- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
PC2 kiválóan futott nálam még 1440p-n is, bizonyos pályákon majdnem annyi FPS-t kaptam mint amit tud a monitor. (165Hz). Azt tartom amúgy hogy továbbra is a 2060 a legjobb ár/érték arányú Turing. Pláne ha be tudna állni az ára 100k köré...
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Egy megrendelés volt nálam is.
Bele is írtam hogy csak akkor szállítsák ki ha 2060-as modell, 1060 nem kell.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
mcs
veterán
Nem szörnyű ám az az UHD 630. Én az első részt nyomattam rá 720p-ben, és élsímítással is hozott egy laza 60as átlagot.
Amúgy Project Cars 2vel is nyúztam már a 2060at, és sikeresen vette az akadályt. Viharban is hozza a 60-70et, mondjuk nálam highon van a motion blur is, ami biztosan sokat szippant le.
Fura, hogy az első része gyengébben fut, és ez szerintem annak tudható be, hogy jobban terheli a procit. -
-
13 sanyika
tag
Túl szép lett volna,hogy igaz legyen.........(kfa2 2060)
-
Lord Myn
senior tag
Nekem már nem jön be az oldal... (reggel még láttam)
Kiváncsi leszek, akinek sikerült rendelni végül megkapja-e a kártyát.
/Too good to be true /
"War does not determine who is right - only who is left."
-
snecy20
nagyúr
404 error van a linken, erről ennyit.
-
snecy20
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #589 üzenetére
Próbát megér, csak gyanús lesz hogy miért jön fél órán belül hirtelen 5 rendelés erre az egy modellre.
mcs
Na jó... azt én Januárban Intel UHD630 IGP-n toltam 1080p-n és nem agyig butítva.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Kipróbáltam a Grid 2-t max grafikán, 8x élsímítással 1080 és 2160p-ben is. 172 és 82 fps lett a benchmark átlagban.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz PLackó16 #572 üzenetére
Nem feltétlenül ordít az, a GTX 1070 FE-n is blower hűtés van és egyáltalán nem volt hangos (bár jó eséllyel az egy fokkal jobb minőségű cucc volt). Engem inkább az érdekelne, hogy a KFA2 kártyákat ki gyártja, a Galaxy? Az RX570 Nitro+t se használom semmire jelenleg, de lehet, poénból berendelnék egy ilyet én is, jó pár évre le lenne tudva a móka
-
dewil666
őstag
-
mcs
veterán
Kijött egy újabb fajta Ventus XS változatban. Ez picit nagyobb kialakítású, és kicsit másképpen vannak a hőcsövek is elhelyezve a simához képest:
[link] -
PLackó16
csendes tag
-
-
Eximo
csendes újonc
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz 13 sanyika #573 üzenetére
Valószínű, 379 euro németbe legolcsóbban...
-
maajsz
senior tag
A leírása is el van írva, mert 8+6 pint ír az Ipon, míg az csak egy 8-as. A megerősítő mail, viszont csak arról szokott szólni, hogy megkapták a rendelési szándékot, tehát még nem számla.
-
PLackó16
csendes tag
Egy próbát megér, hátha
Volt már olyan, hogy töröltek Iponnál rendelést teljesíthetetlenségre hivatkozva?
Eddig mindenem megjött tőlük. -
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Ez mitől ilyen rohadt olcsó?
Megrendeltem, hátha mást is érdekel 84e ért:
[link]
Mi lehet az oka? Ennyire borzasztó ez a hűtés?
Ennyiért talán még úgy is megéri -
dewil666
őstag
Ha tényleg ilyen hűtő van rajta akkor nem fapados.
Köszönöm a segítséget!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Årpi
őstag
válasz dewil666 #565 üzenetére
Ha emlékeim szerint ez igazából az ikertesója az én GamingPro Palitomnak. Így szétkapott állapotra talán ez jó oldal lehet:
Én ár/érték arányban nagyon meg vagyok vele elégedve, idle-ben nem igazán hallani, játék közben igen, de számomra nagyon messze van a zavarótól és még nem láttam 64 fok felett a hőmérsékletet.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Látom most a Gainward GeForce RTX 2060 Phoenix 6GB GDDR6 192bit (426018336-4320) 117e ft körül van.
Ennek mennyire hatékony a hűtője?
Illetve valaki tud olyan oldalt ahol meg lehet nézni szétszedett állapotban?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
félisten
Iponban 121 K a gainward phonix és van hozzá újra játék.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
prtvlogan
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #557 üzenetére
Szia!
Az Advanced verzióról nincs, csak az OC kivitelről. Röviden: Hűvös, halk, és erős.( és drága) Jelenleg 2145 mhz-n jár, kb 50-53° -ra melegszik fel. A hangja gyakorlatilag nincs, a processzorhűtő elnyomja. (Noctua NhC14)Megcsináltam a port royale tesztet, nem tudom jónak számít-e vagy sem, de jó volt nézni, hogy végre van egy teszt, ami szaggat, és amit jó lesz egy erősebb kártyán majd valamikor letesztelni. (mint anno a 3dmar2001-nél )
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Lejátszottam 20 frages deathmatcheket is Unreal Tournamentben az Outpost pályán 1080p epic grafikán.
Itt azért befigyelget némi procilimit, de határozottan gyorsabb lettGTX 1060 3 GB
Frames: 32222 - Time: 311235ms - Avg: 103.529 - Min: 76 - Max: 137RTX 2060
Frames: 38138 - Time: 265922ms - Avg: 143.418 - Min: 89 - Max: 225 -
LendvaiFeri1
addikt
Tiszteletem!
Valakinek van tapasztalata róla?
ASUS ROG-STRIX-RTX2060-A6G-GAMING ROG Strix GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 Advanced PCIE
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
őstag
Van valakinek a CHS-nél regisztrációja, kapcsolata, stb.?
Az oldalukon fent van az [MSI Gaming Z 2060], de nem látható, hogy van-e készleten vagy mikor érkezik be. Gondolom bizonyos kiskerek tőlük is szerzik be a termékeket.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
snecy20
nagyúr
Szerintem azért az 1080-nak van egy hol kisebb, hol nagyobb előnye. Kb 5-15%.
Ahol pedig kevés lesz a 6GB, az nyilván megint más helyzet.
De egy jó 1-1.5 évig ez nem lesz gond. Ha meg mégis, ott nyilván már a GPU is kifogyóban lesz, így csökkenteni kell majd a grafikát a játékokban. Szóval párhuzamosan fog majd "elfogyni" szvsz a 2060 ereje VRAM-ot és GPU-t illetően, így nincs nagyon ok aggódni.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
llacee
őstag
Furák ezek a tesztek, nekem 1080oc-val 4050pont, de pl. 3dmark alatt jóval több jön ki, mint egy 2060-asnak.
-
szekto
aktív tag
Majd tudnál kérlek pár sort írni, hogy mennyire hangos a 1060 után a Ventus RTX 2060? Éppen erősen gondolkodok rajta, hogy Gigát vagy MSI-t vegyek.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
Lord Myn
senior tag
Az eredményeket elnézve elégedett lehetek a Ventus-szal, az új driverrel 4526 pontot csinált, jól tettem, hogy lecsaptam rá még olcsóért.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
snecy20
nagyúr
Jön az Asus TUF 2060, DVI-D kimenettel
Ezt is ki lehet épp várni, ha valakinek igénye lenne rá.
-
prtvlogan
aktív tag
Csak épp RT tesztet nem futtatott még senki! Ha jól láttam 2-3 eur, holnap befizetek rá, ma már a csodás Telenor internettel úgysem jönne le. Közben keresgettem a végét a strix-nek, egyenlőre 2130-ig jutottam, amit tesztekben egyenlőre tart is. Olyan sok pluszt már nem jelent a 2100-hoz képest...
mcs + a gigának felpörgéskor kerreghet a ventilátora is, ha rossz példányt fogsz ki. Vagy említette az eladó? ..
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Most nálam is Arctic Accelero Twin Turbo II van a Giga 1060on, amit kisujjból lehűt 60 fokra erőlködés nélkül, így valószínűleg nekem is szokatlan lesz picit elsőre a Ventus hangja. Tuninggal pedig nem fogom noszogatni, mert egy ilyen kaliberű kártyánál végképp feleslegesnek gondolom, másrészt az i3 8100 is limitálni fog kicsit itt-ott.
Amúgy ma kézbe vettem abban az üzletben, ahol megveszem, és szerencsére nem egy behemót termetű dög. Giga Windforce-ot is mutatott az eladó, ami viszont pár centivel hosszabbnak tűnt.[ Szerkesztve ]
-
Zuri
tag
válasz spyamsterdam #539 üzenetére
Köszi ez jól jött, nekem az jön le, hogy a Palit Pro egész jó
-
spyamsterdam
csendes tag
[link]
Itt van pár kártya összehasonlítása .
5.28 percnél dB ,túlhajtás:7:32 ,8:40 FPS -
Sh4rKy
senior tag
Sose volt semmi ilyen jelenség, max 90%-on mintha egy picit már zörgős lenne a venti... de alapból semmi
Normál esetben (ha emlékszel mostoha körülmények vannak nálam ) 70-75 fok között megáll, ha stock minden érték és ilyen 50% körül megy a venti, ha hagyom, hogy ő vezérelje... kipróbáltam múltkor asztalon kívül a gépet, mert kíváncsi voltam, ha nem ott lenne bent, a 70-et nem érte el egyszer se (60-66 között mozgott) és 50% alatt megállt...
Az a baj, hogy az előző kártyám volt túl hűvös és csendes ehhez képest, és mint tudjuk a jót könnyű megszokni...[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Sh4rKy
senior tag
válasz Foglalt név #532 üzenetére
Én most kb eddig jutottam, itt voltam 2000/7900 környékén... picit finomítani lehet még rajta, de így hétköznap több időm nincs rá, hogy megtaláljam a megfelelő párosítást a dolgokban... mondjuk, ha úgy nézzük, hogy gyári értékre 10% többletet rá lehet csavarni, az nem egy sz*r kártyát feltételez...
Most nézem, hogy egyre hűvősebbnek tűnik a kártyám
Valójában, csak feltoltam 90% fixre a ventit az utolsó tesztnél, mielőtt valaki beleköt[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz Foglalt név #532 üzenetére
Alaposan fel is eresztette a hőmérsékletet 77 fokra. Mi lesz az új kártya?
-
Zuri
tag
Ez üres beszéd, ennyi erővel akármelyik vga-ra lehetne írni, hogy alapból 40 fok de terhelés alatt 100 alatt van, a fogyasztás 500w alatt a zaj meg hát lehet hallani amit kiabálnak......
ők se tudják azért írták, de ha már tesztelik akkor normálisan pls, nem olyan nehéz ilyeneket megállapítani gpu-zvel,meg már androidos telefonon is van decibel mérő....[ Szerkesztve ]
-
-
Zuri
tag
114 ért hónap közepén lesz majd a boltokban talán Manli is. Szerintem jónak tűnik a hűtése, a csatlakozók terén sincs kiherélve mint a gainward meg hasonlóak. Teszteket kellene róla látni mennyivel magasabb a hőmérséklet vagy a zaj hogy szerintem az legyen a legjobb ár/értékben.
-
snecy20
nagyúr
Hát igen, 2 hét alatt nem nagyon ment lejjebb az áruk. RTX 2070-2080-ak árát is ha megnézem, tavaly október óta semmi lényeges árcsökkenés nem volt.
-
FaTHI
őstag
Jó pofa volt mikor megjelent a hazai boltokban a 2060 as itt volt aki arra várt hogy ha 120k akkor lesz az 100k is. Hát nem hiszem hogy 130k alatt találni normális 2060at, ez volt 2080 nál is. Aki rácsapott az első hetekben jól járt.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Esélyes, hogy holnaptól Ventus tulaj leszek. Nem szeretnék, és szerintem felesleges is tovább várakoznom nagyobb akciókra.
Majd a DSR 4k alatti produkciójára is kíváncsi leszek picit régebbi címekben, mint pl Grid 2 és Autosport.[ Szerkesztve ]
-
Sh4rKy
senior tag
Mivel mindenki ezen tesztel, gondoltam én is bebökök ide a friss driverrel eredményt....
OC-vel jelentős teljesítményt hozott...
Azért hűvősebb az OC-s teszt, mert ott rányomtam az összes hűtést, míg a stockon inkább a halkságon van a hangsúly...[ Szerkesztve ]
-
Zuri
tag
válasz Foglalt név #516 üzenetére
Tényleg, bakker fel sem tűnt!
-
Zuri
tag
Lehet hülye kérdés de a Gigabytenál a Gaming és a Gaming Pro között mi lenne a külömbség? Én csak azt látom, hogy 1cm-el rövidebb a Pro
-
prtvlogan
aktív tag
Na igen, én nem pesten lakok, és a szóban forgó ventus itt helyben 135.490 lett volna, míg pestről lerendelve 120.000. Az itteni ügyintézés olyan szuper, hogyha probléma van a kártyával, helyileg ide viszed be, de ők is felküldik a nagykernek, szervíznek, de nem azonnal, hanem csak másnap, harmadnap, amikor dolga van, és egyébként is járna arra.
Az nekem megér egy felküldést, felvitelt, hogy a saját érdekemben a lehető leggyorsabban, és pontosabban tudok eljárni.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Én is bánom hogy 112-ért nem vettem Msi-t Iponnál. Lemaradtam róla
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
mcs
veterán
Remek, hogy kezd ezeknek a 2060asoknak szép lassan felfele menni az áruk.
Most már erősen kétlem, hogy pár hónap múlva lekúsznak 125-130 alá az olcsóbb darabok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Gitáros topic
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...