-es modellével. 45% ventin kényelmesen 60 fok alatt van bármelyik játékban, persze kapott egy kis UV-t, out of box nem néztem. A kitámasztó szerkezet is talán az eddigi legjobb amit láttam, bár nem a gyárit használom.
-
Steve1207
veterán
válasz
thomasrc #8817 üzenetére
Multi monitor tool? Tudsz hozzárendelni gyorsbilleket is, scriptelni, parancssorozni meg minden fityfene.
-
thomasrc
tag
válasz
kispal87 #8816 üzenetére
Ott nem lehet sajnos változtatni a kijelzők állapotát.
bobalazs válasza után egyébként leesett az anomália oka. Ezt megpróbálom összefoglalni érthetően.
Szóval a történet úgy indul, hogy a Windows minden újraindításkor kikapcsolt állapotba teszi a monitorokat.
Ekkor ez így látszódik a vezérlőpulton (a kép készítése pillanatában az 1-es és a 2-es kijelző aktív volt, de a lényeg, hogy minden indítás után csak az 1-es aktív, a többi kettő "Megjelenítő kikapcsolása" állapotban van, mint a képen most a 3-as):
A kijelzőkről pár info:
* 1-es: ASUS VG259QM (DP 1.2)
* 2-es: DELL U2412M (DP 1.1)
* 3-as: LG OLED TV (HDMI 2.1)Mind az 1-es, mind a 3-as eszköz jelzi a rendszernek amikor bekapcsol, ezért a Windows látja, amikor a kijelző be lett kapcsolva és átállítja az állapotukat aktívra (pl. "Asztal kiterjesztése" opcióra).
A DELL viszont olyan, mintha nem küldene semmilyen jelzést magáról, ezért a Windows nem is állítja át az állapotát aktívra. Az oka talán az lehet, hogy a DP 1.1 túl régi a monitoron és azóta bejött valami a szabványba, amit még nem ismer a monitor, de ezt csak tippelem.
Szóval a lényeg ezek után az, hogy ha a vezérlőpulton nem állítom át a 2-es kijelző állapotát aktívra minden egyes alkalommal manuálisan, akkor megbolondul az egész oköszisztéma.
---
A másik vicces dolog, amit észrevettem az ICC profilokkal kapcsolatos:
Amikor megváltozik egy kijelző állapota, akkor felborul az egész rendszer és elkezdi összekavarni a profilokat.
Például jelenleg ezt írja ki a modern felületen az ASUS monitornál:
Mindeközben ha megnézem a régi felületen a monitorhoz társított profilokat, akkor ott van a jó társítás is a listában, csak valamiért hozzáadja a másik kijelző profilját is és azt teszi alapértelmezetté:
Illetve észrevettem, hogy a monitorokat mindig máshogyan számozza, attól függően, hogy milyen sorrendben lettek bekapcsolva és hogy melyik aktív/inaktív éppen. Olyan, mintha a rendszer azt gondolná, hogy a monitor át lett kötve egy másik portba és ezért társít hozzá egy (rossz) profilt is.
Az egészet azért tartom viccesnek, mert a GTX 1060-on semmilyen ilyen problémám nem volt és a különbség lényegében csak annyi, hogy azon a portok régebbi szabványokra épültek.
-
thomasrc
tag
válasz
bobalazs #8810 üzenetére
Köszi, egyelőre így működnek.
Ezek szerint a Windows kavar be?
Amit még nem értek, hogy most pl. be van kapcsolva az ASUS és a DELL is. Ha leállítom a gépet és újra elindítom (a monitorokat közben nem kapcsolom ki), akkor a DELL-t ugyanúgy kikapcsolt állapotban látja a Windows. Ezzel most komolyan manuálisan kell vacakolni mindig? Esetleg van erre gyorsbillentyű, hogy ne kelljen mindig megnyitni a vezérlőpultot?
-
-
lavorka
aktív tag
válasz
Tranquillity #8801 üzenetére
3 hete vettem MSI Gaming X Slim 4070 Super-t. Csak jót tudok mondani róla. Csendes, hűvös, minimális CW.
Alzánál akkor 284k volt. -
thomasrc
tag
Sziasztok!
Nemrég upgradeltem GTX 1060-ról RTX 4070 Ti Super-re. DDU-val töröltem a korábbi drivert és friss drivert telepítettem fel. Windows 11 az operációs rendszer.
A videokártyához jelenleg 3 kijelző van csatlakoztatva:
1. ASUS VG259QM // 1080p @ 280 Hz // Kábel: DisplayPort, PremiumCord
2. DELL U2412M // 1080p @ 60 Hz // Kábel: DisplayPort, ASUS-hoz kapott alap kábel
3. LG OLED TV // 4K @ 120 Hz // Kábel: HDMI, PremiumCord Ultra Speed (optikai szálas)És a problémám az, hogy a következő anomália történik meg rendszeresen:
Általában az ASUS monitort szoktam bekapcsolni a PC indulásakor, mert ugye az az elsődleges és a DELL-t nem mindig használom.
Ilyenkor sokszor előfordul, hogy menet közben kapcsolnám be a DELL-t, de nem talál jelet a monitor és sötét marad a képe. Olyan, mintha nem venné észre a Windows, hogy be lett kapcsolva.
Ami viszont érdekes, hogy ha az ASUS-t ekkor kikapcsolom, akkor megjön a kép a DELL-en. Viszont nekem kellene az ASUS monitor is, ezért vissza bekapcsolom, ekkor viszont az esetek nagy részében (nem mindig) ismét elmegy a kép a DELL-ről és ugyanúgy kiírja, hogy nincsen jel.
Bónuszként: Nemrég bekerült a két monitor mellé egy LG TV is. Azt vettem észre, hogy ha bekapcsolom az LG-t, akkor helyreáll a DELL működése és fixen van kép rajta, működik az összes monitor egyszerre. Ha kikapcsolom az LG-t, akkor is marad minden, tehát úgymond az LG bekapcsolása ilyenkor teljesen megoldja a problémát. Mondjuk ekkor meg egy olyan érdekes dolog jön elő, hogy a Windows nem veszi észre az LG kikapcsolását és ugyanúgy ott marad az aktív monitorok listájában, de ez mellékes.
Kérdés, hogy mi okozhatja ezt? Találkozott már valaki ilyen problémával?
Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy a videokártya hibás-e és garanciáztassam vagy a DELL-nek a DisplayPortja régi a modern GPU-hoz? A videokártya hiba akkor merült fel bennem, amikor megjött a 4K TV és konkrétan bármilyen 4K tartalmat indítok el rajta, coil whine-ra emlékeztető alapzaj hallattszik a fejhallgatóban. 1080p monitoron ez a zaj egyáltalán nincsen (talán nem terhelte le annyira a kártyát az alacsonyabb felbontás?).
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Valahol én is lecsaptam rá 260ért, de jött pár óra múlva az email hogy sajnos mégsem tudják küldeni.
-
Cyrusv10
tag
válasz
Ha a proartban gondolkozol, akkor akár amazonról is veheted. ide is szállítanak már.
-
Gebriel
veterán
Ne beszélj félre... a beszúrt képekről volt szó.
Másrészt felesleges itt mantráznod, hogy mennyire nem jó a DLSS/DLAA/RT stb.
Senki nem kíváncsi erre egy NVIDIA topicban.
Nincs 50 hsz amióta rád szóltak, hogy fejezd be amit csinálsz, de te azért is fojtottad tovább burkoltan. -
válasz
Pro artból volt nálam 70TiS és sima 70S is, nagyon ajánlott mindkettő. Viszont az asus prime szériát messzire kerüld el bármennyire is jó ára van.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Annyiért durván jó vásár lett volna...
Egy hónapja vettem (szintén akcióban) az enyém 310e-ért, most akció nélkül ugyanott 346e.MOD: A ProArt-ról jókat olvastam én is.
-
Tranquillity
csendes tag
Majdnem MSI Gaming X Slim 4070 Super tulajdonos lettem
.
Az egyik hazai webshopban akciósan sikerült 258.489,-Ft-ért kosárba raknom. Ki is fizettem, megkaptam a számlát, jótállást e-mailben és fel is adták csomagautomatába. Nagy örömmel haza vittem és kibontva mit látok a csomagolásban egy sima 4070-s kártyát nem a Super változatát. Jeleztem nekik, kértek a doboz minden oldaláról képet és garancia futárral vissza is küldtem. Erre most kaptam egy e-mailt, hogy a szervíz nem tudja javítani se cserélni a terméket
.
Esetleg, ha nem jutok velük sehova és visszautalják a pénzem, melyik 4070 Super ajánlott még? Olyat szeretnék, ami kevésbé melegszik és nem hangos. Asus ProArt tetszik még kinézetre esetleg tapasztalat arról a kártyáról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest