- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #7887 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog (csak este találkozom a monitorral), állítólag a legújabb szériánál javították. Amúgy ugyanebben a fórumtopicban linkelték a PB278-at is, ami PLS (IPS-féleség), és szintén durva inverziót mutat, ergo annyira nem kell hasraesni az ips jelzőtől sem
.
#7934: ezt megint sikeresen benéztem
. Szóval még az egyedinyákos verziót sem ajánlanám első körben, a referenciára építkezőt sem - lévén a refkari (asszem az EVGA csinál ilyet) még helytakarékosabb, kifújja a házból a meleget és ennél valszleg nem hangosabb.
#7936: Ok hazabeszélek, de ha giga, akkor G1. Mégerősebb hűtés (fentebb írtam hőfokokat, némi infrahőmérős VRAM-méréssel megspékelve), elegáns hátlap, +világít(!!!
). Itt a PH-s kereskedőknél a G1-et is megkapod ennyiért.
#7947: Itt talán a 0dB-t vállaló gyártók (ASUS, MSI) vehetők elő, ha létezik olyan élethelyzet, hogy nem megy a venti, de ciripel a kártya. A többi gyártó ilyet nem vállalt, sajnos hangfrekvenciát sem (az élesebb cini-cini sokkal zavaróbb, mint a ventizajba vegyülő zümmögés). Az egyéb úton szabályozott értékektől (pl egészségügyi határérték) szerencsére nagyon messze vagyunk. Amúgy sokan úgy tesznek, mintha új +NV-specifikus jelenség lenne, ez messze nem igaz. Inkább át kéne nézni a régi tapasztalatokat, esetleg "beégetéssel" megszüntethető-e a probléma, ill valahol olyat is olvastam, hogy megkenik a problémás tekercset - bár egyrészt nem szívesen venném le a hűtést, másrészt nem tudom, mihez kéne hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest