- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Hát, az Ő dolga, ha ez így van, csak akkor nem értem mi ez a lelkes forumozás arról, hogy mi, milyen, meg mihez milyen kártya kell.
Azok az árak amiket meg írt, már most elérhetőek az országba, csak kell szerezni valami ismerőst, akin keresztül vissza lehet igényelni az áfát. Szerintem ez nem egy bonyolult feladat jelenleg az országban. -
Assdak
őstag
Nálam Be Quiet Silent Base 800 ban, szintén felmegy 74-76 fokra a kártya, csak nem 100% venti mellett.
3 házventilátorral. Nálam szintén a csendesség volt az egyik fő szempont. Ezeket a 60 fokokat max terhelésen amiket itt irkálnak szerintem csak szúnyoghálóvá lyuggatott házakban hajtóműzaj mellett lehet tartani. Mondjuk nekem MSI van, nem G1. -
maross
nagyúr
12-esekbol is van marha halk, de ha befer a hazba vehetsz 14-eset is. legmozgas kell a hazban, apropenzert nyerhetsz 5-10 fokot. Nalam van harom hazventi, de még igy is a videokartya a leghangosabb. Jo lenne alapjaraton lejjebb venni, de ha jol ertettem nem lehet egy bizonyos szazalek ala (giga wf3, msi afterburner).
-
Asbee
veterán
Nem lenne egyszerűbb 1-2 ventit bepakolni vagy ha nem tudsz egy normális házat venni? Mindjárt csend lenne. Még ha nem is lenne sokkal hűvösebb a kártyád, ha nagyon halk gépet akarsz, de legalább nem a házban "főznéd" a cuccokat és valamennyire kimenne a meleg.
(#24264) KAMELOT: Dehogynem lehet találni halk 12-es ventit. Persze ha valaki mindent agyonszabályoz akkor nem kell extra teljesítményre gondolni. 600-800-as fordulaton ellehet velük simán lenni és szinte semmi hang.
-
Nem kotelezo termeszetesen. En onmagaban sem jaratnek egy ilyen gepet szellozes nelkuli hazban, nem egy custom gtx970-el. Az osszes alkatreszed elettartama le fog valoszinu rovidulni az allando melegtol. Kellene a hazadba legalabb ket venti befele es ketto kifele. Persze ez a te dontesed, maradhat igy is, csak jotanacs. Nem szukseges atpasztazni a kartyat. Ezeknek a huteseknek az a lenyege, hogy a kornyezetnek leadja a hot. Namost ha van a hazban 60 fok, oda mar nehez barmit is leadni.
-
Nem bantasbol irom, de custom huteses kartyat betenni egy hutes nelkuli hazba....Konkretan pecsenyesutot csinaltal a szamitogephazbol. A gta amugy nem terheli allandoan maxon a kartyat, lehet a witcher alatt nagyobb a terheles, ezert melegebb. Nalam is igy van, a gta alatt 59-64 fok kb, project cars kozben pedig 67-68, ott szinte vegig csutkan dolgozik a gpu.
-
brumi1024
veterán
Az nagyon soknak tűnik 100%-os ventivel, nálam anno G1 nem ment 70 fok fölé 60-65%-os ventivel semmilyen játék alatt (Witcher 3-mal nem próbáltam). Csak MSI 980 Gaminggel próbáltam a Witcher 3-at, itt 65%-os ventivel 70 fokos a kártya (68-ig nem is mennek a ventik), de a táp passzív üzemben pont ráengedi a meleg levegőt.
-
Bandi79
aktív tag
"a ház ventit valahogy a GPU hőmérséklete szabályozná" <-- Ezt a funkciót pl a SpeedFan program tudja. Nekem a házventik alapból 600 RPM-en pörögnek, viszont ha a a GPU eléri a 72 fokot, vagy a CPU a 70-et, fokozatosan elkezdenek felpörögni.
Nagyon jó kis progi, akinek "butuska" alaplapja van, ezzel az összes PWM-re csatlakoztatott ventit kénye-kedve szerint tudja szabályozni.
-
-
csibuka85
őstag
Az sem rossz ami neked van de ez milyen márka ToXen ami neked van ? Amúgy nem kevés az 66% ? Nekem ami volt EVGA GTX 780Ti SC az nekem max 70-75 fokos volt. Eladtam havernak és az ő gépépen 84 fokos ami több mint az enyémben. Nekem CM HAF XM van és csak az eljében van 1 db 20 cm-es hűtő meg a tetejében.Ha az oldalában is lenne akkor jó pár fokkal hűvösebb lenne a VGA meg a CPU talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest