Új hozzászólás Aktív témák

• qad

senior tag

válasz holden72 #2758 üzenetére

Semmilyen varázslat nincs amit tanítani kellene. Vízhűtéssel van rá barkácsolva, az is a jobbik fajtából ami épített, a memóriákra meg 2 db 120 mm-es venti tolja a levegőt. MX-2-es hőátadó pasztával van megkenve.

(#2759) Floyd80

Feszültséghez nem nyúlok, mert lusta vagyok utánaolvasni hogy mennyi a biztonságos annak ellenére hogy vízhűtés van rajta. A memóriának nem néztem meg a végét, csak annyit tudok hogy a 8000-et simán viszi de 8200-nál már dobja a színes pixel hibákat, de még nem fagy. Micron a memória pedig nálam is. A Tdp kertet nálam gyárilag 160W, gyári oc-val 170W. Az általad elért pontszámot szerintem ki tudnám sajtolni az én gpu-ból feszültség emelés nélkül is. Te tuningolva használod a videokártyádat vagy csak a teszt erejéig turbóztad fel ? :D

Amúgy és meg alapon használom mert általában online fps-t játszok ott meg alap beállítás az hogy minden csúszkát a grafikai beállításoknál low-ra kell tenni. Így meg átlag 200 fps-em megvan, de valamit elbactam, mert most már csak 255 a max fps-em a 400-500 megszokott helyett és nem tudom hogy már mit állítottam át/el.

Új hozzászólás Aktív témák