- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Memóriakártya topic
- Projektor topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.matyika
aktív tag
Én is ebben a cipőben járok a G1, habár nekem csak 66 fokig megy fel a házamban a hőmérséklet. Az a baj, hogy a memóriák ennél lényegesen melegebbek, akció közben, ha megfogja az ember a hátlapot, akkor durván éget. Nem gondolnám egészségesnek. Ebből kifolyólag sokat agyaltam, hogy mit csináljak, mert én sem szeretem a nagy zajt. Ilyen feltételek mellett már 70%-on tekert a venti manuális profillal és ha följebb nyomtam, akkor se hozott sok mindent, mert a nagy proci hűtő alapból is fűti a házat. Mindezt 23 fokos szobahőmérsékleten produkálta, 25 fokban 70 fokig is felszaladt, szóval nyáron ez még lenne több is.
Végül rájuk esett a választásom:
http://www.blacknoise.com/site/en/products/noiseblocker-it-fans/nb-eloop-series/120x120x25mm.php
A házamban található gyári Thermaltake venti halk és megfelelő teljesítményű is, viszont két ilyet még beteszek mellé. A design kedvéért egy megy a ház hátuljára, egy meg megy az oldallapra, hogy a vga-ra nyomja a friss levegőt. Tetszik a kábel menedzsment része, mert így gyakorlatilag egy esetleges szerelésnél nem kell mindig azzal szórakozni, hogy lehúzzam az alaplapról a venti csatlakozóját, hanem elég csak a ventiről lehúzni és maradhat mindenki a helyén + két különböző hosszúságnak köszönhetően, akár még igényesen el is lehet vezetni őket. Nem kifejezetten olcsóak, de specifikáció alapján ígéretesek, na meg a 6 év garit se viccből adják szerintem.
A házam egyébként lyuggatott, viszont pont emiatt jól szellőzik és nem kell, hogy minden venti maxon tekerjen. Remélem így a kártya ventijét is visszavehetem majd jócskán, mert néha zavaró tud lenni, még úgy is, hogy nem igazán hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest