Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Glaz-dozfhut #2643 üzenetére
Ha a gyártóival akkor volt a 4800pont superpositionban. De nem is értem. Most csak az msi after van fent és jó pontokat ad. (egyszerre csak egy ilyen program volt fent, wint is újra raktam már). Lehet ez sajátosság, nem tudom. Azt mondták fogjam le egyessével, ha csapágyas akkor meg kell szünjön vmelyiknél. Ha nem akkor valami más rezonál be. De amúgy én is úgy leszek vele, hogy ha nem kell még nem küldöm vissza, mert jó a teljesítmény, ha pörög a venti akkor nincs ilyen (de ugye még nem sokat használtam, majd hétvégén jobban játszok is rajta).
Egy srác másik topikban írta, hogy neki az elözö két giga kártyája volt ilyen, a mostani meg még coil whine-ol is mellé. Szóval lehet ez már gyakori.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest