- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
AIO update:
A H55 nem vált be igazán, csendes, csak a gyári értékekhez képest nem sok a javulás, pár fok kb. Ami fura mert, több külföldi fórumon 50-55 fok körüli max-ról írogattak nagyobb kártyákkal, ezért is vettem meg, de sztem ezek jórészt kamuk vagy nem intenzív terhelések. Eleve tűz forró lesz a radiátor terhelésen, ezt a 120-as venti nem tudja már elvezetni, ha push, ha pull, ezért volt nálam ilyen 65-69 fok. Ha előre tudtam volna tenni, akkor lehet, hogy front intake-kel nyerek pár fokot, a prociból kiindulva akár 10-et is, de mivel a GPU nem G12 kompatibilis és túl balra van a nyák-om, nem ér el odáig a cső, hátul meg a radi kb. fürdik a melegben, úgyhogy....alzába akciós volt, azt vettem még egy X62-őt. Az engedmény ára aztán el is ment, mert mehettem vissza USB hubot venni, mert a Kraken-nek kell a belső USB kábel is és csak egy volt szabad már. Amúgy ez Alza egész tetszik, éjjel berendelek valamit és reggel már mehetek érte, akár hétvégén is.
Ez most előlre szerelve ( pumpa és fan silenten (550 RPM) ), 50 fokig ment fel pár játék meg Unigine teszt után, kb. 1950-2000 Mhz között boostolt. Úgyhogy kell a nagy radi a VGA-nak, legalábbis ebben a házban.
Most a proci temp előnye kicsit ugrott, mert fenn van pullon a radi, így az a korábbi 50-55 fok most inkább már 60 körüli. A CAM mért 67-et is, de az csak a szokásos Ryzen tüske.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB GDDR6X Videokártya
- Gigabyte RX 7600 GAMING OC 8G Garanciával
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest