Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
bugylee #19703 üzenetére
"nem mellesleg a megmondournak is 970 van, 2500k-val" Nem mellesleg rád gondoltak. Azért látom valami hatására visszavettél picit, ami nem is feltétlenül gond
2500K tökéletesen kihajtja a 970-et, semmi szégyelni valója sincs. 1333 MHz-es a RAM? Na és akkor mivan? Tökéletesen elhanyagolható a különbség. PCIE 3.0 helyett csak 2.0-van? Pár százalék a különbség csak
A többi okfejtésedbe meg nem megyek bele, mert tökéletesen képtelen vagyok vele azonosulni és nincs is benne szerintem logika. A procira még azt mondom, hogy kihajtja e vagy sem az oké, de a többi tökéletesen szubjektív.
Remélem házam, TV-m, monitorom, lovam, kutyám macskám, azért rendben találtad és megnyugodtál
970 meg továbbra is marha jó kártya. Nekem elég lesz két évre. Aki meg szidni akarja az úgy is szidja, engem nem érdekel. Nekem ettől még kerek a világ vele.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
bugylee #19690 üzenetére
THERMALTAKE VM600M1W2Z Dokker BlacX, speciel ilyen házam van, de nem is értem, hogy kapcsolódik a 970-hez
Van egy 40 colos BRAVIA LED TV-m többnyire ezen szoktam játszani. Tudom, 60 Hz meg FHD dobjam is rá a szemétdombra, de tudod én nem ez a fajta ember vagyok
(Mielőtt megszóltok, régebben említettem egy 50 colos 120 Hz-est is, az is köszöni jól van, csak azon nem játszani szoktam.) Monitornak meg egy 27 colos atyaúristen de szar, mert TN paneles FHD-t használok.
Volt szerencsém kipróbálni jó pár monitort, U szériás DELL-eket stb. Elismerem a zsenialitásukat, de van valahol egy határ a számomra. Egyenlőre még nem fogok 1440/1600p-re vagy 4K-ra váltani, mert számomra még nem vonzó. (Meg lenne rá a lehetőség, de egyenlőre ez a véleményem).
"Jól becsüld meg, a 970-eddel 1080 fölé nagyon úgysem kell merészkedned, max passziánszban, szal még egy darabig azt fogod nézegetni. "
Ezen meg aztán folyik a könnyem. Ne haragudj, de ha nincsen mindjárt 2db 980-am van Titan X-em, akkor inkább csak passziánszozzak? Nagyon is jó kártya a 970 és 1440p-n is bőven játszható, na persze nem 144 FPS-el és társaival, de nálam nem is ez az elsődleges cél. Nem szeretném firtatni a lelki világodat, de picit úgy tűnik nekem, hogy inkább a pixelszámra és az FPS-re izgulsz, meg arra, hogy minden ULTRA beállításokon legyen, nem pedig a tényleges játékélményre. Nekem elég a fix 60 FPS, valamint 2 méterről a FHD felbontás, mert nem hiszem, hogy amennyiben 4K-t tudna a TV-m jobban szórakoznék.
Nem baj én tiszteletben tartom, de ne nagyon legyél büszke erre a mentalitásra, mert ha a nagy átlagot nézzük, akkor bizony deviánsnak tűnhetsz
-
brumi1024
veterán
-
-
Tomassy00
senior tag
válasz
bugylee #19198 üzenetére
Ezek a 790 Phantom kártyák ezeknek milyen a hűtésük? Azok a kis ventik nem zajosak, illetve ha ujkorában még nem is, de hamar zajossá válhat nem ?
És pl BF 4, vagy más mostani játék alatt amutomata venti vezérléssel meddig megy fel a hőfok, és venti fordulat? Zajszint és hőfokok terén egyszintbe van a többi gyártó megoldásaival? Vagy ezek kicsit melegebbek és hangosabbak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest