Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
-
-
wagi
senior tag
Asus GTX770 benchmark
[link] -
westlake
félisten
Jajj, teljesen véletlenül rossz képet linkeltem az előbb.
-
westlake
félisten
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
ricshard444 #4062 üzenetére
Remelem minnel hamarabb tudom kuldeni, kivancsi leszek majd a tesztre
.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
ricshard444 #4060 üzenetére
En is ugy tudom hogy a 2 utas vagy max a 3 utas az ami megeri SLI-ben, a 4 utas az mar irtozatosan rosszul skalazodik.
Nalad alakul a dolog ?
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
westlake #4050 üzenetére
Tényleg az, engem is meglepett. Pont mostanában gondolkodtam azon, hogy egy Maximus VI Formula nagyon visszafogja e a CF/SLi-t a 8x/8x kiosztás miatt. De egyáltalán nem, főleg hogy azon is már 3.0 a pci-e sín.
Szerintem egy GTX780ti és egy 290X is bőven megelégszik ezzel a sávszéllel. Első blikkre azt mondom, hogy ha valaki egy dupla szívű vga-ból(gondolok itt az előbb említett GPU-k 1db nyákra pakolt változatára, ami még csak szimpla felvetés ) akar 2db-ot belepakolni a gépbe, akkor annak már lehet kevés.miklosss2012: 4-way SLI skálázódásában már nem hiszek. Szerintem pénzkidobás... Csakúgy mint a 3-way SLI...
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
ricshard444 #4045 üzenetére
Tehat akkor mat +2 a 780 SLi-re.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Figyelem a teszteket, azert nagyon utos a 780Ti is, de a 780 SLi sokkal erosebb. Valakinek valami negativ tapasztalatja a SLi-vel ?
(A legjobb volna a 780Ti SLi)
-
westlake
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
Volna egy kerdesem, mivel jarnek jobban? Eladnam a 780-at es vennek egy 780Ti vagy megvennem a havertol a 780-at (asus referencia) ugy kb 115K HUF-nak megfelelo angol fontert (5 honapos kartya) es csinalnak egy faxa GTX 780 SLi-t ?
-
tom 007
tag
Most próbáltam ki a Furmark benchmarkot ez milyen erdménynek számit:[link]?
-
Tirexi
addikt
Leírom inkább részletesen.
Mivel eddig alaplapi CPU VGA-d volt használva gondolom alaplapra volt csatlakoztatva a monitorod. Beleraktad az új VGA-t rácsatoztad a monitort, de nem állítottad át BIOS-ban ezt és most is az alaplapiról menne csak nem azon van a monitor kábel hanem a rendes VGA-don.
Legalább is szerintem ez a helyzet.Tehát:
1) Vedd ki a 770 VGA-t.
2) Dugd át az alaplapi VGA-ra a monitort.
3) Indítsd el a gépet.
4) Állítsd át a BIOS-ban a CPU VGA-t vagy kapcsold ki.
5) Aztán rakd vissza a 770-es VGA-t.
6) Dugd rá a monitor csatit.
7) Gép bekapcs és Enjoy.Vagy csak simán:
1) Dugd át az alaplapi VGA-ra a monitor kábelt.
2) Állítsd át BIOS-ban, hogy melyik VGA-t használja az alaplap.
3) Dugd vissza a 770-re a monitort.
4) Kész. -
-
norb55
őstag
válasz
MiklosSaS #4026 üzenetére
Valley-nek ne higgyél, inkább MSI vagy EVGa pecision, monitorizálás.
wagi[/B alaplapi biosfrissítés talán, megolja a problémát.
vagy probáld meg másik PCI expess csatiba, lehet az adta meg magát .Probáld meg másik kimenettel megnézni, lehet valamelyik kimenethalott.
Mint régen nekem a 9800GX2-nél DVI kimenet halott volt, a HDMI kimenet, jó .
-
wagi
senior tag
Ma vettem egy Asus GTX 770-et.
Beletettem a gépbe és nem ad képet.
Az alaplap nem is látja.
Tápkábel rajta a ledek vílágítanak a ventik pörögnek.Mi lehet a gond?
-
norb55
őstag
-
norb55
őstag
válasz
westlake #4020 üzenetére
Figyeld, én tapasztalatból írom, nem a levegőbe beszélek.
Jelentsen fel.
Túlmelegedett, és 172.000FT volt akkor.
Mire föl jelentene fel?
Mai világba mindenki ebbe él, a feljelentésekkel, meg hasonlókkal, Más meg megöleti, szép világba élünk.Melelsleg nem írtam semmi rosszat.
Most is visszahívattak, egy csomó Galaxy-t, mert hajlamos a túlmelegedésre.
Ezt a számot neked ajánlom
-
-
norb55
őstag
forrás
Tirexi Mint olvasod alul, hogy a Galaxy videókarikat visszahívatták.
Nekem a régi GTX 8800-am volt ilyen, 100% ventifordulat kelett, hogy ne faggyon be a játék, túlmelegedett, simán.
Galaxy karikat ne vegyetek.
-
-
Fentebb már kérdeztem csak nem irt rá senki.
A ref hűtéses 780-ak mennyire melegszenek,pláne ha 2-3 db van beszerelve egy jól szellőző házba ?
-
Hmmm... finomság:
Egész jól húzható! Nemtudom,hogy a 290X-et lehet-e ennyire hajtani?!
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
akoska07 #4003 üzenetére
AsRock X79 Extreme 11 - Tessék 16x16x16x16x PCI-E-el rendelkező alaplap
Szerintem semmi értelme.
Amúgy nem feltétlen SLI-re gondoltam. Vannak most is workstation lapok, amikbe belemehet sok vga, de legyen itthonra is
Mondjuk én arra használnám, hogy lenne egy SLI-m és mellette lenne hely Tesla-nak meg hangkártyának, meg amit éppen akarok betenni, mert az én alaplapom is akármennyire jó, kevés rajta szerintem a pci-e foglalat... Ha lesz SLI-m, akkor max egy hangkártyát teszek be, de a két vga között üresen akarom hagyni a helyet a hűtés miatt...
-
westlake
félisten
válasz
akoska07 #4003 üzenetére
Nem mintha ide tartozna, de a Z87-es és az X79-es chipset-ek is maximálisan 40 pci-e lane-nel gazdálkodhatnak. Ez azt jelenti, hogy egyidejűleg (a legjobb esetben is) csak 2 darab x16-os és 1 darab x8-os port használata lehetséges. Érdekes, de a Z87-es lapoknál még 2 darab x16-os port egyidejű támogatottságát sem vélem felfedezni.
-
válasz
BlackSoft #3998 üzenetére
A másik dolog,inkább csináljanak olyan alaplapot,ahol csak 3 pci-e sín van,de az 3-way sli-nél is 3*x16 legyen. Vagy isten bocsá' akár 4-way sli-nél is ezt tudja.
Jöhetnének már a 780Ti custom hűtések is,személy szerint az MSI gaming megoldását szeretném már piacon látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest